Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stickertuning :) ten znaczek oznacza kompresor pod machą... :naughty:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten znaczek oznacza kompresor pod machą... :naughty:

Dlatego sprzedałem 2 takie czerwone jakiś czas temu komuś z forum :) a zawitały tylko V6 bez T :)

Opublikowano

Ja też taki kupię :tongue4:

Opublikowano

ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu

Do grilla za długie? :kwasny: bo by było fajnie :kox:

źle zrozumiałeś :)

w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone

ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był :wink4:

Opublikowano

stickertuning :) ten znaczek oznacza kompresor pod machą... :naughty:

u mnie będzie oznaczał kompresor klimatyzacji[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 13:16_________________________________________________

ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu

w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone

ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był :wink4:

przymiarkę oczywiście zrobię ale pewnie :no:

Opublikowano

Ja myślałem dać na drzwiowe listwy boczne w B7 tam gdzie normalnie jest znaczek S-Line, ale nie wyglądało to fajnie :)

Opublikowano

Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem :decayed:

Nie mogłeś spać i poszedłeś sprawdzić czy auto odpali?? :decayed:

Opublikowano

Nie mogłeś spać i poszedłeś sprawdzić czy auto odpali?? :decayed:

Ja tak codziennie wstaje :wink4:

Opublikowano

Ja tak codziennie wstaje :wink4:

:shocked:
Opublikowano

A jak u Was z grzaniem samochodu przy obecnych mrozach? Osiągacie 90'C, bo ja mam max 80 - 85' ? :embarrassed:

Opublikowano

jak ja dojeżdżam do firmy to mam lekko ponad 50 :decayed: wczoraj po około 30 km miałem dopiero 90 :kwasny: za to jak wczoraj ruszyłem firmowego VW Transportera T4 to po 6 km miałem już 90 stopni.. to jest auto nie do zdarcia :kox: tylko w środku zimniej niż na dworze :decayed:

Opublikowano

To tak jak ja, z tym, że wziąłem tylko trzy machy bo dłużej nie szło wystać na tym mrozie :decayed: :decayed: :decayed:

BTW od czasu wymiany świec żarowych pali mi od strzała zawsze bez względu na mróz :good: ale w te zimno zanim odpalę włączam zapłon i światła na 5 sekund, potem z powrotem wyłączam i znowu zapłon na 3-4 sekundy i dopiero po tym odpalam silnik :good:

No i obowiązkowo daję STP dodatek do diesla (nie ten do czyszczenia wtrysków tylko zwykły) na cały bak. Wypuścili ostatnio nową formułę z antyżelem :good:

Opublikowano

mi jak na razie pali od strzału - stanu aku nawet nie sprawdzam ( nawet nie wiem jak ) :gwizdanie:

Jak na przebieg 189 tyś to nie mogę narzekać - stacja ogień, stacja ogień...

Opublikowano
  • Autor

miron78

stacja ogień, stacja ogień...

Co Ty tu z PKP wyjeżdżasz ?? :mysli::decayed:

Opublikowano

:decayed:

właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka

[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ

Opublikowano

właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka

[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ

Z allegro ?

Opublikowano

właśnie dzwoniłem w sprawie wydechu do kolesia.. wkurza mnie takie tłumaczenie "no wie pan, ja nie wiem.. bo to długie jest, to może trochę kosztować.." kur*wa przecież chcę za to zapłacić, nie chcę za darmo :wallbash: zobaczymy, koło 14-15 będę dzwonić i ma mi dać odpowiedź za ile z wysyłką..

jak nie będzie chciał wysłać to chyba wymienię dyfuzor pod mój wydech i póki co będę miał tak jak jest. najgorzej też nie będzie wyglądać.. :mysli:

dsc-0008-3658079617503221389.jpg

Opublikowano

:good:

nie jest źle

Z allegro ?

tak - link wklejałem wczoraj