Opublikowano 9 Października 20187 l 40 minut temu, Krzy0 napisał: Nie wiecie jak zdemontować oparcie z tyłu ,czytałem że jakieś zaślepki jak złoże są ,nic takiego tam nie widziałem i nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Jakie oparcie? Czego
Opublikowano 9 Października 20187 l 28 minut temu, WydRos napisał: Jakie oparcie? Czego Chodzi mi o oparcie tylnej kanapy
Opublikowano 9 Października 20187 l W dniu 7.10.2018 o 23:44, KoJ@K napisał: Ale wszystkie spalanie, kilometry, czasy i inne uje muje pokasowałem na fisie. Tesciu ma zasieg 1040, a tutaj 800 i chuuu... Też bym chciał mieć takie "problemy". Mi po zatankowaniu pokazuje między 230 do 330km na pełnym baku.. ? 37 minut temu, Krzy0 napisał: Chodzi mi o oparcie tylnej kanapy Pomiędzy połówkami oparcia masz plastikową zaślepkę. Zdejmujesz i pod nią jest śruba, odkręcasz, zdejmujesz mocowanie i wysuwasz połówki w bok. Edytowane 9 Października 20187 l przez JawoR36
Opublikowano 10 Października 20187 l W dniu 08.10.2018 o 19:27, Maciejppl napisał: Panowie w Audi A4 B8 są tylko 3 rodzaje zawieszenia tak? zwykłe, sline i elektryczne tak? I jak to wygląda w poziomie wysokości? Bo znajomy się pyta? Jest jeszcze 1BR ktore ja mam, czyli komfortowe 13mm wyzej niz normalne zawieszenie ?
Opublikowano 10 Października 20187 l 8 godzin temu, JawoR36 napisał: Też bym chciał mieć takie "problemy". Mi po zatankowaniu pokazuje między 230 do 330km na pełnym baku.. ? ? No ale raczej frajda z jazdy juz inna
Opublikowano 10 Października 20187 l 14 minut temu, Kooga napisał: Jest jeszcze 1BR ktore ja mam, czyli komfortowe 13mm wyzej niz normalne zawieszenie ? Jasne? To już mega kozaa musi być hehe
Opublikowano 10 Października 20187 l 18 minut temu, MaciekPL napisał: Jasne? To już mega kozaa musi być hehe Nic nie mow, ale na Norweskie drogi jak znalazl
Opublikowano 10 Października 20187 l 2 godziny temu, Kooga napisał: Nic nie mow, ale na Norweskie drogi jak znalazl Ale jest jakiś llepszy komfort jazdy na taki zawieszeniu czy porownywalne do normalnego?
Opublikowano 10 Października 20187 l W dniu 7.10.2018 o 23:44, KoJ@K napisał: Ale wszystkie spalanie, kilometry, czasy i inne uje muje pokasowałem na fisie. Tesciu ma zasieg 1040, a tutaj 800 i chuuu... Przed tankowaniem zrób dłuższa, bardzo spokojną trasę - wtedy pokaże Ci zdecydowanie więcej zasięgu Ja w lato jak leciałem autostradą cały czas z prędkościami 180-200 i potem po zjechaniu z autostrady ponad 140km nie przekraczając 80-90 to myślałem, że coś się z tym wskaźnikiem zasięgu popsuło, bo przez te 140km cały czas miałem taki sam zasięg
Opublikowano 10 Października 20187 l No to zobaczymy jak to będzie przy następnym tankowaniu, czy coś się zmieni w tym zasięgu - dzięki kolego
Opublikowano 10 Października 20187 l 34 minuty temu, Maciejppl napisał: Ale jest jakiś llepszy komfort jazdy na taki zawieszeniu czy porownywalne do normalnego? Hmm, nie jezdzilem innymi b8 na innym zawiasie wiec porownania niestety nie mam. Ogolnie milo i wysoko sie jezdzi ?
Opublikowano 10 Października 20187 l Teraz, KoJ@K napisał: No to zobaczymy jak to będzie przy następnym tankowaniu, czy coś się zmieni w tym zasięgu - dzięki kolego Jak kupowalem auto to na fisie bylo 1080km do przejechania, teraz po tankowaniu to caly czas 930 bo raczej tak samo jezdze caly czas
Opublikowano 10 Października 20187 l W caga jest elektyczna pompka plynu chłodniczego która uruchamia obieg z chlodnicy/nagrzewacza plynu egr , który jest nad turbiną. W tym obiegu jest termostat mały behr który otwiera sie przy 75 stopniach i puszcza gorący plyn w obieg do chlodnicy czołowej. Ktoś wie kiedy ta pompka się załącza (jakie warunki dla ecu muszą być spełnione)? Ten układ ma za zadanie dogrzać silnik? Edytowane 10 Października 20187 l przez inhosik
Opublikowano 10 Października 20187 l Panowie potrzebuje wszystkie numery części do zderzaka C+. Przedniego oczywiście, było gdzieś na forum ale nie mogę za nic w świecie tego znaleźć. Z góry wielkie dzięki
Opublikowano 10 Października 20187 l 9 minut temu, Hugo napisał: @MaciekPL proszę Dzięki wielkie Dziwne szukałem też tam, coś może przeoczyłem.
Opublikowano 11 Października 20187 l Ma ktoś info, co dokładnie wchodzi w zakres serwisu w ASO przy przebiegu 120.000 km przy 2.0 TDI i ewentualnie co jeszcze trzeba dodatkowo by zrobić, czemu przyjrzeć?
Opublikowano 11 Października 20187 l @Hugo Dzięki ? W książce przeglądów takie cuda a człowiek o niej zapomina jak ma edycję cyfrową ? Tylko ten rozrząd 180.000 km, robić teraz? Bo są różne teorie kiedy wymieniać, a chcę na tip top przygotować auto przed zrobieniem chipa (w tym czyszczenie egr, przepustnicy z kolektorem, DPF jak trzeba i może też wtryskiwacze..)
Opublikowano 11 Października 20187 l Jak jesteś pewien przebiegu i masz rozrząd na ori częściach, to możesz spokojnie jeździć. Też mam edycję cyfrową, ale książkę i tak dawali. Taką bez miejsca na wpisy