Opublikowano 10 Marca 20188 l 4 minuty temu, duzy616 napisał: Ja robię podobnie 12-14 tyś rocznie. A mam diesla bo lubię ten moment od dołu. Ja kupiłem diesla bo z tego rocznika benzyna jest trochę miną. Mam jeszcze drugi samochód do pracy mam 3km. Poza tym pracuje teraz na zmiany więc nawet nie mam kiedy jeździć w lecie częściej motocykl był niż auto. Więc 99% użytkuje w trasach i robię max 12tyś rocznie.
Opublikowano 10 Marca 20188 l Diesel odpada. Nie chce się martwić o dogrzanie, dpf i inne ograniczenia dieslowskie. Tylko 2.0tfsi. Ja robie ok 9tys km rocznie.
Opublikowano 10 Marca 20188 l Robię podobnie jak Gibons 12-15 tys rocznie, do pracy mam 8km można powiedzieć że w zimie nigdy nie złapie optymalnej temperatury, co jakiś czas wyskoczy jakaś trasa i nie mam żadnych problemów
Opublikowano 10 Marca 20188 l 11 godzin temu, skrzypul napisał: -35 na 19 calach w S4 siedzi juz dosyć nisko. Mam sporo zapasu w dół więc 20 czy 21 cali kozą nie będzie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka to nie jest -30 ale około -50/60 i jak na 19" to wygląda naprawdę dobrze. Żeby w 20" wyglądało równie dobrze trzeba zachować te same proporcje.
Opublikowano 10 Marca 20188 l 4 minuty temu, Góral65 napisał: Robię podobnie jak Gibons 12-15 tys rocznie, do pracy mam 8km można powiedzieć że w zimie nigdy nie złapie optymalnej temperatury, co jakiś czas wyskoczy jakaś trasa i nie mam żadnych problemów U mnie jest to samo. Obecnie też do pracy mam ok 10km. Zero problemów jak na razie. Jak go kupiłem miał już przelatane 175k przez 4 lata z czego niemiec przez pierwsze 2 zrobił 120k czyli autostradowy przebieg. W tej chwili mam 235k z czego 55k z programem i co ciekawe sprzęgło i dwumas mam nadal ori.
Opublikowano 10 Marca 20188 l Wampir, temat rzeka .... Moim zdaniem, zależy od kasy jaką chcesz przeznaczyć na auto (bo nie ma okazji). Ale to tylko moje zdanie.
Opublikowano 10 Marca 20188 l Nie szukam slinów i lodówek. Mam tyle ile trzeba będzie jak ktoś udokumentuje stan.
Opublikowano 10 Marca 20188 l 9 minut temu, wampir napisał: Nie szukam slinów i lodówek. Mam tyle ile trzeba będzie jak ktoś udokumentuje stan. Nie chciałem Cię uraźić .... Zapytałeś, to napisałem co sądzę z własnego doświadczenia .
Opublikowano 10 Marca 20188 l Godzinę temu, Gibons napisał: Ja kupiłem diesla bo z tego rocznika benzyna jest trochę miną. Mam jeszcze drugi samochód do pracy mam 3km. Poza tym pracuje teraz na zmiany więc nawet nie mam kiedy jeździć w lecie częściej motocykl był niż auto. Więc 99% użytkuje w trasach i robię max 12tyś rocznie. Ja również poruszam się głównie w tarasie. Do pracy mam tak blisko, że jeżdżę rowerem. Jeżeli chodzi o benzynę to rzeczywiscie w tych rocznikach to była mina. Gdyby nie brakło mi dukatów to szukał bym 3.0 pomimo tak śmiesznych rocznych przebiegów.
Opublikowano 10 Marca 20188 l przy roczniku 2010 150tys km na blacie jest raptem przy przebiegu 50km dziennie.a umówmy się.Diesel robi duzo więcej.Przez 3 lata swoim 3.0tdi zrobiłem 28kkm,w tym Bukowina i Belgia,czyli Ok 5kkm,mam diesla bo lubie,jest masa ludzi,którzy robią małe przebiegi w dieslu,oczywiście,jak się szuka z najtańszych na mobile.de,to wtedy przebiegi są bduze,np jak kupowałem u wroga b7,tylko 3szt były droższe na mobile (oczywiście z tym samym silnikiem)Jest jedna zasada,nikt tanio dobrego nie odda,bo takie idą do rodziny,czy znajomychWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 Marca 20188 l Dokładnie, nie każdy robi dieslem po 30-50kkm. Ja też robiłem po 10-12k km rocznie, ostatni rok mi teraz wyjdzie dużo mniej, bo nie jeżdżę ostatnio często.
Opublikowano 11 Marca 20188 l Poszukaj 3.0 tfsi będzie pan zadowolony Edytowane 11 Marca 20188 l przez grand116
Opublikowano 11 Marca 20188 l Używa ktos apki myaudi? Są dwie myaudi i myaudi Mobile. Nie wiem która lepiej zainstalować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Marca 20188 l Onkel, obie tak samo mało przydatne w myaudi Mobile masz przynajmniej wyposażenie swojego auta (chociaż i tak nie wszystko się zgadza) i w sumie nic więcej.
Opublikowano 11 Marca 20188 l Chciałem zainstalować żeby wiedzieć jak pojawiają się jakieś akcje serwisowe. Ale jak piszesz ze bez szału to chyba nie ma sensuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Marca 20188 l W dniu 9.03.2018 o 22:46, Krzy0 napisał: Ja już po tej akcji w Autorud Rzeszów,uwówiłem się przez myaudi wysłałem wiadomość kiedy mi pasuje na drugi dzień zadzwoniła miła Pani i dopięliśmy wizytę w ustalonym wcześniej przeze mnie terminie. Czas naprawy 1,30 min. 1.30 min ? Chyba godziny Ja ciągle czekam ale chyba zrobię jak Ty, myaudi to apka jest?
Opublikowano 11 Marca 20188 l Gdzie z poziomu myAudi można podejrzeć akcje serwisowe? Nie widziałem takiej funkcji.
Opublikowano 11 Marca 20188 l 39 minut temu, luk330 napisał: Gdzie z poziomu myAudi można podejrzeć akcje serwisowe? Nie widziałem takiej funkcji. Ja znalazłem, jak bierzesz żeby umówić się na servis to na dole pokazuje akcje servisowe.
Opublikowano 11 Marca 20188 l Ja znalazłem, jak bierzesz żeby umówić się na servis to na dole pokazuje akcje servisowe.Zrobisz screena ekranu, na ktorym to widzisz? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka