Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ramka zwykłym sprayem, widać odpryski, znaczek jest czarnym dipem pociągnięty i ładnie się trzyma :wink: dobrze że mam eSowy front na sezon :decayed: dziś zawiozłem koła do malowania proszkowego, w tym tygodniu może ogarnę maszynkę do nadkoli, w przyszły weekend odbieram koła, wstrzele kapcie i wreszcie posadzę gablotę :wink:

Opublikowano
ramka zwykłym sprayem, widać odpryski, znaczek jest czarnym dipem pociągnięty i ładnie się trzyma :wink: dobrze że mam eSowy front na sezon :decayed: dziś zawiozłem koła do malowania proszkowego, w tym tygodniu może ogarnę maszynkę do nadkoli, w przyszły weekend odbieram koła, wstrzele kapcie i wreszcie posadzę gablotę :wink:

i pięknie :decayed:

A ja mam problem z kolega z forum u którego robię fele wysyła mi już je 4 tygodnie i chyba muszę się przejechać do wrocka i sam odebrać bo zbywa mnie że wysłał i tak co tydzień :facepalm:

a też już bym chciał naciągnąć gumy i posadzić

Opublikowano

:kox:

ale ten sezon to bedzie piertolniecie :kox: amerykańce poszaleją jak zobaczą tyle grubszych projektów:grin:

Opublikowano

no masa się dzieje w tym sezonie same grube projekty :decayed:

Opublikowano

syto bedzie na tych alu:slina:

powiedz mi jak skracales galke zmiany biegow, ucioles i wcisnieta jest czy moze gwintowales?

Opublikowano
syto bedzie na tych alu:slina:

powiedz mi jak skracales galke zmiany biegow, ucioles i wcisnieta jest czy moze gwintowales?

ucięta i wsadzona :wink:

Nie wypada? Czy moze masz tak zrobione jak jak kiedys troche tasmy na lewarek nawinietej i na wcisk:decayed:?

Opublikowano

A ja mam problem z kolega z forum u którego robię fele wysyła mi już je 4 tygodnie i chyba muszę się przejechać do wrocka i sam odebrać bo zbywa mnie że wysłał i tak co tydzień :facepalm:

Wal do chłopaków w "spotach wrocławskich" :wink: Może uda się coś "przyspieszyć" :naughty:

sorry za OT :wink:

Opublikowano

Co słychać w temacie?

Gdzie koło? :co:

Opublikowano

Sprzedał felgi i nie odświeża wątku :doh:

Opublikowano

SPoko spoko Panowie, sam się nie mogę doczekać aż złożę wszystko :decayed:

Typek od malowania alu trochę spaprał robotę i poprawia, w weekend odbieram koła, w tygodniu założę opony i mam nadzieję że do tego zderzak, klapę i bix od Gwertego i jedziemy z sezonem 2013 :wink:

---------- Post dopisany 25-04-2013 at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany 15-04-2013 at 21:23 ----------

początek sezonu 2013

suka_zps7eabb8c9.jpg

przodzio_zps1f5d9fc9.jpg

pozostało kręcenie gwintem, dopracowanie kilku szczegółów i można zaczynać sezon :wink:

Opublikowano
SPoko spoko Panowie, sam się nie mogę doczekać aż złożę wszystko :decayed:

Typek od malowania alu trochę spaprał robotę i poprawia, w weekend odbieram koła, w tygodniu założę opony i mam nadzieję że do tego zderzak, klapę i bix od Gwertego i jedziemy z sezonem 2013 :wink:

---------- Post dopisany 25-04-2013 at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany 15-04-2013 at 21:23 ----------

początek sezonu 2013

http://i1281.photobucket.com/albums/a514/junior_tdi/suka_zps7eabb8c9.jpg

http://i1281.photobucket.com/albums/a514/junior_tdi/przodzio_zps1f5d9fc9.jpg

pozostało kręcenie gwintem, dopracowanie kilku szczegółów i można zaczynać sezon :wink:

wierciles nowe otwory?kto i gdzie jesli mozna

Opublikowano
:brawo::wink:
Opublikowano

idź kręcić w dół, umyj auto i dopiero dawaj fote:decayed:

Opublikowano

no ładnie ładnie :)

Opublikowano

Szaleństwo:naughty::kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...