TOM3K Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Ok musze jakieś info znaleźć ile takie coś kosztuje. A przy zakupie na co zwracać uwagę. w sensie co jest najdroższe w dołożeniu z wypasu? Chodzi o rocznik 2009 może 2010. Bije się z myślami czy b7 czy b8... B&O też gra tak tragicznie jak w S5 ?
JawoR36 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 to końcówka 2008 rok. Co tam się da lepszego włożyć?No jak to co, High 3G+ jak już coś zmieniać Szpojleta byście sobie dokleili albo nalypkę z M Power a nie nawigacje zmieniac [emoji38]
bodas Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Jakie tu jest MMI ? To jest 2g, przy 3g zmieniarka byłaby w schowku.
KoJ@K Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Panowie mozna cos takiego zalozyc do b8 lifta? Chodzi mi konkretnie o te "dynamisch" . Cos mi sie kiedys obilo, ze na forum ktos tutaj robil takie modulki, tyle ze chyba tylko te "semi dynamic" i nie wiem czy tylko takie mozna wlozyc do b8, czy tamte "dynamisch" tez ?!
ArkadiuS Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Panowie mozna cos takiego zalozyc do b8 lifta? Chodzi mi konkretnie o te "dynamisch" . Cos mi sie kiedys obilo, ze na forum ktos tutaj robil takie modulki, tyle ze chyba tylko te "semi dynamic" i nie wiem czy tylko takie mozna wlozyc do b8, czy tamte "dynamisch" tez ?! https://youtu.be/vpZ4tVxRMkA Chyba tylko semi dynamik. Podpytaj love-Audi Edytowane 15 Listopada 2016 przez ArkadiuS
Gresus Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Panowie jest możliwość wyłączenia kontroli ciśnienia w kołach. Chce inne felgi wrzucić na zimę, a nie chcę błędów przy starcie. Oczywiście VAG jest tylko nie wiem gdzie poszperać. Z góry dzięki.
Tomeks Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 A na pewno masz czujniki w kołach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gresus Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) A na pewno masz czujniki w kołach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak mam chodzi o A5 jest konfiguracja w MMI i przy spadku jak najbardziej jest info na kompie. No może że działa to w jakiś inny sposób prędkoś koła itp. Edytowane 15 Listopada 2016 przez Gresus
komoornik Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Po to masz tę opcję w MMI. Po zmianie kół czy dopompowaniu należy z niej skorzystać aby zresetować zapisane wartości.
iwadrian Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Zmień koła, zresetuj tpms i zobacz co się będzie działo. Gdy masz układ oparty na czujnikach obrotów kół to będzie bez komunikatów. Edytowane 15 Listopada 2016 przez iwadrian
JawoR36 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 A na pewno masz czujniki w kołach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak mam chodzi o A5 jest konfiguracja w MMI i przy spadku jak najbardziej jest info na kompie. No może że działa to w jakiś inny sposób prędkoś koła itp. Najprawdopodobniej nie masz czujników w kołach. Też mam "pseudo" kontrolę ciśnienia. Polega to na tym, że gdy masz na 100% dobre ciśnienie w kołach wchodzisz w tą opcję, komputer zapisuje prawidłową konfigurację koła, wielkość, szybkość obrotu itp na podstawie czujników ABS i pompy. Następnie, gdy któreś koło będzie miało mniejszy obwód i tym podobne, co będzie spowodowane utratą w nim ciśnienia to wyskoczy błąd.
Tomeks Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Dokładnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gresus Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Super dzięki za wyjaśnienie Jeszcze pytanie czy ktoś może kasował Service Due w audi po 2013 roku. Wcześniej w A4 08r kasowałem Vag bez problemu teraz w A5 tą samą procedurą nie mogę skasować serwisu :/
Bodzio_s40 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 wie ktoś do czego to służy? mam to u mnie w bagażniku w zestawie posted from my mobile
komoornik Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Instrukcja obsługi auta wie. Służy to do demontażu lamp.
David Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 hej czy do quattro musz miec felgi o tej samej szerokosci? czy moze byc np tyl 9,5 J a przod 8,5 J i taki sam rozmiar opon na wszystkich felgach?
KoJ@K Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Panowie mozna cos takiego zalozyc do b8 lifta? Chodzi mi konkretnie o te "dynamisch" . Cos mi sie kiedys obilo, ze na forum ktos tutaj robil takie modulki, tyle ze chyba tylko te "semi dynamic" i nie wiem czy tylko takie mozna wlozyc do b8, czy tamte "dynamisch" tez ?! https://youtu.be/vpZ4tVxRMkA Chyba tylko semi dynamik. Podpytaj love-Audi Dzieki
amaradaar Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Grzesiu WRCLaguna ma takie moduly pod modul komfortu wpinane
Love-AUDI Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Pytanie do użytkowników a4 przedlift i polift , czy w każdym modelu da się kodowaniem zrobić aby start-stop był nieaktywny przy starcie silnika ? Czy są modele w których kodowaniem nie da się tego zrobić albo kodowanie nie działa lub nie przyjmuje kodowania ?
Bodzio_s40 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 mój jest z ostatniego rzutu działa posted from my mobile
Rekomendowane odpowiedzi