Sqizzy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak dokładnie, składa się z dwóch części. Tylko zastanawiam się czy gwint jest odwrotny czy tak pieruńsko trzyma. Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak dokładnie, składa się z dwóch części. Tylko zastanawiam się czy gwint jest odwrotny czy tak pieruńsko trzyma. Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka Nie pamietam:kwasny: spytaj w watku Bartka
mumen Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie macie PW dziewczyny? Nie spinaj nie spinaj, już znikamy
Hohe Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Panowie, jak w bixie działa mruganie długimi przy zgaszonych światłach? Odpala żarnik normalnie?
Hohe Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dzięki. Założyem sobie bixy, tylko mam kiepski mce i nie mam jeszcze długich. Taka wada.
darecy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dzięki. Założyem sobie bixy, tylko mam kiepski mce i nie mam jeszcze długich. Taka wada. I co masz 23 w pierwszym byte?
Hohe Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dzięki. Założyem sobie bixy, tylko mam kiepski mce i nie mam jeszcze długich. Taka wada. I co masz 23 w pierwszym byte? Tak. ---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- Pisałem Ci chyba w mailu, że wyczytałem, że to jest ok kodowanie dla bixa. Znaczy nie szkodzi.
pieron82 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Panowie nie natknal sie ktos ostatnio na lotke do Avanta Sline? Widzialem jakies repliki na allegro ale mam watpliwosci. Macie moze dostep do takich sprzedawcow? Na ebayu tez sporo podrobek ewentualnie prosba o wskazanie tej "najlepszej" repliki. Koszt nowej w ASO to jakies zabojstw Szukalem juz w klapach ale tez malo tego...
proximpuh Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ciezko trafic w ori, niedawno gdzies mi sie przewinela w dobrej cenie, ale nie moge zajarzyc gdzie szybciej z klapa trafisz w dobrej cenie, tylko trzeba obserwowac:wink:, podrobek nie proponuje, mam kolege lakiernika, mowi, ze kiepsko to pozniej wyglada na aucie:thumbdown:
pocas Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany, mieliście problem ze świszczącym powietrzem przy dodawaniu gazu z okolic nawiewu lewego? Generalnie dźwięk słyszy tylko kierowca. Na miejscu pasażera jest nie odczuwalny.
Hohe Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 A ja jeszcze mam pytanie, czy ślizgi do bixa i do halogenu są takie same? Pytam, bo coś mi te bixy kiepsko wchodzą, jakby nie chciały opaść.
mumen Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 A są z uszczelką reflektory przy błotniku i bez tej uszczelki, ja mam bez tej gumeczki pomiędzy szklem reflektora a błotnikiem, orientujecie sie czy wystarczy te gumki kupić, bo jedna około 50-60 zeta w ASO ale nie wiem czy sam reflektor nie musi mieć mocowania. A U CiebieHohe jak tam to wygląda, wymeniałes reflektory mają któres ta gumkę ?? Czy to kwestia wersji, czy może z gumą sa po tym mini lifcie ??
Hohe Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Oba mają z tym, że w halogenach jest osobno a w bixach trzyma się lampy. Poprzyklajały się? Wiesz coś na temat ślizgów Janusz? O tarczki nie zapytam.
proximpuh Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 O ile dobrze pamiętam to halogen i bix mają ten sam ślizg:wink:
mumen Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiem tylko tyle że numer biksa z 2010 roku jest inny niż z 2008 kiedyś sprawdzaliśmy w ASO i być moze chodzi o mocowanie tej uszczelki. A co ślizgów do kurcze nie wiem jaka by miala być przyczyna stosowania innego ?? Eh te nieszczęsne tarcze ... utrapienie z tym mam przez Ciebie
Hohe Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nie aż takie utrapienie, czepiam się średnio raz na miesiąc. ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- W ogóle nie miałeś tych gumek w oryginale?
pieron82 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ciezko trafic w ori, niedawno gdzies mi sie przewinela w dobrej cenie, ale nie moge zajarzyc gdzie szybciej z klapa trafisz w dobrej cenie, tylko trzeba obserwowac:wink:, podrobek nie proponuje, mam kolege lakiernika, mowi, ze kiepsko to pozniej wyglada na aucie:thumbdown: Czyli klapa i odrywamy?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja klape dorwałem za 400 PLN z przesylka Ciezko rozróznić z fotek na aukcjach , ja dzwoniac pytałem sie czy jest plastik czy metal . Plastik = S LINE
Rekomendowane odpowiedzi