olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Nie nie ori kamera plus mały moduł zrobiłem który oszukuje auto i myśli że ma kamerę. W 3g high nic nie potrzeba poza kamera i zasilaniem do niej, w plusie już nie ma tak łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Właśnie też coś muszę wykombinowac w 3g high. Jest taki zestaw ale nie wiem jak to działa http://s.aliexpress.com/jU3ymqUF (from AliExpress Android) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 W 3g high upoluj ori kamerę bo lepsza niż chińczyk. Do tego tylko kodowanie podłączyć i będzie żyło. Ew zasilacz do kamery żeby nie walić pełnym 12V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Aaa dobra ja zdupiłem. Przeczytałem że to do High potrzebny moduł a do plusa sama kamera [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Do 3g High sama kamera i tak miałem od długiego czasu, ale zachciało mi się plusa Później kombinuje, żeby zrobić przód tył kamery przełączane guzikiem wybierania trybu parkowania od ori sterownika :P, ale to już daaaaleko w przód pewnie dopiero jak znowu w PL będę w sierpniu na spokojnie o ile znajdę chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 przód tył kamerka była by dobra tak jak w c7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Do 3g High sama kamera i tak miałem od długiego czasu, ale zachciało mi się plusa [emoji14] Później kombinuje, żeby zrobić przód tył kamery przełączane guzikiem wybierania trybu parkowania od ori sterownika , ale to już daaaaleko w przód [emoji6] pewnie dopiero jak znowu w PL będę w sierpniu na spokojnie o ile znajdę chwilę. Looknij PW [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Patrzę i nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Patrzę i nic nie ma [emoji6]Ty spróbuj do mnie bo może coś nie dochodzi do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ja mam koncerta i cztery kamery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Chińczyk? Czy moduł zaadaptowany z innego auta? Pokażesz jak to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 System mocowania bagażu w sedana się zmieścił ... od Q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 China. Mam kamerę cofania, z przodu na dole zderzaka, włączaną przyciskiem do parktronika, rejestrator obok lusterka i jedną na fotelik dziecka z tyłu. Te dwie ostatnie przełączane przyciskiem od el rolety z sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Hehe gruba rzeźba Hohe ale czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 5 minut temu, olinek2 napisał: Hehe gruba rzeźba Hohe ale czemu nie Trochę rzeźba, ale przycisk parktronika to prawie jak ori a na tym rolety jest coś, co przy odrobinie wyobraźni, przypomina ekran MMI, czyli też prawie ori. ??? Mam tam jeszcze wejscie na iPhone, mogę oglądać filmy albo navi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zresztą nie było wyjścia, bo z tego co wiem, przy koncercie w ogóle nie było kamer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek2 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Mnie do 3g+ tylko pelne wsparcie BT przekonało [emoji14] no i interfejs bardziej świeży. Dlatego do zmiany kamer bym wykorzystał guzik od trybów kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Nie zalega komuś wtyczka 8K0971834 od lusterka fotochrom, ewentualnie całe lusterko na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 10 minut temu, sowiq napisał: Nie zalega komuś wtyczka 8K0971834 od lusterka fotochrom, ewentualnie całe lusterko na części? 6 czy 8 pinowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 8-pinowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi