alvaro Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Numerów nie ma na lampach żeby sprawdzić w ETCE ??
peter22 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 wczoraj wieczorkiem jak jechałem to zauważyłem ze lampy skrecaja razem z kierownica . Mysle ze poprostu sa przepiete kable we wtyczce , kolega mi powiedzial ze kupił do skretnych bo myslał ze takie ma a jak przyjechali mu zakładac to sie okazalo ze ma normalne i przekładali kable. Dzisiaj moj mechanik bedzie z tym walczył ma moje lampy na wzor zobaczymy czy da rade cos z tym zrobić jak nie to lampy beda do sprzedania do auta które ma zwykłe bi-xenony
peter22 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Auto odebrane lampy swieca tak jak powinny. tak jak sie domyslalismy kable były odciete i lampy przystosowane zostały do bi-xenonów nieskretnych. Jak dobrze mieć znajomych mechanikow co maja pojecie o robocie . Niebawem zdjecia
peter22 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 Czekam na wydechy bo tylko ich brakuje , dzisiaj już chyba ma przyjsc dostawa do łodzi. Reszta już na aucie
adadur Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czym zewnętrznie różni się A6 S-line od zwykłej? Może ktoś ma foty?
peter22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 zderzaki , spojler na tylniej szybie zawieszenie
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czym zewnętrznie różni się A6 S-line od zwykłej? Może ktoś ma foty? Zwykła http://moto.allegro.pl/audi-a6-quattro-3-0-tdi-s-line-navi-mmi-ledy-19-i2230754474.html sline http://moto.allegro.pl/audi-a6-3-0-s-line-i2241402352.html To tak zewnątrz: przedni zderzak jest inny tylny dyfuzor też , dochodzi lota na kalpę tył , grill z paskami . ---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:51 ---------- A tu masz full S-lnie http://otomoto.pl/audi-a6-3-0tdi-quattro-avant-s-line-C21680371.html srodek i zewnątrz.
stifii Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tu na jednym foto: z lewej s-line z prawej standard
KOval81 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tu na jednym foto:z lewej s-line z prawej standard http://img577.imageshack.us/img577/6108/36621068.jpg Młody - z góry sorki za OT:wink: Stifii - sprzedałeś auto już, czy dalej się kolebiesz z C6?
Młody Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Spoko KOval81 pisz co chcesz w tym wątku
KOval81 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Spoko KOval81 pisz co chcesz w tym wątku Teraz dopiero zobaczyłem:polew: Ale dzięki Andrew za zgodę
peter22 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Pare zdjęć na szybko po małych modach: - lusterka S6 - zderzak tylni S6 - listwy S6 - lampy poliftowe - końcówki 4x 90
kondi30 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ładnie Ci spasowali do zderzaka te końcówki ale ogólnie jako całoś jakoś do mnie nie przemawiają Ale to nie mnie ma się podobać
adadur Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Powiem tak S-line zewnętrzny w tym aucie to czy jest czy go nie ma nie ma znaczenia jest to tak minimalna różnica że szok ... kilka razy w czarnym aucie musiałem się wgapiać w zderzak by to zobaczyć ... na jasnych autach lepiej to widać, z tyłu to już różnica tak "śmieszna" że szkoda gadać ... po co w ogóle to było rozróżniać. Listwy na boku ... jak kto lubi w tym autku nie koniecznie dodają uroku, podobnie lotka na klapę tak delikatnie zmieniona ... Ogólnie zew. S-line w tym aucie nie robi szału bo go "nie widać".
peter22 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Powiem tak S-line zewnętrzny w tym aucie to czy jest czy go nie ma nie ma znaczenia jest to tak minimalna różnica że szok ... kilka razy w czarnym aucie musiałem się wgapiać w zderzak by to zobaczyć ... na jasnych autach lepiej to widać, z tyłu to już różnica tak "śmieszna" że szkoda gadać ... po co w ogóle to było rozróżniać. Listwy na boku ... jak kto lubi w tym autku nie koniecznie dodają uroku, podobnie lotka na klapę tak delikatnie zmieniona ... Ogólnie zew. S-line w tym aucie nie robi szału bo go "nie widać". Powiem tak w a6 roznica w s-line a zwykły jest spora . takiej różnicy nie ma w a4 b8 . w zwykłym zderzku masz chromowana listwe nad halogenami a w s-line nie ma. Laik nie widzi róznicy.
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dla mnie różnica jest tylko z przodu - coś jak zwykłe B7 i B7 S-line. z tyłu natomiast łatwiej znaleźć różnice w sedanie
peter22 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ładnie Ci spasowali do zderzaka te końcówki ale ogólnie jako całoś jakoś do mnie nie przemawiająAle to nie mnie ma się podobać Bo przyzwyczaiłeś sie do swoich mamłych fifek i dlatego ;o))
NYNA Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Powiem tak S-line zewnętrzny w tym aucie to czy jest czy go nie ma nie ma znaczenia jest to tak minimalna różnica że szok ... kilka razy w czarnym aucie musiałem się wgapiać w zderzak by to zobaczyć ... na jasnych autach lepiej to widać, z tyłu to już różnica tak "śmieszna" że szkoda gadać ... po co w ogóle to było rozróżniać. Listwy na boku ... jak kto lubi w tym autku nie koniecznie dodają uroku, podobnie lotka na klapę tak delikatnie zmieniona ... Ogólnie zew. S-line w tym aucie nie robi szału bo go "nie widać". Zgadzam się różnic może i trochę jest jak ktoś je wymieni lub pokaże palcem na aucie ale całościowo jak się patrzy to tak jak by ich nie było i 90% ich nie zauważa. Ja jak szukałem swojej to też na początku przeglądałem tylko te z S-line wew i zew. ale że nie było za duzego wyboru, tzn był ale ceny kosmos to zacząłem szukać bez magicznego s-line i naprawdę można było kupić auto z lepszym wypasem ale bez tego pakietu a w środku też mam fotele i kiere trójramienną taką jak w S-line tylko napisu brak a to raczej komfortu nie pogarsza no chyba że psychiczny:wink:
Rekomendowane odpowiedzi