stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 dzisiaj pierwszy test sanek http://s6.ifotos.pl/img/201301071_xwsnwwn.jpg był drift ? na jednej płozie
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 dzisiaj pierwszy test sanek http://s6.ifotos.pl/img/201301071_xwsnwwn.jpg był drift ? na jednej płozie pamiętam jak za małolata się wypadało z górki z zakrętu bokiem i płozą o krawężnik i gleba ps moja ma smaki na słodkie jak nigdy nie jadła tak teraz szama wszystko i źle się dziś czuje
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ps moja ma smaki na słodkie jak nigdy nie jadła tak teraz szama wszystko i źle się dziś czuje to pewnie dlatego ze patrzy na ciebie calymi dniami hehe niema w tym nic dziwnego:grin:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym nie wiedziałem, że grasz w golfa PS. Samo życie
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym dobrze, że nie jesteś moim starym ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- i co on palił, że aż szpital
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie ma jeszcze 17 lat, ale dostał to co mu obiecałem, jak cos zmaluje ale bardziej wystraszony wrócił do domu jak sie dowiedział jak wyglądał jego "dostawca" z tego co wiem gość wyniósł sie z miasta ... ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- trawe palił, organizm zareagował tak drastycznie
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie ma jeszcze 17 lat, ale dostał to co mu obiecałem, jak cos zmalujeale bardziej wystraszony wrócił do domu jak sie dowiedział jak wyglądał jego "dostawca" z tego co wiem gość wyniósł sie z miasta ... ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- trawe palił, organizm zareagował tak trastycznie nie powiem, że ja tam nie zapalę ale z tym dilerem to dobrze pojechałeś dzieciaki kupują tego na tony
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 trawy, to już chyhba w PL nie sprzedają, po drodze tyle rączek do tego się dokłada, że masakra
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 rozmawiałem z kolegą z pionu kryminalnego i powiedział to samo czystego zielska juz praktycznie nie ma tylko jakieś smierdzące mieszanki które robia dziure w mózgu 10 razy szybciej a dealer, cóż.....
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym nie wiedziałem, że grasz w golfa PS. Samo życie wiesz jak to jest stan ,jak trzeba to się człowiek szybko uczy współczuje przejśc dev
diman Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 <br /><br /> trochę Świerzego i mokrego śniegu nie omieszkaliśmy zapodać bałwana trochę kulka nas przerosła
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym łożesz, mój jak na razie spokojny, nie pali, nie pije, nie próbuje. Właśnie mojej mówiłem o tym i się uśmiała że w tym samym czasie mieliśmy łobuzów tylko Ty starszy jesteś o rok ode mnie i Twój dzieciak też o rok
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 http://s9.postimage.org/vcysnikff/IMAG0546.jpg<br /><br /> trochę Świerzego i mokrego śniegu nie omieszkaliśmy zapodać bałwana trochę kulka nas przerosła Jak tam Wiktorek? Ostatnio widzieliśmy się z Adasskowym Wojtusiem, po jakiejś półrocznej przerwie i , więc spodziewamy się ze Wiktorek tez nas zaskoczy
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym łożesz, mój jak na razie spokojny, nie pali, nie pije, nie próbuje. Właśnie mojej mówiłem o tym i się uśmiała że w tym samym czasie mieliśmy łobuzów tylko Ty starszy jesteś o rok ode mnie i Twój dzieciak też o rok czyli ładnie sobie odpowiedziałeś na pytanie: kiedy Twój przypali ? - za rok
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 a mój odj....ebał ostatnio ładny temat, przypalił trawę az wylądował w szpitalu na drugi dzień miał przetrzepaną ostro przeze mnie gębę, fiolet i takie tam... a dealer cudowne, uzdrawiające spotkanie z moim kijem golfowym łożesz, mój jak na razie spokojny, nie pali, nie pije, nie próbuje. Właśnie mojej mówiłem o tym i się uśmiała że w tym samym czasie mieliśmy łobuzów tylko Ty starszy jesteś o rok ode mnie i Twój dzieciak też o rok czyli ładnie sobie odpowiedziałeś na pytanie: kiedy Twój przypali ? - za rok hehehe bankowo
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa czyli jesteś artystą, tak jak ja
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa czyli jesteś artystą, tak jak ja no ja ale zamiast pilnować jednego syna trzeba będzie pilnować całe osiedle - zajebe
diman Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wróciłech z badań z moją jeszcze za wcześnie żeby określić w 100% płeć ale doktorek powiedział, że po ułożeniu na 80% będzie córa no to wpadniemy z małym na podryw oczywiście mały z córa do pokoju a my na flachę
Rekomendowane odpowiedzi