Opublikowano 18 Września 20178 l Nooo te sytuacje to "uwielbiam" wręcz ... gdy wychodze ze sklepu i patrze na auto, a obok widze zaparkowane auto, to po części się śmieje i jednocześnie wqrwiam
Opublikowano 18 Września 20178 l Nooo te sytuacje to "uwielbiam" wręcz ... gdy wychodze ze sklepu i patrze na auto, a obok widze zaparkowane auto, to po części się śmieje i jednocześnie wqrwiam A gdzie miał postawić 5 metrów dalej. Według mnie dobrze ze jak jest miejsce to staje jeden obok drugiego bo później się okazuje że staje dalej i między autami robi się luka na 1,5 lub 2,5 samochodu. Potem chcesz zaparkować a tu nie ma jak po tak postawali że po 1,5m miejsca z lewej i z prawej
Opublikowano 18 Września 20178 l Jak jest duży ruch na parkingu to ok jak stają jeden za drugim tak by można było zaparkować ale nie o godzinie 7 rano gdzie przez jakieś następne 2 godziny parking będzie prawie pusty. Dziś mocno wieje, chwila nieuwagi i przy otwieraniu drzwi naprawdę może mocno szarpnąć, czasem trzeba pomyśleć o innych i stanąć np na drugim miejscu od czyjegoś samochodu. Ale wszyscy wiemy jaka jest mentalność w naszym społeczeństwie, "o swój samochód nie dbam, to i nie będę zwracał uwagi na inne samochody".
Opublikowano 18 Września 20178 l Dlatego ja stając na ostatnim miejscu parkingowym wyjeżdżam jeszcze kawałek poza linie
Opublikowano 18 Września 20178 l Zakładał ktoś z was takie cudo na kuny 8U0054650 ciekawe czy działa na koty Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Września 20178 l 2 godziny temu, daniell-gda napisał: Zakładał ktoś z was takie cudo na kuny 8U0054650 ciekawe czy działa na koty Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Na mnie już za późno, jakieś włochaty skurczybyk już mi powpierdzielał połowe wygłuszenia silnika pod maską
Opublikowano 18 Września 20178 l Na mnie już za późno, jakieś włochaty skurczybyk już mi powpierdzielał połowe wygłuszenia silnika pod maską To lipa :/ W a4 tez można Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Września 20178 l Heh dzis w koncu definitywnie uporalem sie z drganiami.. Koncowy setup to wahacze mayle hd do przedlifta z 75mm tuleja.. i wywazone drogowo kola.. po raz 4ty.. tak.. czwarty. 242 euro i w koncu ktos ogarnal to wywazenie.. i poswiecil troche czasu zeby w najgorszej feldze poszukac takiego ustawienia felgi do opony zeby bylo cacy.. uff. Zostala ostatnia kwestia.. stukanie przy hamowaniu.. podobno to klocki ferodo ds2500 sa troche za male i w zacisku z q5 lubia sobie postukac.. ale nie wiem czy w to wierzyc..Inne auto bez tych drgan.. gdyby tylko bylo lepiej wyciszone ")Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Opublikowano 18 Września 20178 l Panowie, wiem, że zły dział, ale napisze też tu. Montował ktoś takie ledy w światła przeciwmgielne? Możecie polecić coś innego jeszcze? Nie chcę montować żadnych filtrów/rezystorów Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Września 20178 l Miałem to u siebie Jeżeli zależy Ci na barwie podobnej do xenonu to jak naj bardziej Natomiast doświetlenie zakrętu, żadne
Opublikowano 18 Września 20178 l 1 godzinę temu, JawoR36 napisał: Na mnie już za późno, jakieś włochaty skurczybyk już mi powpierdzielał połowe wygłuszenia silnika pod maską Jak wygłuszenie, to pół biedy, te skurczybyki lubią też zmasakrować kable.. Ojciec miał problem z kuną, po zainstalowaniu pod maską 2 lata temu odstraszacza Kemo m180 + spryskanie kabli Wurth - na kuny, problem się skończył. Czy odstraszacz działa na koty nie wiem..
Opublikowano 18 Września 20178 l https://historiapojazdu.gov.pl widzieliście Pany taką strone jak wyżej? Fajna sprawa dla aut krajowych.
Opublikowano 18 Września 20178 l 55 minut temu, JawoR36 napisał: A AC czasem nie załapie na taką kunę? Pewnie załapie, zależy ile warte auto, jakie szkody, jaka umowa i jakie zniżki można stracić. Odstraszacz 100-150 zł No chyba, że musi być ori Audi kuna odstraszator za 1200 zł