Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 noi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 złomek na górze strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Skoro Kolega sobie zasłużył to czemu nie światła elegancko wyglądają prawie jak us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 prawie jak us a widziałeś ori lampki US :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 prawie jak us a widziałeś ori lampki US :gwizdanie: ja nie widziałem:) panowie może będzie recaro, powiedzcie mi tylko, jak są manualnie przesuwane przód/tył a reszta w prądzie to będą pasowały tak ? wiem ze z tymi w pełni elektrycznymi jest problem bo maja inne mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 prawie jak us a widziałeś ori lampki US :gwizdanie: ja nie widziałem:) panowie może będzie recaro, powiedzcie mi tylko, jak są manualnie przesuwane przód/tył a reszta w prądzie to będą pasowały tak ? wiem ze z tymi w pełni elektrycznymi jest problem bo maja inne mocowanie tak te recaro co chcesz lyknac beda pasily,jak jest manual przesowanie to pasuja p$p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 prawie jak us a widziałeś ori lampki US :gwizdanie: ja nie widziałem:) panowie może będzie recaro, powiedzcie mi tylko, jak są manualnie przesuwane przód/tył a reszta w prądzie to będą pasowały tak ? wiem ze z tymi w pełni elektrycznymi jest problem bo maja inne mocowanie normalnie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 recaro się nie trafiły, więc jadą nowe graty, na początek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 to radio pociagnie za sobą zmiany w audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 tak ale stopniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 macie wy jakiś patent na dystanse pod 165 z przodu? co sądzicie o l-60cx ? [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:59_________________________________________________duffy jednak brand new pioneer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 macie wy jakiś patent na dystanse pod 165 z przodu? co sądzicie o l-60cx ? [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:59_________________________________________________duffy jednak brand new pioneer ? mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 kowi w morde misia sam działałeś te dystanse? powiedz że masz drugi komplet jakiej szerokości płytę wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 kowi w morde misia sam działałeś te dystanse? powiedz że masz drugi komplet jakiej szerokości płytę wziąłeś? tajny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 macie wy jakiś patent na dystanse pod 165 z przodu? co sądzicie o l-60cx ? [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:59_________________________________________________duffy jednak brand new pioneer ? po baaaaaaaaaaaaaardzo długich przemyśleniach i poradach stanęło na tym:) ja mam na razie nowe Pb 130mm w drzwiach ale na przyszly sezon chętnie bym zamienił na 160mm Kowi dawaj wzór, chociaż wiem że gdzieś był na forum szablon do wydrukowania po nowym roku będę działał najpierw z tylna półką właśnie jakieś dystanse i wygłuszenie tej plachy pod półka a co do głośników to takie Pb jak Kowi pokazał to by styknęły raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 macie wy jakiś patent na dystanse pod 165 z przodu? co sądzicie o l-60cx ? [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:59_________________________________________________duffy jednak brand new pioneer ? po baaaaaaaaaaaaaardzo długich przemyśleniach i poradach stanęło na tym:) ja mam na razie nowe Pb 130mm w drzwiach ale na przyszly sezon chętnie bym zamienił na 160mm Kowi dawaj wzór, chociaż wiem że gdzieś był na forum szablon do wydrukowania mam to samo tylko zwymiarowane tylko pełny wydruk na A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ale tam na projekcie jest grubość plyty 13mm to chyba troszkę za dużo, bynajmniej tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ale tam na projekcie jest grubość plyty 13mm to chyba troszkę za dużo, bynajmniej tak mi się wydaje taki wymiar ma moja wersja, a jest to kopia idealna dystansu załozonego w aucie gronczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 mistrzu podeślij mi jak możesz projekt tego w takiej postaci w jakiej masz to zamontowane i z niczym nie koliduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 oba mają mieć po 13mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi