RafuZG Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 kurde z zg jestem a Twojej sztuki jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 kurde z zg jestem a Twojej sztuki jeszcze nie widziałem to trzeba jezdzic na spoty :gwizdanie: na zywo piekna sztuka Lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 na spoty nie jezdze bo jeszcze nie dopicowane auto mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Żółte B5 zawsze mi się podobało Co do poprawek to sam wiesz A lakiernika to ja mogę polecić na przyszłość :gwizdanie: Symfonia gra, czy coś innego wrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 :notworthy: :notworthy: :notworthy: za***iście wygląda kolor + pakiet zewnętrzny robi robotę i tak sobie myślę nawet nie musi jeździć bo to auto jest do lansu :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Duffy, na forum seata jest koleś co handluje dokładkami z Cupry... Auto, prze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 za***ista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 zaisty egzemplarz Milordzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Duffy respect pieknie wyszla suka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 :jerk: :oklaski: :oklaski: :oklaski: nic wiecej nie trzeba dodawać aaaa WITAM w Battalionie Marionetkowy Prezesiku nie wbijaj sie przed szereg :naughty: Duffy WITAM w Battalionie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Marionetkowy Prezesiku nie wbijaj sie przed szereg :naughty: Duffy WITAM w Battalionie :naughty: :naughty: co najwyżej to możesz witać świeżaków w newbie ....aaaa i nie nagrywaj mi się więcej na pocztę , bo już mam dość tych Twoich llizusowskich pochwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quidy Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Gratz auta, ładnie je odrestaurowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perezip Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 dzięki chciałbym kupić dokładkę z leona cupry ile to w aso kosztuje? a może ma ktoś na sprzedaż? http://img266.imageshack.us/img266/3589/dsc4655.jpg ładnie z tą dokładką wygląda http://www.getem.pl/sklep/towar.488.dokladka.zderzaka.leon.cupra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 dzięki chciałbym kupić dokładkę z leona cupry ile to w aso kosztuje? a może ma ktoś na sprzedaż? http://img266.imageshack.us/img266/3589/dsc4655.jpg ładnie z tą dokładką wygląda http://www.getem.pl/sklep/towar.488.dokladka.zderzaka.leon.cupra.html Zgubisz ją przy pierwszym hipermarkecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 cieszę się, że auto wywołuje pozytywne reakcje a nie ogólne obrzydzenie na spoty nie jezdze bo jeszcze nie dopicowane auto mam ja też nie a jeżdżę, to nie o auto chodzi ale żeby pogadać, podpytać.... Żółte B5 zawsze mi się podobało Co do poprawek to sam wiesz A lakiernika to ja mogę polecić na przyszłość :gwizdanie: Symfonia gra, czy coś innego wrzuciłeś? zapytaj lakiernika ile za pomalowanie a4 po wierzchu symphony wleci w przyszły weekend (chyba ) dzięki chciałbym kupić dokładkę z leona cupry ile to w aso kosztuje? a może ma ktoś na sprzedaż? http://img266.imageshack.us/img266/3589/dsc4655.jpg ładnie z tą dokładką wygląda http://www.getem.pl/sklep/towar.488.dokladka.zderzaka.leon.cupra.html Zgubisz ją przy pierwszym hipermarkecie. kupuje w wiejskim sklepiku dobra sluchajcie w związku z tym, że lakier wyszedł jak wyszedł myślę nad (ponowne malowanie niestety na razie nie wchodzi w grę) na pewno na przyszły rok będzie poprawiona i znowu cała żółta. W urlopie będę chciał się skonsultować z jakimś prawnikiem czy nie mając żadnej umowy mogę żądać odszkodowania za spier**** robotę. pierwszy pomysł to standard, to co ma większość- elementy w czerń, chodzi o dach maskę i klapę tył do przetłoczenia blachy, llusterka i dokładkę (spodobała mi się błyszcząca na zdjęciu które pokazał Perezip)srebrne elementy przestałyby być srebrne. Kwestia tego czy mat czy połysk a może carbon jeszcze do przemyślenia, do tego pomalowałbym tez koła n odpowiedni kolor... druga opcja to całkowita odmiana wizerunku auta i coś czego na forum jeszcze nie ma a mi strasznie się podoba: hawaii style i tutaj wyżej wymienione elementy zmieniłyby kolor na biały półmat do tego oczywiście odpowiednie stylowe smaczki i tutaj była by prośba żebyście podrzucili tez kilka autek w takim stylu bo niestety nie przelewa mi sie z ilością fotek większość powie pewnie żebym zostawił tak jak jest, słuchajcie na żywo auto naprawdę nie wygląda tak ślicznie a mnie jako właściciela kłuje to w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 elementy w czerń, chodzi o dach maskę i klapę tył do przetłoczenia blachy, llusterka i dokładkę tego nie rób jak już to dach i lusterka, ramkę grilla :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 no właśnie nie chcę zrobić wiochy... bardziej skłaniam się ku bieli i zrobieniu czegoś czego nikt tutaj jeszcze nie ma.... będzie pewnie i tak wielu sceptyków ale cóż tam spodobało mi się ostatnio łączenie lakierów z białym kolorem poza tym b5 z deska na dachu jeszcze nikt nie ma zmiana koloru folią wiec jak nie bedzie mi sie podobało najwyżej zerwę z innej beczki, jedzie ktoś na zlot cult style bo dostałem zaproszenie i jeszcze coś, jakbym tego nbie zrobił nie widać mi avatara :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikS4-RS4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Piekna S4 na kolor nie ma co narzekać jest za***isty a co do feli moim zdaniem jest super .Piekne autko . Sa dalsze plany na mody???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Piekna S4 na kolor nie ma co narzekać jest za***isty a co do feli moim zdaniem jest super .Piekne autko . Sa dalsze plany na mody???? dominik nie chodzi o kolor ale o jego jakość, nie jest po mojemu wszystko co chciałbym jeszcze zrobić jest opisane wyżej i w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi