Piotr Czarnojan Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 moja caga tez w miescie pali 8-9 a nawet wiecej
przemus1000d Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 hey mam problem bo kostki nie pasują a mianowicie wymieniłem kierownicę na polift a tam jest inne złącze ktoś coś pomoże zielona to moja przedlift a fiolet to polift chodzi o to ze ta kostka nie pasuje do podłączenia kierownicy macie może pomysł co z tym zrobić Musisz przyciąć te dwa wystające elementy po bokach na dole. One ni wchodzą w starą taśmę bo jak spojrzysz na swoją kostkę to te elementy są nieco niżej . Przytnij i po problemie Mimo, że to przytnie to i tak będzie się solidnie trzymać taśmy pow WTYCZKA NIE PASUJE OTWORY PINÓW SA INNE NIŻ W TEJ MOJEJ hey mam problem bo kostki nie pasują a mianowicie wymieniłem kierownicę na polift a tam jest inne złącze ktoś coś pomoże zielona to moja przedlift a fiolet to polift chodzi o to ze ta kostka nie pasuje do podłączenia kierownicy macie może pomysł co z tym zrobić Musisz przyciąć te dwa wystające elementy po bokach na dole. One ni wchodzą w starą taśmę bo jak spojrzysz na swoją kostkę to te elementy są nieco niżej . Przytnij i po problemie Mimo, że to przytnie to i tak będzie się solidnie trzymać taśmy pow WTYCZKA NIE PASUJE OTWORY PINÓW SA INNE NIŻ W TEJ MOJEJ MIMO TEGO ZE TO WYTNE TO CI ZAZNACZYŁEŚ W KÓŁKU TO UKŁAD OTWORÓW PINÓW JEST INNY I NIE WEJDZIE
Norbas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 jak się tym nie przejmuje tylko wkurza mnie ze często musze na stacje zjeżdżać u mnie kapec 205 na lato mam 255 ciekawe co wtedy będzie Właśnie po tym ze tankuje pod korek wiem ze wychodzi spalanie 8.5. Tyle że po jakichś 12km mam już 90 stopniPrzestań pokonywać "trasy" dieslem, które nadają się bardziej na pokonywanie rowerem i problem z głowy Będzie taniej, bo nie 2,5 litra różnicy, a 8,5 litra, a i zdrowszy będziesz Mam równo 15km do szwagra i jak delikatnie pojadę, to nawet 90' nie złapię, więc musi ten smok palić, skoro zimny musi tyrać.Bez przesady ze to za krótko na diesela. Rozumiem jakbym jechał i po 3 km kończył przejażdżkę...Ale skąd taka różnica między CR a PD? Na trasie do Polski wzięła mi kolo 9 litrów średnio 160km/h jechałem b7 mieściła się w 7.5 ... podepnij kompa i sprawdź czy masz błędy, dodatkowo sprawdź nastawy rozrządu błędy brak jak sprawdzic ten rozrząd? Powinno byc w blokach pomiarowych. Szukaj BTDC czy jakos tak hey mam problem bo kostki nie pasują a mianowicie wymieniłem kierownicę na polift a tam jest inne złącze ktoś coś pomoże zielona to moja przedlift a fiolet to polift chodzi o to ze ta kostka nie pasuje do podłączenia kierownicy macie może pomysł co z tym zrobić Musisz przyciąć te dwa wystające elementy po bokach na dole. One ni wchodzą w starą taśmę bo jak spojrzysz na swoją kostkę to te elementy są nieco niżej . Przytnij i po problemie Mimo, że to przytnie to i tak będzie się solidnie trzymać taśmy pow WTYCZKA NIE PASUJE OTWORY PINÓW SA INNE NIŻ W TEJ MOJEJ hey mam problem bo kostki nie pasują a mianowicie wymieniłem kierownicę na polift a tam jest inne złącze ktoś coś pomoże zielona to moja przedlift a fiolet to polift chodzi o to ze ta kostka nie pasuje do podłączenia kierownicy macie może pomysł co z tym zrobić Musisz przyciąć te dwa wystające elementy po bokach na dole. One ni wchodzą w starą taśmę bo jak spojrzysz na swoją kostkę to te elementy są nieco niżej . Przytnij i po problemie Mimo, że to przytnie to i tak będzie się solidnie trzymać taśmy pow WTYCZKA NIE PASUJE OTWORY PINÓW SA INNE NIŻ W TEJ MOJEJ MIMO TEGO ZE TO WYTNE TO CI ZAZNACZYŁEŚ W KÓŁKU TO UKŁAD OTWORÓW PINÓW JEST INNY I NIE WEJDZIE To Twoje zdanie tez miałem takie wrażenie jak montowałem ją do siebie
przemus1000d Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Czyli mówisz że jak to wytnę to po bokach to wszystko będzie działać ?
