_Gabriel_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Panowie trzymajcie kciuki, właśnie moje B8 walczy z Aligatorem Seria 256KM 543 NM niezle, chyba jedno z mocniejszych jaki przebieg ma auto? 41 tys. Aligator twierdzi, że mocniejszej serii nie miał. no bo nie mial gratulacje!!! cos z mechanicznych modow poszlo, czy tylko sam program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czekamy na wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na razie sam programik, po pierwszej próbie jest 311 KM i 633NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mocny ten twój motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wie ktoś jakie jest oznaczenie bluetootha na wlepie? Będzie takie same w c6? Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 wooow super, raportuj ja sie wstepnie ustawiam do compsportu w Lodzi, ale mysle, ze u mnie te kunie sporo slabsze no i przebieg mam sporo wiekszy 125kkm juz... jaki masz silnik? CAPA? wrzucil bys ile taka przyjemnosc u A Cie wyniesie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wie ktoś jakie jest oznaczenie bluetootha na wlepie? Będzie takie same w c6?Sent from Rns-e 2010 u mnie jest 9ZX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 "u mnie" jest 9ZJ - Car phone installation ale to chyba tylko telefon w podloketniku:whistling: MMI 2G high moze ma bluetootha w standardzie, módlmy sie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie ma w standardzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 MMI 3G ma bluetooth w standardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to trza bedzie modzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 MMI 3G ma bluetooth w standardzie nie ma ...ja mam 3G+ i dodatkowo trzeba było brać pozycję z konfiguratora - oczywiście moduł czy tak czy tak jest tylko trzeba odblokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 MMI 3G ma bluetooth w standardzie nie ma ...ja mam 3G+ i dodatkowo trzeba było brać pozycję z konfiguratora - oczywiście moduł czy tak czy tak jest tylko trzeba odblokować nawet jak nie wezmiesz opcji z konfiguratora, to mozesz bluetooth odblokowac w zielonym MMI- i dziala:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Pierwsze kup auto a pózniej będziesz modził To nie B6 tam potrzeba swiatłowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Ty ale jesteś "Pindol" panikarz. Ja też miałem tele. w podłokietniku i blue też był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 MMI 3G ma bluetooth w standardzie nie ma ...ja mam 3G+ i dodatkowo trzeba było brać pozycję z konfiguratora - oczywiście moduł czy tak czy tak jest tylko trzeba odblokować nawet jak nie wezmiesz opcji z konfiguratora, to mozesz bluetooth odblokowac w zielonym MMI- i dziala:wink: toc napisałem tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Pierwsze kup auto a pózniej będziesz modził To nie B6 tam potrzeba swiatłowodu Ja lubie na odwrot, najpierw rzeczy do modzenia a pozniej auto :grin: ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- No to trza bedzie modzic To szykuj duzo funciaków Az tak duzo chyba nie co?? Opis widzialem to chyba nie ma az tak duzo roboty, a jak mam ori telefon to mikrofon jest juz w suficie nie? Ty ale jesteś "Pindol" panikarz. Ja też miałem tele. w podłokietniku i blue też był Toz ja nie panikuje, pytam grzecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Poniżej zamieszczam mój wykres Teraz zmiana hamulców z przodu, jaką markę tarcz i klocków polecacie (345mm)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi