Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pomodziłem trochę z lampami przód :wink: jak ktoś ma ochotę looknąć, to zapraszam :wink:

http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/b8-caha-czarna-lalunia-273058/#post4321993

Super Ci to wyszło! Jakbym miał lampy poliftowe to bym się do Ciebie zgłosił. Zrób jakiś filmik jak to mruga.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pomodziłem trochę z lampami przód :wink: jak ktoś ma ochotę looknąć, to zapraszam :wink:

http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/b8-caha-czarna-lalunia-273058/#post4321993

Super Ci to wyszło! Jakbym miał lampy poliftowe to bym się do Ciebie zgłosił. Zrób jakiś filmik jak to mruga.

znajdę chwilkę to wrzucę :wink:

Opublikowano

Panowie, potrzebuję rady. Chcę wymienić zamek w lewych drzwiach z tyłu, bo mam z nim problem. Nie wiem tylko czym różnią się wersje 8k0 839 015, A, D, C. Pomoże ktoś rozszyfrować?

J4d3qfv.png

Opublikowano
Panowie, potrzebuję rady. Chcę wymienić zamek w lewych drzwiach z tyłu, bo mam z nim problem. Nie wiem tylko czym różnią się wersje 8k0 839 015, A, D, C. Pomoże ktoś rozszyfrować?

http://i.imgur.com/J4d3qfv.png

Z tego screenu wynika, że bez indexu i A jest do 2/11/2009 a C i D po. Z tym, że poszczególne pary różnią się numerami PR. Sprawdź co znaczą i będziesz wiedział.

Opublikowano

Pany wie ktoś jak zakodować bluetootha w 2G ?

Opublikowano

@Hohe, wklejam opis PR. Jak dla mnie wychodzi na to samo, więc znów proszę o poradę.

bvjO6da.png

r7Q1EAU.png

Opublikowano

Oba są i do sedana i do avanta. Ten z A nie posiada funkcji Safe Lock, czyli jeśli się nie mylę blokady otwarcia z wewnątrz.

Opublikowano

Szukam mocowania pod radar :hi: ktos ma na zbyciu ?

Opublikowano
Szukam mocowania pod radar :hi: ktos ma na zbyciu ?

sam maszt chcesz, czy obudowe tez? :wink:

z12654672Q,Fotoradar.jpg

Opublikowano

zapomniałem napisac ze potrzebuje w czarny kolorze ( soul) :wink::decayed:

Opublikowano

Panowie potrzebuję pomocy, zapaliła mi się przed chwilą kontrolka ( ta oznaczona na żółto ) i tylko ta bo to jakieś zdjęcie z neta:)

kontrolki.jpg

Opublikowano

Kolego, ta kontrolka oznacza awarię silnika. Nie musi być to nic poważnego - pierwszym krokiem jest podłączenie komputera i sprawdzenie jakie błędy zostały zapisane w pamięci sterownika silnika. Jeśli nie masz kabelka, to jedź do jakiegoś mechanika na diagnozę.

Opublikowano

Dokładnie, bez kompa niczego się nie dowiesz :kwasny:

Opublikowano

Jesli chodzi o zamki drzwi to rozne koncowki numeru roznia sie iloscia pinow oraz wielkoscia kostki przerabialem to u siebie bo tez mi zamek w drzwiach kierowcy zaczal swirowac musisz kupic dokladnie z taka sama koncowka jak masz teraz wtedy bedzie bez niespodzianek.

Opublikowano

Chciałbym się poskarżyć. Założyłem te zasrane spryski do lamp a one, nie dość, że ledwo pryskają, nie chowają się, to jeszcze ciekną. :facepalm:

Czy mogę oczekiwać jeszcze jakiejś miłej niespodzianki z ich strony?

Opublikowano

Ja myślę, że musisz z nimi dobrze pogadać, bo nie na taki interes z nimi się dogadywałeś, powinny sikać aż miło i chować się na zawołanie :hi:

Opublikowano

No chyba musze. Z tym chowaniem to sobie jakoś poradzę, ale dlaczego tak słabo sikają, to nie mam pojęcia. Kupiłem już nawet drugą pompkę i dalej to samo. Jak sprawdzam kompem, to nawet się wysuwają i coś tam pryskają, myślałem że to wystarczy na przegląd, ale przy normalnym użyciu już nie jest tak różowo. Sprysk jest na tyle krótki, że dysze się nawet nie zdążą wysunąć. Nie wiem co je boli.

Opublikowano

Może by trzeba było rozłożyć i porządnie wyczyścić i nasmarować ?

Opublikowano
No chyba musze. Z tym chowaniem to sobie jakoś poradzę, ale dlaczego tak słabo sikają, to nie mam pojęcia. Kupiłem już nawet drugą pompkę i dalej to samo. Jak sprawdzam kompem, to nawet się wysuwają i coś tam pryskają, myślałem że to wystarczy na przegląd, ale przy normalnym użyciu już nie jest tak różowo. Sprysk jest na tyle krótki, że dysze się nawet nie zdążą wysunąć. Nie wiem co je boli.

a przypadkiem przewody nie sa zbyt duzej srednicy?