lcu Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) No to do a4 pod pdc polift, ramka kolor srebrny- chrom, wnętrze czarne błyszczące. 995,40 pln 8K0853651ET94 najprawdopodobniej zastanawia mnie ta rozbieżność cenowa: 8K0853651E1QP Atrapa chłodnicy szary kamienny 913.55 8K0853651EALZ Atrapa chłodnicy czern blyszczaca 1609.33 8K0853651ET94 Atrapa chłodnicy czern blyszczaca 940.10 8K0853651EVMZ Atrapa chłodnicy czarny 1497.80 0 mnie interesuje ten grill pod czujnik pdc - w grillu się wywierca otwory czy przychodzą z fabryki wycięte - gotowe? Edytowane 4 Stycznia 2017 przez lcu
dzg Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) No to do a4 pod pdc polift, ramka kolor srebrny- chrom, wnętrze czarne błyszczące. 995,40 pln 8K0853651ET94 najprawdopodobniej zastanawia mnie ta rozbieżność cenowa: 8K0853651E1QP Atrapa chłodnicy szary kamienny 913.55 8K0853651EALZ Atrapa chłodnicy czern blyszczaca 1609.33 8K0853651ET94 Atrapa chłodnicy czern blyszczaca 940.10 8K0853651EVMZ Atrapa chłodnicy czarny 1497.80 0 mnie interesuje ten grill pod czujnik pdc - w grillu się wywierca otwory czy przychodzą z fabryki wycięte - gotowe? grill ma juz gotowe miejsca na czujniki nic nie wiercisz. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez dzg
lcu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 To który numer katalogowy mam zamówić w aso?
Gibons Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 MIMO TEGO ZE TO WYTNE TO CI ZAZNACZYŁEŚ W KÓŁKU TO UKŁAD OTWORÓW PINÓW JEST INNY I NIE WEJDZIE Jak chcesz to mam wiązkę do polifta
przemus1000d Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ale ta wiązkę do poduszki z pilota żółta kostka i zielona zapinka
Gibons Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mam wiązkę z kiery poliftowej pod multifunkcję. Pochodzi z mojego samochodu bo wymieniałem kiere i sprzedałem poduchę bez wiązki Jak dobrze pamiętam to mam taki numer 8U0971589 J ale musiałbym sprawdzić. Na pewno pasuje do poliftowych jaśków. Przy tej co zakładałem miałem taką samą wiązkę a jaśka mam nówkę sztukę.
turzol Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Gibons napisz na pw ile $ za Jaśka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hohe Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Panowie, umawiacie się na tą akcję z silnikiem (ea189)? Warto jechać, czy poczekać? Jak wrażenia po naprawie?
edraven Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pewnie połowa oleje to , ba auta po sofcie
Hohe Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ktoś, gdzieś pisał, że mu softu nie ruszyło.
edraven Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 nie ma takiej opcji. na czym w takim razie miałaby polegać taka akcja serwisowa?
Hohe Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Też mi się to wydaje dziwne, ale gdzieś mi się taki wpis rzucił w oczy.
yanosho Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Na czym ma polegać ta akcja serwisowa? Jakiś konkretny model silnika?
damianw Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Przyznam szczerze, że czekałem cały rok. Dostałem kilka listów, że pracują i że z końcem 2016 roku zaproszą mnie do siebie. Jednak się nie doczekałem i będąc w PL na Święta zrobiłem sobie program, bo stwierdziłem ile czekać można. I jak na przekór po powrocie zastałem w skrzynce pocztowej kolejny list, aby się z nimi skontaktować i umówić. Więc ciesząc się z nowego softu pozostawiam ten list bez odpowiedzi
TOM3K Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 zmieniają soft i tyle wujaszka pytali się o to czy ma program zrobiony ale powiedział ze nie i o tym koniec tematu. Dostał kartkę z którą ma jeździć i okazać w razie kontroli i pomiaru emisji spalin
Rekomendowane odpowiedzi