Zimny75 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 " Jestem kibolem" Krzysztof Korsak, lekka, łatwa i przyjemna, pokazuje w pewnym stopniu kibicowski świat od kuchni, dużo bzdur oderwanych od rzeczywistości ale łatwo się ją czyta.
Mariusz90r Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 No i Gra o Tron George'a R.R. Martin'a rozpoczęta- faktycznie podobnie jak serial nie zawodzi- pochłaniam w zastraszającym tempie
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 "Łańcuch poszlak" wywiad rzeka z Bogdanem Święczkowskim Bogdan Święczkowski Polecam wszystkim, którzy nie chcą wyjeżdżać za pracą za granicę i planują swoją przyszłość w ojczyźnie. Koszt zakupu znikomy, np: Bogdan Święczkowski ?Łańcuch Poszlak?
Iverson Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Hobbit , wstyd się przyznać ale film obejrzałem jako pierwszy
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Hobbit , wstyd się przyznać ale film obejrzałem jako pierwszy ja chyba z tym poczekam, aż Jackson pokaże wszystkie części
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 napisz po wszystkim ze dwa słowa co jest w środku
medik Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 "Doktorzy z piekła rodem" Vivien Spitz - momentami bardzo mocna. Polecam. Ja natomiast Hołownię odradzam, ze względu na powierzchowne traktowania chrześcijaństwa, pseudokatolicyzm.
truckmaniac Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Ostatnimi czasy (nie wiem, czy to przez robotę, czy to już może przez wiek) nie mam siły wieczorami na ksiązki. Przeczytam 2-3 kartki i zasypiam, więc spróbowałem audiobooki. Całkiem przyjemnie się je "czyta" I co najważniejsze. Jadę, włączam. Mam mnóstwo czasi i nie męczę oczu. Na ten tydzień zapodaję Zieloną Milę Stephen'a King'a i Iluzja Scorpiona Roberta Ludlum'a
Przemo 78 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Justin Cronin Przejście, naprawdę polecam! Nie idzie się oderwać
GILI Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Ostatnimi czasy (nie wiem, czy to przez robotę, czy to już może przez wiek) nie mam siły wieczorami na ksiązki. Przeczytam 2-3 kartki i zasypiam, więc spróbowałem audiobooki. Całkiem przyjemnie się je "czyta" I co najważniejsze. Jadę, włączam. Mam mnóstwo czasi i nie męczę oczu. Na ten tydzień zapodaję Zieloną Milę Stephen'a King'a i Iluzja Scorpiona Roberta Ludlum'a Racja,to też książki.zaliczyłem 4 z serii Wołoszańskiego generał,żołnierze honoru i dwie tajne wojny,uwielbiam jego głos,a niemieckie radio w kółko informuje,że britney,to dziwaka,więc się przełączam. Jednak jadąc w nocy wolę muzykę
samekgsx550 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Wojciech Cejrowski : Gringo wśród dzikich plemion Rio anakonda
medik Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Wojciech Cejrowski :Gringo wśród dzikich plemion Rio anakonda Właśnie miałem sobie kupić, skrobnij coś więcej na ten temat jeśli możesz.
mech15 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Rafał Ziemkiewicz Polactwo świetna ... Jeszcze dwie po drodze i się do niej przymierzam. Tutaj ciekawa audycja z autorem w roli głównej: Powstanie styczniowe i odbudowa II Rzeczypospolitej – wnioski na dziś cz. I [ audio ] - RadioMaryja.pl Powstanie styczniowe i odbudowa II Rzeczypospolitej – wnioski na dziś cz. II [ audio ] - RadioMaryja.pl Powstanie styczniowe i odbudowa II Rzeczypospolitej
Norbis Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 „Operacja Kustosz" Wszystkiego z umiarem, czyli sensacja, PRL. esbecja, ale i II wojna światowa, historia...
Rekomendowane odpowiedzi