Opublikowano 7 Maja 20215 l Moim zdaniem szkoda kasy. Odnośnie właściwości hamowania nie ma różnicy, to jest tylko optyka. Zamiast tygodnia dopiero po dwuch tyg jazdy widać pył na felgach.
Opublikowano 7 Maja 20215 l Nie wiem czy jest sens na nawiercane wydawać pieniądze. Przy normalnej jeździe z tego pożytku i zalet nie odczujesz.
Opublikowano 7 Maja 20215 l 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Z tarczami to jest taki długi temat. Nikomu nie ubliżając, są osoby, które potrafią wszystkie tarcze pokrzywić. Obojętnie, które założą i piszą, że są kiepskiej jakości. Tarcze należy stopniowo hartować, bo taki jest właśnie efekt, jak tego nie zrobisz. Jest w tym sporo prawdy ale ja po dotarciu widzę, jak kiepskiej jakości odlew dostałem. Tarcze mi nie biją ale w porównaniu z TRW, które miałem wcześniej wyglądają mega słabo (dużo mikropęknięć i mieszanej struktury słabego odlewu)
Opublikowano 7 Maja 20215 l Siema ekipa, szybkie pytanie, jak navi nie ma sygnału i jest w polu to pewnie padła antena? Wystarczy wymienić samą antenę tzn ten rekinek na dachu ?
Opublikowano 7 Maja 20215 l 3 godziny temu, reikeb napisał: Siema ekipa, szybkie pytanie, jak navi nie ma sygnału i jest w polu to pewnie padła antena? Wystarczy wymienić samą antenę tzn ten rekinek na dachu ? Najpierw sprawdź błedy VCDSem, jak padła antena to powinno pokazywać przerwa w obwodzie/zwarcie.
Opublikowano 8 Maja 20215 l 16 godzin temu, reikeb napisał: Siema ekipa, szybkie pytanie, jak navi nie ma sygnału i jest w polu to pewnie padła antena? Wystarczy wymienić samą antenę tzn ten rekinek na dachu ? A może najpierw warto sprawdzić czy się kabel nie wypiął z mmi?
Opublikowano 8 Maja 20215 l 3 godziny temu, black70 napisał: A to tak sama z siebie antena może paść? Z tego co czytałem zdarzają że przypadki w poliftach że dostaje się gdzieś wilgoć i śniedzieje elektronika od anteny i umiera. Może szyberdach w tym pomaga... musze tam zajrzeć po prostu i będzie wiadomo
Opublikowano 9 Maja 20215 l Gdzie pod maską, w okolicy ESP znajdę napięcie, aby cały czas było? Chcę zamontować odstraszacz gryzoni.
Opublikowano 9 Maja 20215 l 1 godzinę temu, Caporeira napisał: Gdzie pod maską, w okolicy ESP znajdę napięcie, aby cały czas było? Chcę zamontować odstraszacz gryzoni. Powieś sobie pod maską pończochę z kudłami starego wsiowego kundla, sprawdzone - skuteczne.
Opublikowano 9 Maja 20215 l 3 godziny temu, Caporeira napisał: Gdzie pod maską, w okolicy ESP znajdę napięcie, aby cały czas było? Chcę zamontować odstraszacz gryzoni. W podszybiu masz punkt.
Opublikowano 10 Maja 20215 l Panowie idzie wyregulować zderzak. Zderzak jest jakby za bardzo cofnięty do koła. Jeżeli chodzi o wypadkowość - brak.
Opublikowano 11 Maja 20215 l Panowie zmieniał ktoś z was może gałkę z przyciskiem z boku na taka z przyciskiem z przodu z s4 lub rs4 ( zdjęcia w załączniku ) Podpowiedzielibyscie jak to najlepiej zrobić jakieś rady ?
Opublikowano 11 Maja 20215 l Zerknij na YT jest filmik instruktażowy. Podgrzewasz i przekrecasz plastik o 90 stopni.
Opublikowano 12 Maja 20215 l witam potrzebuje spolszczyć navi i wgrać mapy ktoś pomorze jestem z dolnego śląska
Opublikowano 13 Maja 20215 l Znam porządną firmę co się tym zajmuje. Jest z Mysłowic. (koszt 700-800zł)