DeeJay_Kill Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Teraz dopiero fotki obejrzałem....Zderzaczek przedni robi robotę
damianito4 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Siema Kolego Szamek jak Ci się jezdzi na tym zestawie MTS-a i wogole jak sie sprawuje ? Planuje tez takie cos wlożyc
Szamek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 generalnie to nie narzekam, nie miałem z nim żadnych problemów (przejechałem narazie na nim jakieś 20tys.) jak dla mnie jest jeszcze za wysoko co do twardości to myślałem, że będzie gorzej, ale nie jest źle chociaż na poprzecznych nierównościach na pewno nie ma takiego komfortu jak na serii, ale za to auto nieźle trzyma się drogi
damianito4 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzięki Po zimie zakładam juz niemoge na tą koze patrzec
Olaf Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 jest kozak !! fajnie wyglada dobrze pomodzone
Drimmer Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 E36 fajna tylko szerokiej listwy brakuje i progów ,pomykałem taką długie czasy . Jaki motorek tam siedzi ?
Szamek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 E36 fajna tylko szerokiej listwy brakuje i progów ,pomykałem taką długie czasy . Jaki motorek tam siedzi ? listwy szerokie i progi już są na aucie motor 2.5
PABLO Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Jest za***iście Nie czytałem całego tematu i nie wiem co planujesz robić z tym tyłem, czy obustronny wydech bo teraz nie teges to wygląda
Szamek Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 Jest za***iście Nie czytałem całego tematu i nie wiem co planujesz robić z tym tyłem, czy obustronny wydech bo teraz nie teges to wygląda docelowo miał być wydech na dwie strony, ale po szczegółowej analizie odpuściłem temat i będzie dokładka z B7 na jedną stronę plus końcówka z B7
marcindlug Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 stala stala juz mialem kierownice odkrecac ale DJ mnie powstrzymal...
Szamek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Opublikowano 31 Maja 2012 cymek tak jak marcin wspominał, stała u DJ:wink: marcindlug to już wiem kto mi tak kiere powycierał
klysek Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Szamek ja slyszalem ze niektorzy sie onanizuja przy twoim aucie
marcindlug Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 marcindlug to już wiem kto mi tak kiere powycierał Szamek ja slyszalem ze niektorzy sie onanizuja przy twoim aucie polacz teraz te dwa fakty... ;P gdybys chcial oddac kierownice to moge ci podac adres
slepy Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 jak zrobiłeś tą dokładkę na 2 wydeszki? wspawywałeś? czy jak ona jest mocowana?
Szamek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Opublikowano 31 Maja 2012 Szamek ja slyszalem ze niektorzy sie onanizuja przy twoim aucie malutki Ty się przyznaj, że to właśnie byłeś Ty:naughty: marcindlug to już wiem kto mi tak kiere powycierał Szamek ja slyszalem ze niektorzy sie onanizuja przy twoim aucie polacz teraz te dwa fakty... ;P gdybys chcial oddac kierownice to moge ci podac adres spoko, jak coś to wiem do kogo mam się odezwać jak zrobiłeś tą dokładkę na 2 wydeszki? wspawywałeś? czy jak ona jest mocowana? to jest dokładka z B7 na wydech z dwóch stron, przecięta w połowie, skrócona i pospawana na nowo:wink: ale w ośce nie da się tego wydechu na dwie strony zrobić, aby on ładnie wyglądał, dlatego odpuściłem sobie ten temat
klysek Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Dobra Szamus przyznaje sie ja ci powycieralem ta kiere wackiem jak bylem u DJ na grilu
Rekomendowane odpowiedzi