Timac Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ma ktos z Was MCE o nr. 8K0 907 063P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wszystko dokładnie tak jak mówisz. Panel 3strefowy oddaje swój w zamian wkładają taki z grzaniem. Przycisk otwierania klapy jest, a te przełączniki od alarmu są do wyrezania bo gość już to nawet komuś modził. to nie alarm, a ustawianie pozycji kierowcy i dopasowanie lusterek do funkcji pamięci 1 i 2 Wiem, że to ustawienie pamięci i luster chodziło mi o inne dwa guziczki w drzwiach czujnik ruchu i czujnik holowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ma ktos z Was MCE o nr. 8K0 907 063P ? Jesli chodzi o bixa to ma AUDI A4 A5 Q5 MODUŁ MOCY BORDNETZ 8K0907063P XENON (3150482533) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Oto mi chodzilo thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Był gdzieś omawiany temat nadkoli? Otworzyłem dzisiaj maskę, a tam ze dwa wiadra ziemi:shock3: Kobita się śmiała ze jak Pawlak: ojcowiznę ze sobą przywiozłem:grin: Radhausschale-alt : Radkasten schlecht konstruiert / Salz kommt in Motorraum : Audi A4 8K : #204403383 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Był gdzieś omawiany temat nadkoli? Otworzyłem dzisiaj maskę, a tam ze dwa wiadra ziemi:shock3: Kobita się śmiała ze jak Pawlak: ojcowiznę ze sobą przywiozłem:grin: Radhausschale-alt : Radkasten schlecht konstruiert / Salz kommt in Motorraum : Audi A4 8K : #204403383 Niestety, taka konstrukcja w B8:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwucha Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witam, Mam problem z przepustnica, po diagnostyce wychodzi blad P2111 "jednostka sterujaca przepustnica" Jakies sugestie?? Jakas inna opcja oprocz wymiany wchodzi w gre?? dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie czy kiera o takim numerze to jest ta cienka czy już tak "grubsza":8K0 419 091 CP Albo zobaczcie najlepiej tutaj bo jest do sprzedania i mam problem na zdjęciu wygląda tak jakoś chudo... a multifunkcję na z polifta...sam już nie wiem : http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-154/kirownica-s-line-multifunkcja-lopatki-plaska-nowa-galka-s4-nowa-263033/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie czy kiera o takim numerze to jest ta cienka czy już tak "grubsza":8K0 419 091 CPAlbo zobaczcie najlepiej tutaj bo jest do sprzedania i mam problem na zdjęciu wygląda tak jakoś chudo... a multifunkcję na z polifta...sam już nie wiem : http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-154/kirownica-s-line-multifunkcja-lopatki-plaska-nowa-galka-s4-nowa-263033/ To jest ta grubsza , poliftowa i multifunkcja będzie Ci dzialać na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dzięki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jest jakiś godny uwago dodatek do Diesla który można dodać w celu "przeczyszczenia", co prawda nic mi sie nie dzieje z silnikiem ale co jakiś czas może coś tam dodać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wczoraj, taki nowy modzik wyrezałem:wink:klameczki od RS-a i emblematy audi exclusive Sorry za fotki, ale robione na szybko telefonem w czasie jazdy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ładnie to to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a nad klamką masz czerwoną poświatę czy białą? czarno/biały środek - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wczoraj, taki nowy modzik wyrezałem:wink:klameczki od RS-a i emblematy audi exclusivehttp://images39.fotosik.pl/1997/3c1408c91adefa91m.jpg http://images47.fotosik.pl/1779/0bf66ec023735536m.jpg Sorry za fotki, ale robione na szybko telefonem w czasie jazdy:decayed: Zrobisz w końcu wątek ze swoim autem:bicz2: Środek piękny musi być:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a nad klamką masz czerwoną poświatę czy białą?czarno/biały środek - Jeszcze czerwoną, zmiana będzie na biały led:wink: ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- Wczoraj, taki nowy modzik wyrezałem:wink:klameczki od RS-a i emblematy audi exclusivehttp://images39.fotosik.pl/1997/3c1408c91adefa91m.jpg http://images47.fotosik.pl/1779/0bf66ec023735536m.jpg Sorry za fotki, ale robione na szybko telefonem w czasie jazdy:decayed: Zrobisz w końcu wątek ze swoim autem:bicz2: Środek piękny musi być:slina: Zrobię jak się trochę ociepli i pogoda pozwoli umyć i nawoskować moją lalunię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bogdan- doszedłeś wczoraj do lewego przeciwmgielnego pinu w komforcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wczoraj, taki nowy modzik wyrezałem:wink:klameczki od RS-a i emblematy audi exclusivehttp://images39.fotosik.pl/1997/3c1408c91adefa91m.jpg http://images47.fotosik.pl/1779/0bf66ec023735536m.jpg Sorry za fotki, ale robione na szybko telefonem w czasie jazdy:decayed: Zrobisz w końcu wątek ze swoim autem:bicz2: Środek piękny musi być:slina: Ojj Autko robi wrażenie... widziełm na własne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bogdan- doszedłeś wczoraj do lewego przeciwmgielnego pinu w komforcie? Nie Jarku, nic nie działałem, brak czasu (zająłem się klameczkami i trochę mi zeszło:wink:) i dzisiaj tez pewnie nie dam rady:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja dalej z tą kierą walczę i szukam poduszki powiedzie mi dlaczego jedne mają z tyłu dwie wtyki podłączeniowe a jedne mają jedną obie są z tym ringiem chromowym z przodu, jaką ja bym musiał mieć do B8 i żeby pasowała pod tą kierę co wcześniej podawałem bo już zgłupiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi