Hohe Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Może jakoś zablokowali możliwość kodowania. Ja dlatego właśnie nie zdecydowałem się na tę akcję. U mnie w ASO na 99% rozebaliby mi całe kodowanie. U nas na szczęście nie wymagają tego update.
Hohe Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 A kodowania masz zapisane w logach vcdsa, tak myślę. Każda zmiana kodowania lub adaptacji jest dodawana do logu.
pawelde Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 @WRC moźliwe że ASO zablokowało możliwość zmian/kodowania w sterowniku silnika albo że vcds nie radzi sobie z nową wersją oprogramowania w sterowniku???Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
pawelde Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Znalazłem skan z przed miesiąca także wszystkie stare kodowania mam... Tylko dlaczego nie mogę zmienić kodowania silnika?Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
SpierfolES Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Potrzebne numery klamek wewnętrznych rs4 b8
czarek76 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 31 minut temu, SpierfolES napisał: Potrzebne numery klamek wewnętrznych rs4 b8 8K0 837 019 H - kierowca 8K0 837 020 H - pasażer 8K0 839 019 F - tył lewy 8K0 839 020 F - tył prawy
Kooga Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 16 godzin temu, Hohe napisał: Może jakoś zablokowali możliwość kodowania. Ja dlatego właśnie nie zdecydowałem się na tę akcję. U mnie w ASO na 99% rozebaliby mi całe kodowanie. U nas na szczęście nie wymagają tego update. Jak oddalem samochod zeby zrobili serwis panoramy to przy okazji zrobili mi ten update, na szczescie nic nie pousuwali
Hohe Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 W dniu 30/09/2017 o 10:27, Hohe napisał: Taka tu cisza to zapytam. Poszukuję numerów wtyczek do klamek podświetlanych zewnętrznych. Męskich i żeńskich. Dziękuję. Ktoś, coś? 1
bigjasiu Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Koledzy, południowa Polska, aktuale ceny za zdjecie CP w ASO?
pawelde Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Próba zmiany kodowania VAG 17 nic nie dała.. można wejść w długie kodowanie a tam widnieją same zera... Brak możliwości zapisu jakichkolwiek zmian w tym sterowniku... :/ Jutro jade do ASO... Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
mariusz36 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 38 minut temu, bigjasiu napisał: Koledzy, południowa Polska, aktuale ceny za zdjecie CP w ASO? Sosnowiec, 250zł. tyle płaciłem w czerwcu .
pawelde Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Byłem w ASO, przywrócili ustawienia fabryczne wszystich sterowników i błedy poznikały... Nareszcie też widzę kodowanie silnika bo po pierwszej wizycie i aktualizacji softu były same zera... Pdc zakodowałem na nowo i działa.. Tempomatu nie mogę aktywować bo w dalszym ciągu nie mogę zmieniać kodowania w silniku po aktualizacji softu przez ASO. Mam nadzieję że nowszy kabel załatwi sprawe... Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 4 godziny temu, pawelde napisał: Byłem w ASO, przywrócili ustawienia fabryczne wszystich sterowników i błedy poznikały... Nareszcie też widzę kodowanie silnika bo po pierwszej wizycie i aktualizacji softu były same zera... Pdc zakodowałem na nowo i działa.. Tempomatu nie mogę aktywować bo w dalszym ciągu nie mogę zmieniać kodowania w silniku po aktualizacji softu przez ASO. Mam nadzieję że nowszy kabel załatwi sprawe... Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Gdzie Ci takiego bubla zrobili? Cud ze się przyznali i co kol wiek zrobili...
rafaell68 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Koledzy jaki nr katalogowy ma ta linka korka wlewu paliwa? Ktoś wie? A4B8 Avant 2013
Vis Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 6 godzin temu, rafaell68 napisał: Koledzy jaki nr katalogowy ma ta linka korka wlewu paliwa? Ktoś wie? A4B8 Avant 2013 8K0201550H to numer korka z linką, osobno jest tylko klips mocujący linke - 1J0201250
KoJ@K Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Witam. Panowie jest ktoś z okolic Wrocław - Straszęcin ? I czy mógłby ktoś ewentualnie podjechac i obejrzeć auto ?!
l.e.s.t.e.r Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Panowie dzisiaj przy montażu dodatkowego przewodu do alternatura zauważyłem że pod zaworem EGR jest wilgotno, usyfiony jest też blok silnika. Zżuciłem przewód od intercoolera i jest tam trochę oleju. Oleju w silniku nie ubywa, od wymiany do wymiany może jedna kreska spada na mmi. To puszcza turbina czy problem jest z samym zaworem ?
Onkel Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Panowie, dokładał ktoś stopery na tylne dywaniki?
TOM3K Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Montował ktoś kamerę cofania z Aliexpress do mi 3g high? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
daniell-gda Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Intercooler od 3.0tdi to szukac z numerem 8K0145805R czy z biturbo tez pasuje ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi