Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.05.2018 o 10:42, chudineze napisał:

zadzwonić do wrclaguna :decayed:

W dniu 9.05.2018 o 09:40, Tomeks napisał:

Co potrzeba żeby przeskoczyć z 3G high na 3G+ sim?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Do Grześka sie nie dzwoni. Do Grześka sie nie jeździ.
Chłopak jest zarobiony i olewa zwykłych ludzi ciepłym siurem co w obecnych czasach nie przystoi.

Nie to, Grzesiu, żebym miał coś do Ciebie, bo dużo pomagasz tu na forum ale bądź że Człowiekiem i zacznij mnie traktować jak normalnego zdecydowanego czlowieka bo nie jednego, nie trzydziestu Ci nagrałem!

Firma NAVIPOL profi ogarnie temat.

W dniu 11.05.2018 o 17:15, ArkadiuS napisał:

Pany, dziala Wam taptalk z naszym forum? 

Od kilku dni NIE

Edytowane przez skrzypul
  • Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zarobiony zarobiony,ale jednak znajduje czas dla zwyklych☺️,bo opisal mi wszystko co trzeba?

pany,poratuje ktos na szybko nr tylnego zderzaka A5 sportback s-line przedlift?

Opublikowano

Jest tu masa obrońców i tego nie zaneguję bo jednak dobry z niego online chłopak i sporo DIY napisał.

Ale mimo wszystko od conajmniej 2 lat nie dostaje żadnych odpowiedzi i niemałe pieniądze chciałem u Ciebie zostawić.

Ale jak masz mnie w dpie to Ciebie też mam i tyle w temacie,

Opublikowano

no wlasnie to tez mam,tyle ze na allegro tych nr nie ma,ale juz mam,8T8807511B

Opublikowano
11 godzin temu, ArkadiuS napisał:

Si 2.0tdi :)

Wiesz co zapytaj swojego tunera, ale wg. mnie to i jeden i drugi powinien być ok (mówie o BiTDI i od Q5 3.0 ). Oprócz IC wymieniasz jakieś jeszcze graty? DP?Wydech?Turbo? Pytam o to, bo gdzieś czytałem na forum (nie pamiętam czy na naszym), ale ktoś wstawił IC za duży w stosunku do turbo i ponoć zamiast lepiej śmigać auto było jeszcze bardziej zamulone.  Dlatego ja wyżej, popytaj tunera jakie graty pchać do swojego samochodu, żeby nie było przyrostu formy nad treścią. 

Opublikowano
2 godziny temu, skrzypul napisał:

Jest tu masa obrońców i tego nie zaneguję bo jednak dobry z niego online chłopak i sporo DIY napisał.

Ale mimo wszystko od conajmniej 2 lat nie dostaje żadnych odpowiedzi i niemałe pieniądze chciałem u Ciebie zostawić.

Ale jak masz mnie w dpie to Ciebie też mam i tyle w temacie,

+1 może to i lepiej dla Ciebie, u mnie spieprzył robotę i umył potem ręce, nie mówiąc już o pajęczaku w kablach... taki fajny herbatnik z Pana WRC ?

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
19 godzin temu, mlody020 napisał:

Wiesz co zapytaj swojego tunera, ale wg. mnie to i jeden i drugi powinien być ok (mówie o BiTDI i od Q5 3.0 ). Oprócz IC wymieniasz jakieś jeszcze graty? DP?Wydech?Turbo? Pytam o to, bo gdzieś czytałem na forum (nie pamiętam czy na naszym), ale ktoś wstawił IC za duży w stosunku do turbo i ponoć zamiast lepiej śmigać auto było jeszcze bardziej zamulone.  Dlatego ja wyżej, popytaj tunera jakie graty pchać do swojego samochodu, żeby nie było przyrostu formy nad treścią. 

Na pewno pasują do tych samych silników tj CGQB. Bardziej mi chodziło o porównanie fizyczne ale to sa te same IC. DP w dobrej formie (odpukać ;)), wydech bez zmian, turbo wieksze poliftowe ;), napęd z Q5. Brakuje do szczęścia większego IC co by zwiększyć wydajność sprężarki, trochę większe doładowanie i zobaczymy. Teraz jest 215/445 i jest dobrze.

Opublikowano

Mam pytanko roleta bagażnika przedlift a lift się czymś rożni? Czy to samo jest?

Opublikowano
55 minut temu, Maciejppl napisał:

Mam pytanko roleta bagażnika przedlift a lift się czymś rożni? Czy to samo jest?

Polift mniej skrzypi :) pasuje P&P jeżeli mówimy o avancie

Opublikowano
18 minut temu, Gibons napisał:

Polift mniej skrzypi :) pasuje P&P jeżeli mówimy o avancie

Bo chodzi o to że na swojej zepsutej rolecie tam gdzie jest rączka do ciągnięcia to mam napisane Avant a na aukcjach są takie same tylko że bez tego napisu więc się pytałem czy jest jakaś różnica w tym że jest napis

Opublikowano

Gdyby ktoś miał takie felgi z a8 to przygarnę,  tylko jak potem jest z opona na 9j? 255/35 będzie ok 

4H0601025 G

4D527A3B-49A4-40CD-872D-9527A29E3B08.jpeg

Opublikowano
W dniu 16.5.2018 o 21:11, l2k2 napisał:

+1 może to i lepiej dla Ciebie, u mnie spieprzył robotę i umył potem ręce, nie mówiąc już o pajęczaku w kablach... taki fajny herbatnik z Pana WRC ?

dobrze wiedziec ?

Opublikowano
12 godzin temu, WydRos napisał:

Gdyby ktoś miał takie felgi z a8 to przygarnę,  tylko jak potem jest z opona na 9j? 255/35 będzie ok 

4H0601025 G

4D527A3B-49A4-40CD-872D-9527A29E3B08.jpeg

Przy 255/35 pełnym zaladunku i 1bv moga przycierać

Opublikowano
48 minut temu, Kris0112 napisał:

Przy 255/35 pełnym zaladunku i 1bv moga przycierać

To chyba zostaną Pompei 

8.5 to i tak wystarczająca szerokość 

jak ktoś trafi na takie repliki to niech pisze 

Opublikowano

Podpowie mi ktoś na szybko gdzie w avancie jest głośniczek tylnych czujnikow parkowania?

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Onkel napisał:

Podpowie mi ktoś na szybko gdzie w avancie jest głośniczek tylnych czujnikow parkowania?

w prawym boczku w bagażniku

Brzeczekp_qnqannq.png

Edytowane przez Góral65
Opublikowano
20 minut temu, Góral65 napisał:

w prawym boczku w bagażniku

I tak nie czaje gdzie to jest. Mam rozebrana prawa stronę a nie widzę nigdzie miejsca na niego. Mówimy oczywoscie o AVANCIE

Opublikowano
Godzinę temu, Onkel napisał:

I tak nie czaje gdzie to jest. Mam rozebrana prawa stronę a nie widzę nigdzie miejsca na niego. Mówimy oczywoscie o AVANCIE

tak o avancie, nie rozbierałem tego, podałem info z elsy, szukaj w okolicy pasa bezpieczeństwa z tego co piszą jest pod osłoną, nie widać tam kabelków?