Dev Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 6 minut temu, Caporeira napisał: Czy macie jakiś patent na odstraszenie kota sąsiada. W nocy chodzi po samochodzie ciągle odbijają łapy z błota. wiatrówka, raz wystarczy 2
Caporeira Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 1 minutę temu, Dev napisał: wiatrówka, raz wystarczy To nie Polska gdzie się takie rzeczy robi.
Dev Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 możesz mu jeszcze wytłumaczyc że zle robi
KoJ@K Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 A właśnie, można jakoś dołożyć ten pilot z paniciem ? 1
Dev Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 13 godzin temu, KoJ@K napisał: A właśnie, można jakoś dołożyć ten pilot z paniciem ? Nie
Góral65 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Czy może ktoś ma kodowanie tylnych lamp do Q5 polift i podzieliłby się info, lampy działają prawidłowo tylko nie wiem jak wyłączyć dodatkowe lampy w zderzaku które razem z kierunkami i ze stopem cały czas świecą a powinny się włączać gdy jest otwarta klapa a gasnąć przy zamkniętej klapie. Nie wiem który kanał za to odpowiada.
Dev Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Góral65 napisał: Czy może ktoś ma kodowanie tylnych lamp do Q5 polift i podzieliłby się info, lampy działają prawidłowo tylko nie wiem jak wyłączyć dodatkowe lampy w zderzaku które razem z kierunkami i ze stopem cały czas świecą a powinny się włączać gdy jest otwarta klapa a gasnąć przy zamkniętej klapie. Nie wiem który kanał za to odpowiada. 09 Moduł komfortu W Vcdsie sa podpowiedzi
Góral65 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 W MK to jest moduł 46 i nie ma żadnych podpowiedzi, chodzi mi o tylne lampy.
michu10 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Panowie czy możecie polecić jakieś źródło w temacie downpipe do 2,0 TFSI ? żeby pasowało p&p i raczej wysyłka bo w moim regionie to raczej ciężko (kuj-pom)
Osiollekk Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 5 godzin temu, michu10 napisał: Panowie czy możecie polecić jakieś źródło w temacie downpipe do 2,0 TFSI ? żeby pasowało p&p i raczej wysyłka bo w moim regionie to raczej ciężko (kuj-pom) Jeżeli szukasz do wersji USA czyli CPMB, to z tego co kojarze, to te gotowe od turboworks albo kolegi z forum (chyba Toman) niestety nie będą pasować. U nas jest delikatnie inaczej niż w EU... 1
Osiollekk Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Jak zdjąć te cholerne listwy nad szybami?
mlody020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 W dniu 23.06.2020 o 19:41, AndyN napisał: Rozumiem ten argument. Do mnie przemówiło, że światła awaryjne powinny być używane jedynie w sytuacji zaistnienia zagrożenia na drodze (używanie w innym celu to taki polski folklor) i może wywołać panikę u kierowcy (raczej zagranicznego) jadącego za mną. Pozdrawiam Jest na to sposób, jak nie chcesz aby kierunek mrugal 3 razy wystarczy do końca go włączyć i szybko wył i powinien Ci aby raz zaświecić. 3 x świeci jak aby go delikatnie dotkniesz, tzw funkcja dla leniwych, co bardzo się przydaje.
michu10 Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 18 godzin temu, Osiollekk napisał: Jeżeli szukasz do wersji USA czyli CPMB, to z tego co kojarze, to te gotowe od turboworks albo kolegi z forum (chyba Toman) niestety nie będą pasować. U nas jest delikatnie inaczej niż w EU... Czyli rozumiem, że tylko robione na zamówienie ? Zakładałeś u siebie DP ?
Osiollekk Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 1 godzinę temu, michu10 napisał: Czyli rozumiem, że tylko robione na zamówienie ? Zakładałeś u siebie DP ? Tak, u tunera był wyjęty kat i na zrobionym na nim szablonie uspawany DP
Kooga Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Cześć. Leci mi woda do środka od tylnej prawej lampy przez odpowietrznik. Miał ktoś tak samo i wie jak pozbyć się problemu?
Hohe Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Panowie, miałem dzisiaj auto na podnośniku i obejrzałem sobie pod spodem. Powiedźcie, czy rdza która jest na elementach podwozia, to jest temat do roboty? Czy olać to?
Dev Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 16 minut temu, Hohe napisał: Czy olać to? Zdecydowanie
duzy616 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Jak w silniku 3.0 TDI CCWA sprawdzić VCDS zawór EGR. Proszę bardziej o szczegóły to że w Basic settings to się domyślam ale jak.
Rekomendowane odpowiedzi