gregski Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 a fotochrom na szerokiej stopie nie da rady?
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Oczywiscie ze bedzie pasować tylko sprawa Gatewaya 19 jaki masz i czy ci to obsłuzy .
gregski Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Gdzie go szukac? Vcds? Moze sprobuje zakodowac, tylko gdzie?
ciasnyWiesiek Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 wrclaguna zrbilem jak pisales przkodowalem vagiem sr spalanie z gal/mil na l/km, ale na wyswietlaczu dalej gal/mil pokazuje jakis pomysly Panowie???
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Gdzie go szukac? Vcds?Moze sprobuje zakodowac, tylko gdzie? Koduje sie w MCE 09 a Gateway sprawdz jakie ma numery ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- wrclagunazrbilem jak pisales przkodowalem vagiem sr spalanie z gal/mil na l/km, ale na wyswietlaczu dalej gal/mil pokazuje jakis pomysly Panowie??? A zapisało ci kodowanie ?
gregski Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Kodowac tylko 09 czy tez 19 liste? ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Nie poszlo, tzn koduje sie ale Sa bledy. Panowie: krolestwo za screenshoty z long time helpera dla radia symphony. Mam soft 10.6 i zero pomocy do tego radia. Nie moge nic przekodowac. Wielka prosba o przerzucenie tych kilku zakladek i zrobienie screenshotow np na maila... Dobry browar gwarantowany.
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Niestety ten Moduł H --> M nie obsłuzy ci Asystenta
gregski Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 trudno Grzegorz, moze znajdziesz chwilke i zrobisz dla mnie te kilka screenschotow? Simon the salmon
artua2 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 ma ktoś tuner Tv u siebie? jak wam odbiera sygnał? bo mi po przełączeniu na naziemną w ogóle nic nie pokazuje. wcześniej to chociaż zamrowiony obraz był;/
jaguś Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=690544 rozpiska przełożenie kabli na ledy zostało tylko kodowanie
arek776 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Super, tylko skąd wziąć kodowanie
jaguś Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 w końcu kodowanie pójdzie na neta i dostep do modułu bo za dużo ludzi to zaczyna robić
griga-st Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 bo mi po przełączeniu na naziemną w ogóle nic nie pokazuje Masz satelitarna tez? Teraz dzila tylko DVB-T, wiec albo jest odbior, albo nic. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale na przyklad w gorach lubi zanikac sygnal. Tak samo w zamknientych pomieszczeniach:wink:
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Mało kto ma TUNER TV w wypasie predzej autka po 2010 roku .
artua2 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 bo mi po przełączeniu na naziemną w ogóle nic nie pokazuje Masz satelitarna tez? Teraz dzila tylko DVB-T, wiec albo jest odbior, albo nic. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale na przyklad w gorach lubi zanikac sygnal. Tak samo w zamknientych pomieszczeniach:wink: -jasne ze mam satelitkę wystawiam na dach i smigam po autostradzie z talerzem kurcze lipa troche będe musaił zajechać do "fachowców" z serwisu moze oni coś poradzą wtedy bo głupio jest mieć opcję Tv a oglądać mrowisko
alvaro Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 Że ludzie zakładają xenon do aut bez to wiedziałem ale że na odwrót to jeszcze nie... Oferta - Audi A4 - PIĘKNE AUDI A4 QUATTRO 2.0 TURBO BENZYNA W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM - SAMOCHÓD PRAKTYCZNIE NOWY - PRZEBIEG TYLKO 2800
jedrekx Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 przy naprawie tego ulepa z USA było taniej założyć zwykle lampy
Rekomendowane odpowiedzi