karol24 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 No to teraz wypowiem się po Nysie środeczek masz za***isty, dekory malina, fotele ogólnie avant robi wrażenie.....
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 To Ty tak lukałeś? <br /><br /> Foto zapożyczone z Battalionowego wątku
radimm Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 ale kocurnie wygląda Audik Juniora A gośc pewnie się na radio zasadza
MaxsteRR Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Koza nie koza ale już się troche nadziergałeś wiem, że gdzieś już to było ale nie umiem znależć. Widzisz chyba za wysokiego gwinta kupiłeś nie da sie tego bardziej skręcić? czy opony trą? to jest MAX Co znowu nabroiłem? Dekory są GIT Lusterko też fajny patent
junior_tdi Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Spartan_Wroc. nie, to nie ja ktoś sobie burberry chyba oglądał radimm no sporo osób się kręciło przy moim padle MaxsteRR dziękufka! Gdzie to Twoje powietrze Ziomek? Składaj składaj i tutorial od razu gotuj, bo sam mam ciśnienie na Ejr Rajda
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Junior żadnych fot nie masz z imprezki:eusathink: tą wyzej to ja wynalazłem na forum golfa:whistling: jak cos trafie to tu wkleje:decayed:
junior_tdi Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Kowi87 Mam sporo filmów, bo miałem kamerę a nie aparat. Może uda mi się zlepić jakiś film do piątku... Zdjęcia robił kumpel z Łodzi, zdjęcia będę miał koło weekendu
karol24 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 No żeśmy się zagadali, że nawet żadnej foty nie zrobiłem to nie ja zaglądałem tak bezczelnie przez szybę zaczekałem grzecznie na właściciela
junior_tdi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kilka fot z VAG'a z Nysy 2012 od kumpla:
jozek726 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 :kox::kox::kox: lampki z tyłu są MEGA fajnie zrobione auto może jakieś relinki by się przydały ?
Michał Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 bez ceraty na konsoli byłoby zdecydowanie lepiej - teraz trochę tego za dużo:wink: a ogólnie to bajka, chociaż felg też się czepię bo przy czarnym kolorze i glebie aż się prosi o jakieś cygańskie świecące koło:decayed: btw borka ma mistrza:kox:
Frimuś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 junior powiedz mi czy masz taka lotke jak tu ?? AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (2368535593) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
junior_tdi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 :kox::kox::kox: lampki z tyłu są MEGA fajnie zrobione auto może jakieś relinki by się przydały ? Temat relingów już był poruszany stronę albo dwie wcześniej. Zostawiam bez bez ceraty na konsoli byłoby zdecydowanie lepiej - teraz trochę tego za dużo:wink:a ogólnie to bajka, chociaż felg też się czepię bo przy czarnym kolorze i glebie aż się prosi o jakieś cygańskie świecące koło:decayed: btw borka ma mistrza:kox: z samymi dekorami było nudno dlatego jest więcej. btw. też mam ciśnienie na jakiś pomarańcz na tych kołach, może biel, albo kość słoniowa pod te burberry jakieś propozycje? junior powiedz mi czy masz taka lotke jak tu ?? AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (2368535593) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lotkę mam z pakietu Caractere wartą pinćset dolców : Bodykit Styling and Performance tuning pats for the Audi A4 B5 by Caractere ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- Borka wymiata ziomel z Łodzi, pierwszy właściciel (czarne blachy), jak widzicie naciąg i gleba k**ewska ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- co sądzicie o smerfnym niebieskim rzuconym na te koła ? plus znaczek przedni może
mrogal Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 co sądzicie o smerfnym niebieskim rzuconym na te koła ? plus znaczek przedni może sadzimy zebys tego nie robil
junior_tdi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 co sądzicie o smerfnym niebieskim rzuconym na te koła ? plus znaczek przedni może sadzimy zebys tego nie robil a całe koła w proszek w jakiś szalony kolor?
Pucek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja bym zapodał poler albo zmianę na inny wzór
medik Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tyłek jest za***isty, cerata w środku mi nie podchodzi. Ogólnie avant nawet fajny. Koła białe albo coś nowego poszukaj.
Michał Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 też mam ciśnienie na jakiś pomarańcz na tych kołach, może biel, albo kość słoniowa pod te burberry jakieś propozycje? miałem na myśli chrom, poler etc:wink:
junior_tdi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 też mam ciśnienie na jakiś pomarańcz na tych kołach, może biel, albo kość słoniowa pod te burberry jakieś propozycje? miałem na myśli chrom, poler etc:wink: aha nie wiem, mi chodzi ciągle jakiś jasny jebutny kolorek... chociaż wszyscy piłują mnie o te lustra ---------- Post dopisany at 07:54 ---------- Poprzedni post napisany at 07:52 ---------- Tyłek jest za***isty, cerata w środku mi nie podchodzi.Ogólnie avant nawet fajny. Koła białe albo coś nowego poszukaj. chciałem takie same patelnie merca w 19stce ale nie mogę nigdzie takowych namierzyć....
Rekomendowane odpowiedzi