grzes283 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Powitać. Panowie, czy można wymienić tapicerkę z drzwi? Mam na myśli ten fragment materiału, który jest w skórze, alkantarze, bądź zwykłym materiale. Obecnie mam alkantarę, ale chodzi mi po głowie wymiana foteli, które są w skórze, ale mają styrane tapicerki drzwi i chcialbym wymienić sam materiał.
Hohe Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Można, ale dużo z tym pierdzielenia. Są ze sobą zgrzane.
marcin_o23 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 15 godzin temu, Dev napisał: Ładna sztuka, daj VIN
marcin_o23 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Chyba ta sztuka miała więcej niż jedną szkodę
kris_91 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 2 godziny temu, marcin_o23 napisał: To jest inny vin WAUKGAFL4DA051364 - 2013 AUDI S4 PRESTIG price - Poctra.com POCTRA.COM 2013 AUDI S4 PRESTIG, WAUKGAFL4DA051364. Learn more...
JawoR36 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 https://poctra.com/2013-AUDI-S4-PRESTIG/id-Avp9fSidIQlfnrID/COLUMBUS-OH/1
Dev Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 6 godzin temu, marcin_o23 napisał: to nie to auto
Hohe Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Panowie, gdzie znajduje się odpływ klimy? Kupiłem sobie takiego Wurtha w szpraju i nie mogłem wczoraj znaleźć, że tak powiem - dziurki.
Dev Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 9 godzin temu, Hohe napisał: Panowie, gdzie znajduje się odpływ klimy? Kupiłem sobie takiego Wurtha w szpraju i nie mogłem wczoraj znaleźć, że tak powiem - dziurki. Pokaż co kupiłeś
Hohe Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Klik Edytowane 4 Lutego 2020 przez Hohe
Dev Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Hohe napisał: Klik Tego nie wpuszczasz przez odpływ, to nic nie da. Ja robię inaczej, wyciągam filtr kabiny, w pokrywce robię otworek takiej samej średnicy jak wężyk który jest w zestawie i wkładam go w ten otworek. Potem pokrywkę montuje w obudowę filtra, włączam nawiew na maxa i na 20 sekund puszczam preparat. Żeby było to szczelne musisz obciąć stary filtr i zostawić tylko ten kawałek przy pokrywce. Po operacji zaklejasz otworek taśmą i masz juz wszystko przygotowane do następnej operacji. Edytowane 4 Lutego 2020 przez Dev
Hohe Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Instrukcja mówi co innego, może masz na myśli inny środek.
KoJ@K Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 A da się w B8 dotrzeć jakoś za schowkiem bezpośrednio do parownika? Tak jak miało to miejsce w B6? Tam bezpośrednio psikałem i to był jedyny i najlepszy sposób by pozbyć się smrodu po wyłączeniu klimy. W golfie też to zdawało egzamin.
Dev Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 8 godzin temu, KoJ@K napisał: A da się w B8 dotrzeć jakoś za schowkiem bezpośrednio do parownika? Tak jak miało to miejsce w B6? Tam bezpośrednio psikałem i to był jedyny i najlepszy sposób by pozbyć się smrodu po wyłączeniu klimy. W golfie też to zdawało egzamin. Zdejmujesz schowek wiercisz dziurkę przed parownikiem, nawiew na maxa i puszczasz szuwaksa. Zaklejasz dziurke i po problemie
Dev Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 16 godzin temu, Hohe napisał: Instrukcja mówi co innego, może masz na myśli inny środek. Brudnym odpływem chcesz wpuszczac preparat ?
Hohe Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 11 minut temu, Dev napisał: Brudnym odpływem chcesz wpuszczac preparat ? A jakie to ma znaczenie? Rurka ma 80cm. Zresztą nie o to pytałem. Nie mogłem zlokalizować odpływu klimy pod autem. Wiem gdzie jest w środku, ale odchylenie podłogi, jak mówi ELSA, jest niemożliwe.
zabiello Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Wpuszczanie czegoś przed odpięty odpływ w wnętrzu samochodu to głupi pomysł z tego względu że preparat zacznie się skraplać i wypływać przez ten odpływ więc będzie Ci wsiąkało w wykładzinę to co wypłynie z parownika. Lepiej wyciągnąć filtr i bawić się z wpychaniem rurki przez otwór w stronę parownika, chociaż ja wyciągam schowek oraz rozbieram "dolot" do parownika z wentylatorem, mimo wszystko łatwo się to rozbiera (parę śrubek i wysuwa się całość z zaczepu) i jest łatwy dostęp do parownika. Pół litra czystej IPA plus kilka kropel zapachu (leśnego), który dodaje się do odkurzacza wodnego dla mniejszego smrodu i w butelkę z zwykłym spryskiwaczem. Parę minut pryskania na parownik od góry do dołu i przelaniu przez niego 0,5l izopropanolu załatwia sprawę. W zasadzie ten środek WURTH'a to też ipa z zapachem pod ciśnieniem. Później po złożeniu wszystkiego w całość ozonuję jeszcze wnętrze samochodu. Zawszę na wiosnę to robię i nie śmierdzi mi w samochodzie nawet pod koniec zimy.
Hohe Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Wiem, że to nie najlepszy pomysł. Będę na podnośniku następnym razem to znajdę ten odpływ pod spodem. Tak czy inaczej, to tylko profilaktyka. Na razie nic mi nie śmierdzi. ?
Bujak10 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam potrzebuje rady planuje zmianę tarcz i klocków w a4 b8 sedanie 2.0 benzyna 224km stoi na 18" . Moglibyście mi polecić jakieś tarcze w raz z klockami które działają i w miarę się prezentują pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi