Góral65 Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Godzinę temu, Kris0112 napisał: Witam. Podrzucić ktoś schemat pinów który za co odpowiada we wtyczce z EGR w a4 b8 2009 rok 2.0 tdi Caga Najbardziej mnie interesuje na którym pinie jest + i - do silnika ktory otwiera egr Proszę
Kris0112 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 8 godzin temu, Góral65 napisał: Proszę Dzięki wielkie!
andrzej104513 Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 Może ma ktoś do sprzedania A4 b8 3.0 tdi z padniętym motorem.
barca8585 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Witam orientuje sie ktoś czy np panorama z lifta i podsufitka będzie pasować do przedlifta
MaciekPL Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Godzinę temu, barca8585 napisał: Witam orientuje sie ktoś czy np panorama z lifta i podsufitka będzie pasować do przedlifta Temat przerabiany, pasuje
barca8585 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 10 minut temu, MaciekPL napisał: Temat przerabiany, pasuje ktoś od nas z forum to robił bo mam pare pytań
MaciekPL Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 3 minuty temu, barca8585 napisał: ktoś od nas z forum to robił bo mam pare pytań Nie, nie ma konta. Jak cos napisz na pw to spytam dalej. Chyba że ktoś z forum zna te tematy.
tomi790 Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Hej, Zabrałem się za swap głośników w kokpicie. Z wymianą centralnego zwyklego na b&o jest bajka, natomiast mam pytanie jak jest z bocznymi. Zdemontować zwykłe to chwila moment, jednak z wpasowaniem b&o w gniazdo już jest problem bo jest dużo grubszy i nie wchodzi. Ktoś montował u siebie lub zna sposób jak wpasować banga w gniazdo po zwyklaku?
Fr0styyy. Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Siemanko ? Wiecie może czy wzmacniacze od ASS są ze sobą zamienne? Obecnie mam z końcówką J, ale ten z końcówką E też działa tylko włącza się ochrona komponentu a potrzebuje wymienić, bo nie gra mi sub (na innym wzmacniaczu gra normalnie) Edytowane 7 Marca 2020 przez Fr0styyy.
corradoowner Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 9 godzin temu, tomi790 napisał: Hej, Zabrałem się za swap głośników w kokpicie. Z wymianą centralnego zwyklego na b&o jest bajka, natomiast mam pytanie jak jest z bocznymi. Zdemontować zwykłe to chwila moment, jednak z wpasowaniem b&o w gniazdo już jest problem bo jest dużo grubszy i nie wchodzi. Ktoś montował u siebie lub zna sposób jak wpasować banga w gniazdo po zwyklaku? Montowalem u siebie. Wszystko pasuje w fabryczne miejsca. Nie bardzo wiem w czym masz problem
tomi790 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 13 godzin temu, corradoowner napisał: Montowalem u siebie. Wszystko pasuje w fabryczne miejsca. Nie bardzo wiem w czym masz problem Wszystko złożone - pasuje p&p ? Dzięki corradoowner za podpowiedź ?
szafa Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Panowie pytanie, boczki z przedlifta z podswietlanymi klamkami i lampkami ile - + sa warte? Wiazki podpasuja do polifta?
barca8585 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Witam miałby ktoś takie dekory może być nawet nie komplet
czarek76 Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 W dniu 8.03.2020 o 00:15, corradoowner napisał: Montowalem u siebie. Wszystko pasuje w fabryczne miejsca. Nie bardzo wiem w czym masz problem Jest jakaś zauważalna różnica po założeniu samych głośników B&O w desce rozdzielczej, u siebie mam ASS z 10 głośnikami i subwoferem ?
corradoowner Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 5 godzin temu, czarek76 napisał: Jest jakaś zauważalna różnica po założeniu samych głośników B&O w desce rozdzielczej, u siebie mam ASS z 10 głośnikami i subwoferem ? Ja założyłem wszystkie głośniki bang olufsen. Diametralna zmiana brzmienia.
KoJ@K Opublikowano 11 Marca 2020 Opublikowano 11 Marca 2020 Panowie dokładał ktoś jakiś mału sub mając w aucie banga ? Bo mam akurat małą skrzyneczke i może by tak dorzucić, bo jednak brakuje mi troche tam tego basu... jeśli tak to gdzie / pod co się wpinaliście ?
Hohe Opublikowano 14 Marca 2020 Opublikowano 14 Marca 2020 Szukam i nie mogę znaleźć podobnego problemu. Mrugają mi, mianowicie, lampki w bagażniku. A dokładniej mówiąc, mrugną kilkukrotnie i gasną. Obie zachowują się identycznie. O co kaman?
wielik Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 11 godzin temu, Hohe napisał: Szukam i nie mogę znaleźć podobnego problemu. Mrugają mi, mianowicie, lampki w bagażniku. A dokładniej mówiąc, mrugną kilkukrotnie i gasną. Obie zachowują się identycznie. O co kaman? Masz ledy ?
Hohe Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 Tak, kupione kilka lat temu od kolegi Tomnika z forum (swoją drogą rewelacyjne). Nie podejrzewam jednak samych lampek, bo obie strony zachowują się identycznie. Dzisiaj będę miał chwilę, to podmienię ja na zwykłe żarówki i upewnię się.
wielik Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Hohe napisał: Tak, kupione kilka lat temu od kolegi Tomnika z forum (swoją drogą rewelacyjne). Nie podejrzewam jednak samych lampek, bo obie strony zachowują się identycznie. Dzisiaj będę miał chwilę, to podmienię ja na zwykłe żarówki i upewnię się. Najpierw podmień. Ja obstawiam że to są jednak ledy... Edytowane 15 Marca 2020 przez wielik
Rekomendowane odpowiedzi