jarek3251 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 U mnie mam zamontowany czujnik na szybie i same startują jak na szybie nazbiera się trochę wody. Nawet dosć sprawnie to działa. W miejscu przekaźnika mam przekaźnik,z którego wychodzi wiązka i idzie do czujnika na szybie. Wiem że to produkt firmy Hella,jakby kogoś interesowało dokładniej to mogę rozebrać i sprawdzić. porób zdjecia i wrzuc moze komus sie przyda
Szymon51 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A czy są jakieś jeszcze inne przekaźniki które działają jak 99? bo ja mam u siebie 389 od wycieraczek i w żaden sposób nie pasuje 99.
Fikass Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jakby coś to mam wolny taki jeden przekaźnik w wersji długiej
Damian_1986 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jakby coś to mam wolny taki jeden przekaźnik w wersji długiej Witaj kolego, Oferta przekaźnika jest nadal aktualna? Jaka cena z kosztem wysyłki?
Typiszcz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wielkie dzieki dla "Lukasz_N" :-) Zastosowalem modyfikacje u siebie w Adi i dziala super :-D Ba, nawet okazalo sie ze problem z wycieraczkami nie wracajacymi tylko zostajacymi tam gdzie je wylaczylem tez zostal usuniety a wydawalo mi sie ze uszkodzony jest przelacznik wycieraczek. Jeszcze raz wielki dzieki i pozd... ;-)
Skyliner89 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 U mnie też są tylko 3 tryby regulacji wycieraczek... . Czy po zmianie przekaźnika nr 229 na nr 99 nie trzeba zmieniać manetki, która ma więcej regulacji?
Lukasz_N Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie trzeba wymieniac zadnej manetki. Wystarczy podmiana przekaznika. Na poczatku watku opiasne jest jak sie ustawia odstep czasowy przekaznika.
vokotibi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 A czy są jakieś jeszcze inne przekaźniki które działają jak 99? bo ja mam u siebie 389 od wycieraczek i w żaden sposób nie pasuje 99. rok auta 98 czyli bebechy już po lifcie i zalezy czy masz przekaźnik 389 czy 229
Fintosz Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam, odświeżę trochę temat. Wymieniłem przekaźnik już dawno temu i zauważyłem problem podczas włączania spryskiwacza, wycieraczka przejedzie tylko raz nie jak wcześniej kilka razy, da się to jakoś rozwiązać czy trzeba przywyknąć
Slawek84 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 trzeba przywyknąć. Chociaż jak przytrzymasz dłużej spryski to machnie 3 razy.
Hans47 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 mam wlasnie dokladnie to samo irytujace jest to troche bo dokladnie nie przetrze utytlanej szyby. Ale przelkne to.
Rekomendowane odpowiedzi