wesz82 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 http://s30.postimg.org/fhxisvja5/wesoe002.jpg Tak trzymać:grin:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 http://s30.postimg.org/fhxisvja5/wesoe002.jpg to kiedy godzina zero ?
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 w maju, chyba.... kto by takie rzeczy pamietał.....
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 to teraz mniej czasu na warsztat... czy jednak więcej, żeby "nie mieć czasu" na pierdoły :decayed:
wesz82 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 w maju, chyba....kto by takie rzeczy pamietał..... Twoja Pani na pewno pamięta:naughty:
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 to teraz mniej czasu na warsztat...czy jednak więcej, żeby "nie mieć czasu" na pierdoły :decayed: z warsztatem to mam teraz urwanie d*py, przenosimy sie z jednego miejsca na drugie dopiero co elektryke mi zrobili, zaraz bede rozbił dziury w scianach, wstawiał wieksze okna musze zwozic szmelc wstawic podnosnik, myslec o ogrzewaniu itd itp
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Pytanie mam raczej do ziomków ze śląska, macie może nosidełko pożyczyć takie turystyczne ?
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ni ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- ale :cicho:tomaszstn ma ex moje
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Już oddałem tej Pani która nie miała hajsu na wyprawkę dla dziecka, poszło wszystko co miałem dla maluszka
wesz82 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę. Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan:
Multis Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Chuste do noszenia mamy. Nieuzywke... Oddam za male co nieco....
wesz82 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Chuste do noszenia mamy. Nieuzywke... Oddam za male co nieco.... Teraz to piszesz jak moja już kupiła:kwasny:
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Chuste do noszenia mamy. Nieuzywke... Oddam za male co nieco.... Teraz to piszesz jak moja już kupiła:kwasny: on pisał do mnie, Multis dzięki ale co ja Brad Pit jestem
pastaldo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę.Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan: I jak tam? Jesli to Wasze pierwsze to ciesz sie ostatnimi chwilami spokoju a nie wyglądaj Też się doczekac nie mogłem ale wolałbym żeby zostało w brzuchu tak przynajmniej do 2 roku życia
wesz82 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę.Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan: I jak tam? Jesli to Wasze pierwsze to ciesz sie ostatnimi chwilami spokoju a nie wyglądaj Też się doczekac nie mogłem ale wolałbym żeby zostało w brzuchu tak przynajmniej do 2 roku życia Lipa bo były skurcze itd wsio jak w książce,moja nawet prosiła o doping a lekarz odmówił a teraz cisza,nie ma nic:kwasny: Mamy już jedna 5 latkę także wiem o czym mowa:decayed: Nie no co ty ja bym 3 lata z moją w ciązy nie podołał
pastaldo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wczoraj zawiozłem moją panią na porodówkę.Na razie coś sie rusza a lekarze nie chcą podać"wspomagaczy":kwasny: Możliwe że jutro wszystko się rozstrzygnie:banan: I jak tam? Jesli to Wasze pierwsze to ciesz sie ostatnimi chwilami spokoju a nie wyglądaj Też się doczekac nie mogłem ale wolałbym żeby zostało w brzuchu tak przynajmniej do 2 roku życia Lipa bo były skurcze itd wsio jak w książce,moja nawet prosiła o doping a lekarz odmówił a teraz cisza,nie ma nic:kwasny: Mamy już jedna 5 latkę także wiem o czym mowa:decayed: Nie no co ty ja bym 3 lata z moją w ciązy nie podołał Może masz i rację, żona w ciązy potrafi byc bardziej męcząca niż dziecko Ogólnie na naszego bombla nie moge narzekac bo w nocy budzi sie tylko na karmienie ale samo wstawanie jest masakryczne Mały ma 9 miesięcy a tu juz na świat zbliża się u nas drugi bąbelek Nie wiem jak ja podołam U nas przy pierszym porodzie było tak że data którą podał lekaz jako data porodu o 5 rano zaczęły się skurcze, ale na spokojnie przed robota zawiozłęm żonkę do szpitala a Pani mówi że cos z tego będzie ale nie na jej zmianie No ale że termin był to dali jej wspomagacze i na drugi dzień rano zaczęła się akcja a o 15 bąbel był juz z nami:kox:
wesz82 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dasz rady-musisz:kox: Poszły wody położyli ją na sali:decayed: Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dasz rady-musisz:kox:Poszły wody położyli ją na sali:decayed: Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę no to powodzenia Ja już dwa razy przeżyłem tą dzicz
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dasz rady-musisz:kox:Poszły wody położyli ją na sali:decayed: Wciągne coś i jadę wspomagać żonkę no to powodzenia Ja już dwa razy przeżyłem tą dzicz Tyś kuźwa przeżywał.... .....Ty
Rekomendowane odpowiedzi