Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie proszę o pomoc. Jaki jest security acces do sterowników 56(radio) oraz 47(system nagłośnieniowy).

Proszę osobę, która ma MMI BASIC oraz w tym systemie złącze AUX-IN w podłokietniku aby podała swoje kodowanie w sterownikach 56(radio) oraz 47(system nagłośnieniowy).

Za cholerę nie mogę odszukać gdzie odblokować złącze AUX-IN.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Proszę osobę, która ma MMI BASIC oraz w tym systemie złącze AUX-IN w podłokietniku aby podała swoje kodowanie w sterownikach 56(radio) oraz 47(system nagłośnieniowy).

Jeśli chodzi Ci o MMI 2 BASIC (monochromatyczny ekran), to mogę dzisiaj podskoczyć do garażu i Ci przekopiować.

Opublikowano

Mam taki problem po wizycie w ASO, była zdejmowana ochrona komponentu na komforcie, kodowanie kluczyków. Jak odbierałem auto to w środku taki zapach przypalonej elektroniki, myślałem ze coś na warsztacie tam robili i przeszło do wnętrza, rzeczywiście wnętrze się wywietrzyło i już nie capi. Wieczorem jednak zaczął się blokować kluczyk przy wyjmowaniu w stacyjce trzeba poruszać coś pstryknie odpuści i dopiero można wyjąć. Ciekawe jest jednak to że z kluczyka wali za każdym razem po wyjęciu taką spalenizna, tak jak by się jakaś cewka przegrzała czy coś. Kurde co się mogło stać, upalił się jakiś elektromagnes w stacyjce ... No i znowu taki zbieg że w ASO :kwasny:

Opublikowano

Panowie ktoś przerabiał u siebie temat WEBASTO ? Patrzac na ceny na alledrogo to mozna to w dobrej kasie załatwić pytanie co dokłądnie jest potrzebne ? Jakie koszta ogolne ?

Opublikowano
Car Company Pikrot GmbH in Kummerfeld bei Hamburg

Panowie co on ma w zderzaku koło halogenu, co to jest ?

widzę, że podchwyciłeś to co wrzuciłem? :wink: wypas mega, ale cena.. straszna :wink:

dokładne, auto piękne jest :slina: chyba po b6 będzie b8 :decayed:

Opublikowano
Panowie ktoś przerabiał u siebie temat WEBASTO ? Patrzac na ceny na alledrogo to mozna to w dobrej kasie załatwić pytanie co dokłądnie jest potrzebne ? Jakie koszta ogolne ?

Grzes u mnie webasto lezy z 2 miesiace :facepalm: ten tydzien miałem wrzucac do siebie ale Swieta itd.

Najwazniejsze to kupic piec i wszystkie weze , koszt to około 1300-1700 PLN

Opublikowano

tak sobie przeglądam b8 i ten też ma fajny wypas:

A4 3.0 TDi S-line Jedyna w PL MAXXXX Opcja B&O (3769031856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

po za tym mam pytanko, jak poznać że jest oryginalnie w aucie webasto ?

Opublikowano

Po nalepce na klapie. Nie wiem jaki jest kod na wlepce.:eusathink:

Opublikowano

Kto zna security acces do dostępu kanałów adaptacji sterownika 56(radio)?

Opublikowano

Yy a do czego potrzebujesz tj. czego sie nie da zrobic bez tego?

Opublikowano

Potrzebuje aby znaleźć gdzie uruchomić aux-in w MMI BASIC.

Opublikowano

pany, jest na forum jakis watek o navi w b8? jakie sa rodzaje navi?

Opublikowano

Jest , chyba nawet w tym temacie ...poszperaj

Opublikowano

szukalem i d*pa ( ze mnie chyba ) :decayed:

dziadek, a co powiesz na ta sztuke?:

A4 - SEDAN - 2.0 TDI - JASNE SKÓRY - CHROMY - FULL (3772006749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

warto oblukac?

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ----------

chociaz ta tez ladnie wyposazona:

Audi A4 2.0TDI Led Skóra Bang&Olufsen Idealna (3808054105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Jakoś tanio chyba , na zdjęciach ok ale wiadomo to tylko zdjęcia , w pierwszym przypadku skrzynia multitronic wiec bez biegów a nie 8 biegowa :wink:

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ----------

Wklej do odpowiedniego działu to tam przeswietlacze je obejrzą ...:wink: Cos mi tu śmierdzi na całki z vatem....jak ci sprzeda jako właściciel to ok a jak pośrednik to niech pokaże umowę jak kupił te auto

Opublikowano

Zaden ze mnie spec, ale

"* ( RADAR ) z przodu auta oceniająca odległość od auta z przodu

- ACC - Adaptive Cruise Control"

ja tam radaru/a(?) nie widzę przy halogenie :grin:

Opublikowano

Bo go tam nie ma i to jest dziwne bo na foto innym jest pokazana włączona ta opcja. Być może auto jest po dzwonie z przodu.

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

Chyba że to line assist

Opublikowano

Line assist. Na fotce z przełącznikami widać, że ma zwykły tempomat i włącznik Line Assist przy dźwigience od kierunków.

Opublikowano

szuka ktoś lusterka 10pin 2012rok??