Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mustang Bullitt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko te nawiewy moglyby byc inne niz w kazdy fordzie

w Focusie miałem inne - nie znasz się na Fordach Flyer'ku :decayed:

Opublikowano

E tam, wszystkie prawie takie same :)

Ford_Mondeo_Interior.jpg

Opublikowano

Oj się kurva naczytałem, bo 1-szy raz tu estem. :tongue4:

Jak to bedzie mialo pińcet koni to ja pier**le zakładam K04, już do SID-a poszedł priv :decayed:

Onowy :th:

Opublikowano

Jak to bedzie mialo pińcet koni to ja pier**le zakładam K04, już do SID-a poszedł priv

prosze Cie .. i tak straciłem resztki sympatii dla mojego szajswagona po ostatnich lotach eSą :decayed:

Opublikowano

Jak to bedzie mialo pińcet koni to ja pier**le zakładam K04, już do SID-a poszedł priv

prosze Cie .. i tak straciłem resztki sympatii dla mojego szajswagona po ostatnich lotach eSą :decayed:

To teraz wyobraź sobie jak musi za***rdalać pińcet kuni i to w nowym afcie a nie retroesie :>
Opublikowano

To teraz wyobraź sobie jak musi za***rdalać pińcet kuni i to w nowym afcie a nie retroesie

:decayed: :decayed:

Norbi to daj se spokój z K04 - zainwestuj w Veyron'a odrazu i będzie spokój

dobra koniec bo się na OT zrobił

Opublikowano

No jakos B7 bardziej mi sie podoba :decayed::kox: Fajna furka , czekamy na nastepne fotki/filmy, relacje :evil:

Opublikowano

normalnie MEGAfuck'a Killer ! :decayed::notworthy:

Opublikowano

zobaczymy ile będzie na 99

tyle samo co na 93, o ile nie przyspieszysz zapłonu :naughty:

Opublikowano

pytanie za 100 pkt

czemu bullitt + zabawa z kompresorem w jak by nie bylo nowym aucie, zamiast kupna od razu GT500 ?

Opublikowano

pytanie za 100 pkt

czemu bullitt + zabawa z kompresorem w jak by nie bylo nowym aucie, zamiast kupna od razu GT500 ?

Bo doznania przyjemności trzeba sobie umieć dozować :decayed:

Opublikowano

Poź a niby piszą że komp sam sie uczy paliwa , myślisz że ściemniają ? :)

Można kupić w stanach wiele bryk o takiej mocy ale nie tylko o to chodziło warto mieć przy okazji coś niepowtarzalnego a na pewno Bullitt taki jest , ta bryka jest tylko do zabawy i montaż kompresora będzie czystą przyjemnością .

Opublikowano

Fura prezentuje sie rewelacyjnie... a mnie ciekawi cos innego... co to jest za czerwone male autko, ktore widac na fotkach? :>

Opublikowano

co to jest za czerwone male autko, ktore widac na fotkach?

no pisał Oniak -> triumph spitfire 65 rok

Opublikowano

A myslisz, że od kogo nauczyłem się sciemniać ?? Żeby się samoodaptował będziesz musial przejechac pół baku paliwa aż zaskoczy.

Opublikowano

A myslisz, że od kogo nauczyłem się sciemniać ?? Żeby się samoodaptował będziesz musial przejechac pół baku paliwa aż zaskoczy.

Czyli jakies 30-40km :polew: To nie dużo.

Opublikowano

Można kupić w stanach wiele bryk o takiej mocy ale nie tylko o to chodziło warto mieć przy okazji coś niepowtarzalnego a na pewno Bullitt taki jest

napisales to tak, jakby mustang GT500 2008 byl zwyklym autem jakich u nas wiele :>

no ale rozumiem - chec bycia 1-wszym, uslyszanym, zapamietanym etc. :)

Opublikowano

Napisałem to normalnie tylko ty źle zrozumiałeś :) GT 500 można zawsze kupić a Bullitta robią tylko 7700 sztuk, jak poziek go zamawiał to były 3 sztuki na NY. Jeśli Bullitt będzie spoko może przyjdzie czas na GT500 sie zobaczy , jak patrze na bryki typu RS4 420 KM za 400 tyś zł to takie GT 500 za połowe ceny może być dobrą alternatywą.

Opublikowano

3 sztuki na całą aglomeracje NYC...11 na stan Nowy York