andynl Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Najzabawniejsze jest to że nasza dzielna policja nie może gościa znaleźć:facepalm: nie bardzo wiem po co te kamery na skrzyżowaniach:facepalm: W NL gościu w ciągu kilku godzin pozbył by się najpierw samochodu (rekwirują bez względu na to kto jest właścicielem pojazdu) potem prawka, potem kilku tysięcy € a na koniec dla uspokojenia posiedział by sobie troszkę pod klamką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Panowie, po zmianie gałki zmiany biegów zaczęła mi trzeszczeć ta guma co jest na lewarku pod mieszkiem, jak temu zaradzić? Druga sprawa, dokupiłem ori obejmę na gałkę którą zakłada się od wewnątrz, fabrycznie jest zapięta więc założyłem ją na gałkę tak jak być powinna, wsunąłem gałkę na drążek ale obejma jest luźna, jak to zacisnąć lub co zrobiłem źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Najzabawniejsze jest to że nasza dzielna policja nie może gościa znaleźć:facepalm: nie bardzo wiem po co te kamery na skrzyżowaniach:facepalm:W NL gościu w ciągu kilku godzin pozbył by się najpierw samochodu (rekwirują bez względu na to kto jest właścicielem pojazdu) potem prawka, potem kilku tysięcy € a na koniec dla uspokojenia posiedział by sobie troszkę pod klamką +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Panowie da się wyjąć spryskiwacze reflektorów bez zdejmowania zderzaka? Wyjmując tylko lampy. Raczej nie ma szans Pytam, bo założyłem spryski ale nie zamykają mi się. Dysze po wysunięciu zachaczają o klapki i lipa. Mogłem zamontować prawy w miejsce lewego i odwrotnie? Czy to niemożliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 nie sadze, podpiluje delikatnie klapki od wewnetrzenej strony( na dolnej krawedzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Może masz poliftowe spryski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pany VCDS ogarnia B8? Hamulce w tryb serwisowy można nim wprowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Może masz poliftowe spryski? Na pewno przedlift, bo kupiłem razem z lampami w komplecie. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Te klapki tak już mają że się wieszają na spryskach, trzeba podpiłować lekko tam gdzie się zaczepia i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Te klapki tak już mają że się wieszają na spryskach, trzeba podpiłować lekko tam gdzie się zaczepia i po sprawie. Klapkę czy sprysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pany VCDS ogarnia B8? Hamulce w tryb serwisowy można nim wprowadzić? Tak ogarnia temat masz na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tak to wygląda jak się zatrzyma. Dobrze założyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 masz przekrzywione dysze dlatego chyba haczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 masz przekrzywione dysze dlatego chyba haczy Jesteś pewien? Znalazłem takie foto: I wygląda podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 podobnie, spróbuj delikatnie przekręcić w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Delikatnie to one się nie kręcą. Mają swoje wycięcia. Jedyne co mogłem zrobić, to zamienić stronami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 I pomogło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Klapkę trzeba podpiłować, gdzieś wklejałem nawet fotki w tym wątku, ale która to strona fiu fiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon80bl Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ma ktoś dostep do schematów elektrycznych do układu zaplonowego, żeby można na ich podstawie zrobić odcięcie zapłonu. Chodziłoby mi o schematy z przyciskiem start engine i kluczykiem. Wysłane z mojego Xperia Ray przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 http://obrazki.elektroda.net/9888232300_1402297831.jpghttp://obrazki.elektroda.net/5607334000_1402297829.jpg Tak to wygląda jak się zatrzyma. Dobrze założyłem? Panowie, może ktoś potwierdzić, że te spryski są założone ok? Janusz pamiętasz gdzie to piłowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi