Cocco Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 mocowanie tej rolety to dobry patent zwłaszcza, kiedy trzeba coś przewieźć gabarytowego.Wtedy pewność, że nic nie wpadnie na deskę rozdzielczą przy hamowaniu.Tych foteli i kanap z avanta jest trochę do kupienia w ciągu roku więc szukaj z avanta.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Na allegro by sporty za 600 zł, ale właśnie z sedana. Chcę zrobić na ori avant, czasami coś przewozie, więc tak jak piszesz roleta się przydaje. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
amaradaar Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Godzinę temu, matriw napisał: Panowie, czy miał z Was ktoś kiedyś podobny problem z subwofferem? Mianowicie, wysiadłem dziś na moment do sklepu, a po powrocie włożyłem standardowo kluczyk (przydatne jak sie chce jechać ), a mój SW (B&O) zaczął działać na maxa i strasznie charczeć pomimo, że radio było na bardzo cichej głośności. Odłączenie i podłączeni SW nie pomogło, tak samo jak restart MMI. Jakieś pomysły? Dosłownie 2 min wcześniej działał prawidłowo. Wypnij wtyke ze wzmaka
matriw Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Tak zrobilem, ale to walkaround a nie rozwiazanie
Maciejppl Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Witam, mam pytanie jest to lotka s-line?
amaradaar Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 3 godziny temu, matriw napisał: Tak zrobilem, ale to walkaround a nie rozwiazanie Ale nie na stale na chwile i spowrotem.. i wtyka ze wzmacniacza nie od suba system dokladany ??
matriw Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 13 minut temu, amaradaar napisał: Ale nie na stale na chwile i spowrotem.. i wtyka ze wzmacniacza nie od suba system dokladany ?? Niee oryginał ale temat nieaktualny... zostawiłem go na 10h. Przemyślał i juz działa ok Dzięki za pomoc!
duzy616 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Jak myślicie warto zaryzykować i kupić? Ta biała nić przy mieszku nie będzie się gryzła z kierownicą (nić czarna)? http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-audi-a5-8t-manual-i7251120973.html#thumb/1
JawoR36 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Orientuje sie ktos ile kosztuja wklady w ASO do lifta, fotochrom? Bo jakis uczyny złamas mi we Wrocławiu buchnął
TmZ Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 1 godzinę temu, duzy616 napisał: Jak myślicie warto zaryzykować i kupić? Ta biała nić przy mieszku nie będzie się gryzła z kierownicą (nić czarna)? http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-audi-a5-8t-manual-i7251120973.html#thumb/1 Aż tak bardzo to się nie będzie rzucać, ale pedantowi może przeszkadzać. P.S Jak Ci się przykurzy tu nie zauważysz różnicy.
amaradaar Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 3 godziny temu, matriw napisał: Niee oryginał ale temat nieaktualny... zostawiłem go na 10h. Przemyślał i juz działa ok Dzięki za pomoc! No tak o taki wlasnie efekt mi chodzilo z tym ze po 30 minutach blad moze tez jeszcze kiedys wrocic... pamietam ze to chyba cos z softem sie krzaczylo...
luk330 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 9 godzin temu, JawoR36 napisał: Orientuje sie ktos ile kosztuja wklady w ASO do lifta, fotochrom? Bo jakis uczyny złamas mi we Wrocławiu buchnął Mi kiedyś w BMW buchnęli i ASO za podgrzewany fotochrom życzyło sobie po 1700zł/sztuka, więc możesz się spodziewać podobnej kwoty.
dareksu Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 za same wkłady 1700? chyba że jakaś ładna pani w topless wymieniała wkłady wraz z umyciem przedniej szyby
Kooga Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 18 minut temu, dareksu napisał: za same wkłady 1700? chyba że jakaś ładna pani w topless wymieniała wkłady wraz z umyciem przedniej szyby Za 1700zl mozna juz jako takie wakacje zorganizowac albooo kupic wklad do lusterka
skrzypul Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 wkład fotochrom 8F0857535H kosztuje coś ponad 1900zł za sztukę czyli oba szkiełka 3800 drogie są.Warto zapłacić kilka PLNów i jechać do gościa od znakowania pojazdów. http://czesci.benepol.pl/sklep/ https://www.ecstuning.com/b-genuine-european-volkswagen-audi-parts/heated-blind-spot-mirror-left/8f0857535h/Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
skrzypul Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Jaworpewnie że ukradną ale nie handlarze więc jest duża szansa, że osiedlowi chłopcy odpuszczą sobie "Twoje" i wezmą wkłady sąsiada.Złodziejka dobrze wie co ukraść.Kupowanie z Allegro z niewiadomego pochodzenia bez kwitu też mija się z celem bo to w jedynej mierze My napędzamy koniunkturę kradzieży.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 ja dostałem 1700zł za rozbite lusterko S4 w full opcji z AC.
JawoR36 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Tylko najwiekszy problem jest w tym, ze ja tych lusterek oryginalnie nie mialem. Jak wklepia VIN to pokaze in zwykle lustra, a ja mam S4 na fullu.
WydRos Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 No właśnie jak to jest, ktoś pisał ze przy szkodzie z OC maja przywrócić auto do stanu z przed wypadku nawet jak mieliśmy założone poliftowe zderzaki itd a jak jest przy AC jeśli mamy założone inne lustra lub zderzaki a po vin wychodzi normalnie ?
Rekomendowane odpowiedzi