Opublikowano 5 Kwietnia 20179 l taki zestaw mam na sprzedaż jak by ktoś chciał [emoji6] 460 zł Fajna sprawa, mam coś takiego w pasku i spisuje się to doskonale
Opublikowano 5 Kwietnia 20179 l 11 godzin temu, marda16 napisał: są bardziej szczelne niektórzy wymieniają na poliftowe wtedy błoto nie wchodzi tak do komory silnika Czyli można zastosować zamiast tych parcianych? Kształt jest taki sam?
Opublikowano 6 Kwietnia 20179 l 13 godzin temu, Manius69 napisał: Czyli można zastosować zamiast tych parcianych? Kształt jest taki sam? czytałem gdzieś w tym temacie ale teraz nie mogę tego znaleźć żeby się upewnić na 100% i nie wiem czy poliftowe też nie są parciane ...
Opublikowano 6 Kwietnia 20179 l Godzinę temu, st4yKool napisał: No tak jak myslalem.. 4.86.. fajna zabawka ten racelogic.. Piękny wynik, Jak to się stało że w aucie z MY2010 masz Tipa? Byłem pewien że tylko Stronic juz był montowany. Laczka przyjarało czy poszedł bez uślizgu? Edytowane 6 Kwietnia 20179 l przez edraven
Opublikowano 6 Kwietnia 20179 l Jakos tak sie zlozylo.. auto jest produkcji Pazdziernik 2009, model 2010. Nie jest to moim zdaniem najlepsza implementacja tej skrzyni, bo ta sama jest w RS6 C6, ma inny konwerter i program.. i zachowuje sie duuuuzo ostrzej.. ale ogolnie jak widac da sie tym autem pojechac szybko Zmiana biegow patrzac na wykresy trwa okolo 100-200ms.. calkiem niezle jak na klasyczna skrzynie.. Musze jeszcze sprobowac na manualu pojechac i zmieniac biegi troche wczesniej.. ta skrzynia zmienia z 1-2 przy 4900rpm.. duzo jak na diesla
Opublikowano 6 Kwietnia 20179 l Rzeczywiście coś możesz ugrać zmieniając biegi z ręki bo na pewno przy 4900rpm już masz znaczny spadek momentu i auto słabiej ciągnie.
Opublikowano 6 Kwietnia 20179 l Koledzy mozecie zobaczyc o co chodzi? Coś mi burczy albo terkota podczas jazdy pod górkę. Może ktoś ma pomysł o co moze chodzic?
Opublikowano 7 Kwietnia 20179 l Panowie jak się w środku zmienia żarówki na ledy to muszą być z modułami czy mogą być zwykle chodzi mi czy będzie walić błędami
Opublikowano 7 Kwietnia 20179 l 17 minut temu, egon47 napisał: Panowie jak się w środku zmienia żarówki na ledy to muszą być z modułami czy mogą być zwykle chodzi mi czy będzie walić błędami Środek nie jest monitorowany.
Opublikowano 8 Kwietnia 20179 l Na forum co chwilę inna odpowiedź. http://allegro.pl/kompletna-tapicerka-do-audi-a5-sportback-i6777883633.html#thumb/6 Będzie pasować przód i tył do A4 Avant?
Opublikowano 8 Kwietnia 20179 l Panowie, dlaczego z działu kodowania zniknęły porady jak odblokować chociazby test zegarów, doświetlenie zakrętów halogenami, poziom naładowania akumulatora na MMI i pozostałe funkcje, które można było sobie zakodować vcdsem?Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 28 minutes later Oki, część rzeczy znalazłem, ale pamiętam, że kiedyś to było w jednym wątku
Opublikowano 8 Kwietnia 20179 l Witam Was, może mi wytłumaczycie (chodzi mi po głowie) jeżeli mam warsztat w okolicy gdzie wycinają katalizatory i je skupują to ten warsztat wstawia mi rure jakąś w zamian czy zostawiają puste miejsce? ewentualnie jak zostawiają puste miejsce to gdzie moge zakupic rure lub cos co będę mógł wsadzić zamiast kata? i czy w ogóle polecacie ten zabieg do 2.0tfsi? pozdrawiam!
Opublikowano 9 Kwietnia 20179 l Dnia 6.04.2017 o 12:37, marda16 napisał: czytałem gdzieś w tym temacie ale teraz nie mogę tego znaleźć żeby się upewnić na 100% i nie wiem czy poliftowe też nie są parciane ... Nadkola w polifcie są tylko plastikowe. Nie ma już parcianych. I bardzo dobrze.
Opublikowano 9 Kwietnia 20179 l Żeby osiągnąć taki efekt to przede wszystkim musiałbyś każdą diodę w lampach podłączyć osobno. Do tego w miarę prosta elektronika i dałoby radę. Pytanie tylko na ile wykonalna jest zmiana podłączenia LEDów.
Opublikowano 9 Kwietnia 20179 l 13 godzin temu, Dikson napisał: Nadkola w polifcie są tylko plastikowe. Nie ma już parcianych. I bardzo dobrze. Nie wiem jak u innych, ale u mnie w polifcie z przodu są plastikowe z tyłu parciane.. Edytowane 9 Kwietnia 20179 l przez l2k2