karolasterka Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Nie kazdy wyjmuje ciagle liczniki, ja wyjmowalem 1 raz to mialem problem odpiac to nie problem, ale je wlozyc to juz wiekszy, ale kolego nie klucmy sie^^ Ale ja sie nie kłócę tylko tłumaczę żebyś na przyszłość wiedział Uwierz że nie wyciągam licznika co chwila, ale to po prostu łatwe jest Żeby włożyć kostki również należy odciągnąć te zatrzaski i wszystko ładnie wychodzi Powodzenia dla innych
pablo_9 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 brałem te same co lakier88 eleganckie są Karol czyli które bo tam LAKIER88 podał kilka linków, te najtańsze braliście czy te droższe ...ja właśnie się zastanawiam czy nie założyć do siebie, chrom wokół szyb zamontowałem i teraz się zastanawiam czy na zegary nie założyć
endriuu Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Po tych wszystkich zdjeciach z chromem na FISie - stwierdzam - niestety wyglada to maksymalnie odpustowo.
OGr Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Pochwale się i ja efektem kilkanastu minut przy moim budziku. Efekt piękny i elegancki udało mi się znalesc takie same ramki co kolega sqizzy strone wcześniej opisywał ale wygląd jest czadowu nawet i w nocy fajnie odbija się światło od wskazówek przed; ramki (ładnie zapakowane); po: na żywo efekt jest jeszcze lepszy zdjęcia tego nie oddają :> kolego, możesz mi zdradzić jak wpakowałeś te ramki do górnych otworów ? u mnie strasznie ciężko wchodzą :-([br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:45_________________________________________________w zasadzie to mi ledwo wlazły do tych bocznych małych
LAKIER88 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Kolego Ogr tez sie z tym meczyłem ale powoli powoli trzeba sie owkurzac i uwarzać na szybke najlepiej coś podłozyc pob nia by nie porysować i wejdzie. Troche nawet czasem urzyć siły. Dasz rade cierpliwosci powodzenia Pochwal sie jak skończysz fotkami
OGr Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 po 4 godzianach walczenia wczoraj udało mi się :-) dzisiaj wyspałem licznik na naprawę FIS'a a wszystkimi fotkami pochwalę się jak wróci :-)
endriuu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 koledzy - jaki symbol mają żarówki w liczniku? chcę wymienić wszystkie przy okazji.
aju Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tam są diody, wlutowywane odpust te ramki jak dla mnie
endriuu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tam są diody, wlutowywane mówię poważnie odpust te ramki jak dla mnie widzialem na zywo - wyglada naprawde dobrze - gdyby bylo inaczej - nie decydowal bym sie na nie. odpustowo wyglada tylko ramka na FIS.
chriss Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tam są diody, wlutowywane mówię poważnie odpust te ramki jak dla mnie widzialem na zywo - wyglada naprawde dobrze - gdyby bylo inaczej - nie decydowal bym sie na nie. odpustowo wyglada tylko ramka na FIS. zgadzam sie ramki są oczywiście bez fisu a diody są w liczniku dopiero po lifcie
aju Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 jako że same liczniki po lifcie mi się przewijają to myślałem że to standard
chriss Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 buliking pisał że 1.2W białe w oprawce[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 21:42_________________________________________________te żarówki oczywiście
OGr Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tu macie trochę zdjęć rozebranych poliftowych zegarów ;-) http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-naprawa-wyswietlacza-fis-w-liczniku/
Arek956 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mi tam się alu ramki na zegary bardzo podobają sam rozważam ich założenie.Przy okazji Fis poleciałby do naprawy
S1 Hołek Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 po 4 godzianach walczenia wczoraj udało mi się :-) dzisiaj wyspałem licznik na naprawę FIS'a a wszystkimi fotkami pochwalę się jak wróci :-) Zapodaj foty jak możesz i gdzie FIS robiłeś i jakii efekt?? no i czy cena proporcionalna do jakości?? Jutro dostane ramki i nad FISem sie zastanawiam czy wysyłać do naprawy...
OGr Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Montaż ringów: http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-ringi-na-zegary-z-fisem/ Naprawa fisa: http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-naprawa-wyswietlacza-fis-w-liczniku/
Magicbattle Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 mam zamontowane u siebie na wzor esy i jest za***isty efekt. odmladza auto
LuCaS_gr44 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 też włąsnei dziś zrobiłem taki delikatny zabieg i jest ładnie, montaż prosty ale troszke trzeba było sie omeczyć z tymi małymi budzikami wchodzą na ciasno
Rekomendowane odpowiedzi