rafaell68 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Panowie Czy da się w jakikolwiek sposób odtwarzać muzykę z yt/spotifi na MMI 3g + SIM ?Poprzez telefon. Audi->Media->Zrodla->telefon bluetooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 No własnie nie da się bo mnie prosi o zainstalowanie MMI CONNECT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 A masz MMI 3G+?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Panowie wie ktoś czy płyta pod silnik aluminiowa z A4 Cabrio pasuje do zwykłej B8 zamiast plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veiru Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Panowie, Powiedzcie mi proszę, jak nie mam na aucie haka to mogę sobie wrzucić zderzak s-line z dyfuzorem z dziurą na hak? Nie będzie to przeszkadzać/głupio wyglądac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Panowie, Powiedzcie mi proszę, jak nie mam na aucie haka to mogę sobie wrzucić zderzak s-line z dyfuzorem z dziurą na hak? Nie będzie to przeszkadzać/głupio wyglądac? Mozesz, a co do wycięcia pod hak to kwestia przyzwyczajenia. Samego haka i tak nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 ale widac dziure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 20 godzin temu, rafaell68 napisał: Poprzez telefon. Audi->Media->Zrodla->telefon bluetooth Dobra okazało się że nie mam w zielonym menu zaznaczonego przesyłania audio przez Bt .Teraz działa spotifi i yt 15 godzin temu, olinek2 napisał: A masz MMI 3G+?? Tak mam 3g+ nawet sim posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Koledzy mam pytanie odnośnie a6 c7 2.0 tfsi czy były tam problemy z olejem jak w a4 b8? Wujek szuka a nie mam pojęcia o benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Istnieje szansa że najstarsze egzemplarze mogą mieć ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 ale widac dziure [emoji4]Bez przeaady.. jak sie nie sxhylasz to nic nje widac.. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Widac ostatnio jechalem za b8 z taka dokladka i wlasnie sie przygladalem i widac normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 potwierdzam widac jak wysoko stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Mam przed lifta i stojąc prosto za samochodem nie widać ale fakt troche tyłek wyzej to wtedy owszem ale mi nie przeszkadza bo mam fabrycznego hakajak na pokladzie go nie ma to bez sesu miec tam dziure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumberjack Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Panowie orientujecie się może, czy dostanę jakieś 'nie ori' końcówki wydechu, rozmiarem i kształtem zbliżone do RSa? Założyłem zderzak na tył i mam teraz problem czym wypełnić te japy jak nic nie znajdę to trzeba będzie nabyć ori, ale większość używek w kiepskim stanie i jeszcze gorszej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Panowie chce skontaktować się z użytkownikiem DEV a nie odpisuje na pw. Czy to jest jego strona www? http://regeneracja-zaciski.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Panowie chce skontaktować się z użytkownikiem DEV a nie odpisuje na pw. Czy to jest jego strona www? http://regeneracja-zaciski.pl/Tak Do dev trzeba dzwonić [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Taaa wiem. Kiedyś jeszcze podpisywał na PW. Chyba zapierdol w biznesie duży to nie sprawdza skrzynki [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 On ma wyłączone PW z tego co wiem i nr telefonu w podpisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Mi tapatalk wyświetla gołe posty. Nie pokazuje żadnych podpisówi innych informacji pod nimi stąd szukałem nr po necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi