Opublikowano 20 Marca 20179 l Teraz, st4yKool napisał: Podobno w wawie obecnie najwiecej Mazd idzie.. ktos potwierdzi? Było coś takiego. Zachar na YT o tym mówił i nawet do Mazdy pisali czy coś w sprawie zwiększenia zabezpieczeń
Opublikowano 20 Marca 20179 l 13 minut temu, st4yKool napisał: Podobno w wawie obecnie najwiecej Mazd idzie.. ktos potwierdzi? W Warszawie w odróżnieniu od reszty kraju w statystykach królują japońskie. I mogę to potwierdzić.. siostrze jednego Civica ukradli, a do drugiego miała włam i nie zdołali odjechać (jednak niestandardowe zabezpieczenia czasem zdają egzamin). Tylko AC, jednak strata wypieszczonego auta zawsze boli. Zastanawiam się czy ktoś z takich maniaków jak tu, którzy cmokają na widok swojej sztuki, dopieszczają i ciągle dodają jakieś graty podnosząc przy tym wartość, nie robił jakiejś indywidualnej wyceny do ubezpieczenia w takim wypadku, bo jak się to ma do tego co widzi ubezpieczyciel z VINu w wersji golas Ktoś przerabiał taki temat?
Opublikowano 20 Marca 20179 l Ja przerabiałem, wszystko się da, kwestia ceny ubezpieczenia, Mam auto ubezpieczone na 63K wartość stała, w sumie to teraz mogli by mi ukraść Ubezpieczenie samych kół na 5500 zł kosztowało mnie chyba na rok 250 zł jak dobrze pamiętam. Edytowane 20 Marca 20179 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 20 Marca 20179 l Czy ma ktoś sprawdzone źródło na zakup turbo CAHA? Interesuje mnie jakaś świeża sztuka. cos ktoś?
Opublikowano 20 Marca 20179 l co myślicie o tej aukcji? http://allegro.pl/kolo-dwumasowe-audi-a4-b8-0b1105266ae-0b1105266ah-i5182939440.html niby nowe ori sprzegło, słyszałem że nowe sachs ze sklepu jest słabej jakości i się szybko sypią a sachs z serwisu z nabitymi numerami audi niby ma lepszą jakość wykonania, ktoś coś słyszał o tym?
Opublikowano 21 Marca 20179 l Panowie, muszę się pozbyć tunelu środkowego w kolorze czarnym, ale szkoda mi go wyrzucać. Chętnie oddam go komuś z Warszawy - tylko odbiór osobisty. Stan bardzo dobry. Tunel kupiłem jakiś czas temu od kolegi z forum. Chciałem mieć na podmiankę, żeby w obecnym wywiercić dziury na montaż CB radia, ale odpuściłem temat. Może komuś się przyda?
Opublikowano 21 Marca 20179 l Sprawdzilem felge mam: 8.0Jx18H2 ET47 - wczesniej mialem opone 245/40/r18, czy ta opona mniejsza bedzie pasowac? 225/45/r18?
Opublikowano 21 Marca 20179 l Teraz, lcu napisał: Sprawdzilem felge mam: 8.0Jx18H2 ET47 - wczesniej mialem opone 245/40/r18, czy ta opona mniejsza bedzie pasowac? 225/45/r18? tak
Opublikowano 21 Marca 20179 l Godzinę temu, st4yKool napisał: tak 45 nie bedzie obcierac przy zakrecie? Edytowane 21 Marca 20179 l przez lcu
Opublikowano 21 Marca 20179 l ktos tu niedawno pisal ze to procent szerokosci... wiec nie zimowki mam takie..
Opublikowano 21 Marca 20179 l Dnia 20.03.2017 o 14:31, Sedrak Dan napisał: Brat mówi, że za 15 tyś ojro da się kupić i otwierasz każde auto z kelyss A widzisz, jest progres, ja tą cenę znam z tamtego roku i ponoć tyle kosztowało (taki zestaw jest nie tylko dla złodziei potrzebny, bo ma szersze zastosowanie z tego co mówił mi znajomy)
Opublikowano 21 Marca 20179 l 23 minuty temu, lcu napisał: 45 nie bedzie obcierac przy zakrecie? Ta 45 ma 6.5mm większą średnicę, więc nie sądzę żeby to miało jakieś znaczenie.
Opublikowano 21 Marca 20179 l 1 minutę temu, Hohe napisał: Ta 45 ma 6.5mm większą średnicę, więc nie sądzę żeby to miało jakieś znaczenie. Ok zamawiam wtedy, jak cos bedzie na was :P:P
Opublikowano 21 Marca 20179 l Ok zamawiam wtedy, jak cos bedzie na was [emoji14]:banan: Zamawiaj. Mam taka konfigurację przy 1be+eibach pro kit+dystans 14 i 17mm - nic nie ociera [emoji6] Zawartość dodana 11 minutes later Szuka ktos zderzaka tyl avant polift? Mam za pół darmo https://www.dropbox.com/sh/mvbv4apfx5x1f05/AACXGpEycuPZFkk2oGrpOX1Ka?dl=0
Opublikowano 22 Marca 20179 l 23 godziny temu, mlody020 napisał: A widzisz, jest progres, ja tą cenę znam z tamtego roku i ponoć tyle kosztowało (taki zestaw jest nie tylko dla złodziei potrzebny, bo ma szersze zastosowanie z tego co mówił mi znajomy) Znajomy Może brackiemu chodziło o używkę
Opublikowano 22 Marca 20179 l mowicie o tych cenach,jakby byl cennik,prawda jest taka,ze dla frajera bedzie 50tysi,inny wogole nie kupi,a dla ziomka bedzie 5tysi,poza tym,ciezko cos takiego kupic,oni nie chca sie tym dzielic
Opublikowano 22 Marca 20179 l 51 minut temu, Tomeks napisał: mowicie o tych cenach,jakby byl cennik,prawda jest taka,ze dla frajera bedzie 50tysi,inny wogole nie kupi,a dla ziomka bedzie 5tysi,poza tym,ciezko cos takiego kupic,oni nie chca sie tym dzielic W samo sedno. Piwo dla Ciebie (choć to nie ten portal)
Opublikowano 22 Marca 20179 l No dobra skoro już temat "jumania" przerobiony, to kto już zmienił kapcie na letnie? Ps. jakieś opony polecacie do quattro? coby pojeździć na nich ze 3-4 sezony.
Opublikowano 23 Marca 20179 l Panowie sprawa, Ostatnio zauważyłem, że samochód mi delikatnie ściąga w lewo. Pojechałem zrobić geometrie, coś tam faktycznie trzeba było skorygować. Po wyjechaniu i przejechaniu się zauwazylem, że zaczyna ściągać w prawo. Pojechałem z powrotem do gosca, ale geometria jest ok. Co może być przyczyną, coś z wyważeniem kół, czy może jakieś łożysko? Jutro zmienie na letnie i zobaczę, czy będzie tak samo, ale pytam tak na zaś, może ktoś z was miał podobną przypadłość Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka