dobry1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Faktycznie coś to kiepsko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja mam ori i nie wygląda to tak źle Coś skopane jest u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pewnie masz do kombiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A kombiak ma inne drzwi ... To musiał by być numer 8k9 kurcze aż dziś sprawdzę to zdejmę jeszcze raz boczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ramka jest inna w kombiaku drzwi sa te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Panowie, jaki znaczek dać w grillu do mego klekota zamiast S4?bez tego znaczka atrapa ciulowo wygląda... Zobacz jak ma Hammer on ma chyba samo 4 zostawione czy coś takiego ,ale mi się to podoba:wink: Zostało S na czerwonym polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 dziękuje Panowie za sugestie szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ramka jest inna w kombiaku drzwi sa te same Siet, to kto chce wymienić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzięki hammer, 4 można spokojnie wydłubać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulbiks Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ma ktoś może na zbyciu poliftową szarą gałkę zmiany biegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/ostrow-wielkopolski-oem-2014-a-311861/#post4007621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ramka jest inna w kombiaku drzwi sa te same Siet, to kto chce wymienić ... Na ramki? Mogą Ci się drzwi nie domykać. A serio mówiąc, jakbyś miał jasną skórę, to bym wziął. Żeby nie było, mam na myśli skórę na boczkach - nie Twoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzięki hammer, 4 można spokojnie wydłubać Można i nikt się nie czepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wczoraj jeździłem C7 3,0BiT ale ten dyszel za***rdala a jak fajnie wydech chodzi po przestawieniu w ADSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wczoraj jeździłem C7 3,0BiT ale ten dyszel za***rdala a jak fajnie wydech chodzi po przestawieniu w ADSie Bierz od kuredu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dziadek ja pier**lę taką furę... Wolę dokończyć dom jak się lansować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dziadek ja pier**lę taką furę... Wolę dokończyć dom jak się lansować... Hehe, he, cos w tym jest co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelde Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Słynna zmiana w produkcji naszych b8 diesel nastąpiła od 9.2009 czy po? Bo mam auto właśnie dokładnie z 9.2009:confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dziadek ja pier**lę taką furę... Wolę dokończyć dom jak się lansować... Też miałem okazję pośmigać testowym A7 z Sound System 3.0 Bi Turbo. To jest warte domu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 oczywiście mówimy o Bit TDI ale z wydechu bulgotało jak V8 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi