M.Arrkadiusz Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 troooopowcy jak tam Wasze fury się bujają
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 żadnych wymian komfortów nie przewiduję Jędrek, nigdy nie mów nigdy:wink: co Ci zależy odświeżyć trochę elektronikę za rok albo 2 zmiana auta prawdopodobnie tak będzie
griga-st Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Jak coś, to Bogdan i ja mamy dużo używanych komfortów na sprzedaż (jakieś 2 euro palety) Kurka, to ja się po jakiś ASO tułam, a tu sieja komfortami:doh: Do 2.0 benzyna mod.2011 pełne jajko proszę!
darecy Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 za rok albo 2 zmiana auta prawdopodobnie tak będzie Kiedyś Cuber mi powiedział w rozmowie gdzieś na spocie padło pytanie: - Czy jest sens rezać auto jak zaraz będzie sprzedaż? - Zawsze jest sens! (odpowiadając z taką stanowczością i przekonaniem, że uwierzyłem w to jak w Boga)
P-U-M-A Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie mamy na forum wątek zmiany tylnich lamp na LED?
proximpuh Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie mamy na forum wątek zmiany tylnich lamp na LED? Niestety, chyba jeszcze nie:jerk:
Dikson Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 He he nikt nie założy wątku bo ten co wie nie chce a reszta nie ma pojęcia jak to rozgryźć. Niestety ale led na tył to nie taka bajka jakby sie wydawało. Może nie ma niewiadomo jakiej magi ale wiedzę trzeba mieć.
cool506 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 He he nikt nie założy wątku bo ten co wie nie chce a reszta nie ma pojęcia jak to rozgryźć. Niestety ale led na tył to nie taka bajka jakby sie wydawało. Może nie ma niewiadomo jakiej magi ale wiedzę trzeba mieć. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o $ ale jakby ktos mogł i co i jak powiedziec to bym mogł zrobic przelew w zamian za konkretne PW
P-U-M-A Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ja także. Długo nie wytrzymam bez ledów:decayed::decayed:
cool506 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ja także. Długo nie wytrzymam bez ledów:decayed::decayed: Sprzedales B6?
sysek27 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ja także. Długo nie wytrzymam bez ledów:decayed::decayed: Mówiłeś, że nie będziesz za dużo modził
cool506 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ja także. Długo nie wytrzymam bez ledów:decayed::decayed: Mówiłeś, że nie będziesz za dużo modził Każdy tak mowi, bo bardzo chce zmienic auto i mysli ze to juz i tak duzo Pierwsze spotkanie na miescie z lepszą wersją i .............. Panowie nie oszukujmy sie -- to jest silniejsze od Nas
miodzio Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ja także. Długo nie wytrzymam bez ledów:decayed::decayed: Mówiłeś, że nie będziesz za dużo modził Każdy tak mowi, bo bardzo chce zmienic auto i mysli ze to juz i tak duzo Pierwsze spotkanie na miescie z lepszą wersją i .............. Panowie nie oszukujmy sie -- to jest silniejsze od Nas Taaa jeszcze auto nie do końca zarejestrowane a ja już w dziale warsztat buszuje
Dikson Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Wiedza kosztuje:D sam sie meczyłem z ledami ale wygrałem z pomocą magika. Security acces do wejścia w odpowiednie kanały w MK to połowa sukcesu pózniej dobra instalacja a następnie dobre kodowanie. Jak ktoś jest zawzięty to go znajdzie na necie tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. Pozatym jak ktoś ma zrobione już ledy to wystarczy zrobic identyczna instalacje do led i kodowanie i musi działać.
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 za rok albo 2 zmiana auta prawdopodobnie tak będzie Kiedyś Cuber mi powiedział w rozmowie gdzieś na spocie padło pytanie: - Czy jest sens rezać auto jak zaraz będzie sprzedaż? - Zawsze jest sens! (odpowiadając z taką stanowczością i przekonaniem, że uwierzyłem w to jak w Boga) to prawda.. to zboczenie, ale patrzę już na graty do potencjalnych następców A5 :grin: a potem wchodzę na alledrogo i szukam gratów do A5 coś trzeba zmienić bo dawno niczego nie kupiłem do auta
Dikson Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Jedrekx są na forum foty Twojej fury? A poza tym może to głupie ale jak dodajecie emotki hmm?
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 emoty: http://a4-klub.pl/sugestie-uwagi-21/emotki-instrukcja-aktywowania-profilu-228362/ moje auto: http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a5-cah-kolejny-s-line-jedrekx-193729/
Rekomendowane odpowiedzi