was002 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 3 godziny temu, lcu napisał: Udalo sie komus osiagnac taki efekt daj znać jak to ogarniesz bez rozklejania lampy... a w tzw. międzyczasie - @Love-AUDI oferuje takie coś do polifta: (jest gdzieś wątek na forum, może ktoś wyszuka i podrzuci?)
lcu Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 3 minuty temu, was002 napisał: daj znać jak to ogarniesz bez rozklejania lampy... a w tzw. międzyczasie - @Love-AUDI oferuje takie coś do polifta: (jest gdzieś wątek na forum, może ktoś wyszuka i podrzuci?) Wiem ale widze ze coraz wiecej ludzi ma takie cos w niemczech wezyk
Love-AUDI Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Godzinę temu, lcu napisał: Wiem ale widze ze coraz wiecej ludzi ma takie cos w niemczech wezyk Jak się zdecydujesz na rozcinanie wszystkich czterech lamp aby przerobić paski ledowe od kierunkowskazów to zapraszam Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Love-AUDI
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 11 minut temu, Love-AUDI napisał: Jak się zdecydujesz na rozcinanie wszystkich czterech lamp aby przerobić paski ledowe od kierunkowskazów to zapraszam ile za taką usługę złocisz liczysz ? Zawartość dodana 8 minutes later Hi! I ready to make for you dynamic turn light, but you should send me your headlights. I live in Russia. Price for that 600$ + shipping to you back. If you want the reflector is shaded in black (like me) it would be +50$ for price. Jak by ktoś był chętny na przednie
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 2 minuty temu, komoornik napisał: 600$? + Shipping Początkowo myślałem że to cena z lampami
LukiKRK Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nieźle sobie liczą...Tapniete z SGS7
riddick74 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 czym to zrobić? , podnośnik u mechanika wydrapał. Cały na nowo zakonserwować ?
chudineze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pytanie do tych co robili przegląd i konserwacje panoramy w ASO jaki to czas jest potrzebny aby to zrobili.
TOM3K Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jak się pytałem w Hannoverze to mówili, że około 4h.
Piotr Czarnojan Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 8 minut temu, chudineze napisał: Pytanie do tych co robili przegląd i konserwacje panoramy w ASO jaki to czas jest potrzebny aby to zrobili. Mi zrobili w 2godz
chudineze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 O to super, bo myślałem, że to dłużej schodzi.
Kooga Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 13 godzin temu, chudineze napisał: O to super, bo myślałem, że to dłużej schodzi. Tez musze panoramke na serwis oddac, ciekawe ile za to biora Panowie jesli zdemontuje licznik bede musial mu na nowo sciagac CP? Licznik jest dokladany i juz raz CP bylo sciagniete zeby zalozyc do mojego auta. Nie wiem jak to dziala, czy za kazdym razem trzeba sciagac CP, czy on moze juz jest przypisany do mojego auta
Hohe Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 16 minut temu, Kooga napisał: Tez musze panoramke na serwis oddac, ciekawe ile za to biora Panowie jesli zdemontuje licznik bede musial mu na nowo sciagac CP? Licznik jest dokladany i juz raz CP bylo sciagniete zeby zalozyc do mojego auta. Nie wiem jak to dziala, czy za kazdym razem trzeba sciagac CP, czy on moze juz jest przypisany do mojego auta Nie, nie będzie trzeba.
Kooga Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Hohe napisał: Nie, nie będzie trzeba. Ok, dzieki za odpowiedz
Piotr Czarnojan Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Kooga napisał: Tez musze panoramke na serwis oddac, ciekawe ile za to biora Panowie jesli zdemontuje licznik bede musial mu na nowo sciagac CP? Licznik jest dokladany i juz raz CP bylo sciagniete zeby zalozyc do mojego auta. Nie wiem jak to dziala, czy za kazdym razem trzeba sciagac CP, czy on moze juz jest przypisany do mojego auta
Kooga Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 39 minut temu, Piotr Czarnojan napisał: Mowili w serwisie co ile taki serwis panoramy trzeba robic?
Piotr Czarnojan Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 24 minuty temu, Kooga napisał: Mowili w serwisie co ile taki serwis panoramy trzeba robic? Kurcze wydaje mi się że chyba co 2lata ale. Nie jestem już pewny
Tomeks Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 https://pl.aliexpress.com/item/2-x-Error-Free-Super-Bright-White-LED-Bulbs-For-Backup-Reverse-Light-921-912-T15/32690053667.html?isOrigTitle=true kuzwa,zamontowalem wlasnie te ledy do kierunkow i wstecznych i wywala blad wstecznego (wsadzilem tylko prawy),kierunki nie sa monitorowane?
mlody020 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pany szybie pytanie, ma ktoś na zbyciu w dobrej cenie lampę (lewą lub prawą) przednią do przedlifta ale skrętną? Może być porozbijana, aby miała bebechy w kpl.
Rekomendowane odpowiedzi