simon__75 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Podpowie ktoś jak wizualnie rozpoznać bixenon skrętny od zwykłego? https://www.youtube.com/watch?v=sssK0YyD1Ns
Wolf1991 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Panowie robił ktoś z wydechu od 3.0tdi cztery rurkę jak w S4?
ArkadiuS Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 W A4 nie działa na postoju.To jak sprawdzić??? [emoji10]
andynl Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 W A4 nie działa na postoju.To jak sprawdzić??? [emoji10] W ruchu
Yoghurt Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 podjedz pod sciane, zgas silnik, zapal i patrz na sciane. Zaraz po wlaczeniu ruszaja sie gore-dol a pozniej robia zeza (jesli sa skretne). Oczywiscie calosc w nocy albo gdzies w garazu po ciemku
Zbig208 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 W A4 nie działa na postoju.To jak sprawdzić??? [emoji10] Podnieś maskę i sprawdź po numerze na lampie.
komoornik Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Czy wentylator chłodnicy da radę wymienić bez rozbierania przodu (bez wyciągania chłodnicy)?
Hohe Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Planuję założyć dodatkowy, aktywny tłumik na prawą stronę do mojego traktora. Powiedzcie, czy podejdą mi tam rurki z innego Audi, czy tylko 3.0 Tdi B8 wchdzi w grę?
ArkadiuS Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 podjedz pod sciane, zgas silnik, zapal i patrz na sciane. Zaraz po wlaczeniu ruszaja sie gore-dol a pozniej robia zeza (jesli sa skretne). Oczywiscie calosc w nocy albo gdzies w garazu po ciemku Dzieki. Sprawdze W A4 nie działa na postoju.To jak sprawdzić??? [emoji10] Podnieś maskę i sprawdź po numerze na lampie.Po numerze odczytam w etka?
_Gabriel_ Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 skretne maja 3 moduly, zwykly bixenon ma 2
amaradaar Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 podjedz pod sciane, zgas silnik, zapal i patrz na sciane. Zaraz po wlaczeniu ruszaja sie gore-dol a pozniej robia zeza (jesli sa skretne). Oczywiscie calosc w nocy albo gdzies w garazu po ciemku Dzieki. Sprawdze W A4 nie działa na postoju.To jak sprawdzić??? [emoji10] Podnieś maskę i sprawdź po numerze na lampie.Po numerze odczytam w etka? arek bo do zimy nie roztrybimy zrób fotki nalepek na lampach i wrzuc tu i zaraz CI powiemy
Hohe Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Planuję założyć dodatkowy, aktywny tłumik na prawą stronę do mojego traktora. Powiedzcie, czy podejdą mi tam rurki z innego Audi, czy tylko 3.0 Tdi B8 wchdzi w grę? Nikt, nic? Wszyscy którzy przerabiali na dwie strony mieli wydechy z B8 3.0?
lcu Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Hej możecie kogoś polecić z okolic Gdyni który będzie wstanie ogarnąć mi czujniki parkowania do b8 przód i tył polift?
Piotr Czarnojan Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Hej możecie kogoś polecić z okolic Gdyni który będzie wstanie ogarnąć mi czujniki parkowania do b8 przód i tył polift? http://autoopcja.pl/polecam na fb ma reszte jak posiadasz hey koledzy nie zalega komus dyfuzor z S4 przedlift w dobrym stanie??
Yoghurt Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Panowie, przerabial ktos temat wrzucenia sportowego dyferencjalu? zastanawiam sie czy sportowy defer jest taki sam do roznych wersji silnikowych czy sie rozni? no i ile gratow jest do zmiany?
LukiKRK Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) hey koledzy nie zalega komus dyfuzor z S4 przedlift w dobrym stanie?? A rozni sie w ogole czyms dyfuzor s4 b8 przedlift i polift?Tapniete z SGS7 Edytowane 3 Września 2016 przez LukiKRK
amaradaar Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Planuję założyć dodatkowy, aktywny tłumik na prawą stronę do mojego traktora. Powiedzcie, czy podejdą mi tam rurki z innego Audi, czy tylko 3.0 Tdi B8 wchdzi w grę? Nikt, nic? Wszyscy którzy przerabiali na dwie strony mieli wydechy z B8 3.0? no ja zakładałem od 3.0 tdi jedyna róznica to od allroad'a...
Wolf1991 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 hey koledzy nie zalega komus dyfuzor z S4 przedlift w dobrym stanie?? A rozni sie w ogole czyms dyfuzor s4 b8 przedlift i polift?Tapniete z SGS7 No jasne przecież to zupełnie inne zderzaki Hej możecie kogoś polecić z okolic Gdyni który będzie wstanie ogarnąć mi czujniki parkowania do b8 przód i tył polift? http://autoopcja.pl/polecam na fb ma reszte jak posiadasz hey koledzy nie zalega komus dyfuzor z S4 przedlift w dobrym stanie?? Sam też szukam a powiedz mi planujesz wstawić z S4 czy przerobić z 3.0tdi?
Rekomendowane odpowiedzi