Kaju77 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ET29 przy 8J w ori nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) a jak sie jeździło na takim kole ? Nie rzucało po drodze? a samo koło do B8 będzie pasiło na oko ? Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ET29 przy 8J w ori nie spotkałem. ja tez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja przetestowałem je na bardzo krótkim w miarę prostym odcinku wiec moja ocena jest raczej mało obiektywna. Felga ma nawet całkiem spoko wzór tak ze powinno być lala[emoji14] Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Kaju77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ja mam na mysli tarcie przy skrecaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ja mam na mysli tarcie przy skrecaniu...Tarcia brak...zawias 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Myślę że Kaju pomimo jazdy po prostym odcinku również musiał kilka razy skręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 no to bierz...najwyzej gdzies zostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Biore je w takim razie bo w dobrej walucie są a podobają mi się. dobrze by było wiedzieć jeszcze czy obciążone auto przyjmie takie koło ... Dzięki panowie za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie...moze ktos zmienial u siebie wspomaganie na elektryczne(poliftowe)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam , poszukuję części do lampy bi xenonowej do Audi A4 B8 2010 rok , chodzi mi dokładnie o obudowę paska ledowego takie podłużne wąskie szkło z paskiem chromowym znajduje się za szkłem kloszem głównym , szukam też samych kloszy najlepiej nie spiaskowanych nie poobijanych ( smaych kloszy nowych chyba nie darade kupić ? ) Jeśli ktoś ma części elementy lamp np. powypadkowych rozbitych to proszę o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie... moze ktos zmienial u siebie wspomaganie na elektryczne(poliftowe)? ty juz sie uspokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja mowie poważnie, inetesuje mnie kilka aspektow i lista rzeczy do wymiany Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Było kiedyś. Nie pamiętam kto, ale ktoś to dorezał. Użyj szukajki, podobno teraz działa. Panowie, czy klapki od spryskiwaczy lamp zmieniały się w historii B8? Pytam, bo moje zdecydowanie nie współpracują ze spryskami. Moja Etka, niestety, też nie współpracuje w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Panowie, czy taki mieszek podejdzie do poliftowej B8 z stronic'iem? http://allegro.pl/audi-s-tronic-mieszek-galka-zmiany-biegow-8u2-i4452335525.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Było kiedyś. Nie pamiętam kto, ale ktoś to dorezał. Użyj szukajki, podobno teraz działa. wlasnie wiem, ze ktos zakladal, ale jakos nie moge znalezc Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam , poszukuję części do lampy bi xenonowej do Audi A4 B8 2010 rok , chodzi mi dokładnie o obudowę paska ledowego takie podłużne wąskie szkło z paskiem chromowym znajduje się za szkłem kloszem głównym , szukam też samych kloszy najlepiej nie spiaskowanych nie poobijanych ( smaych kloszy nowych chyba nie darade kupić ? ) Jeśli ktoś ma części elementy lamp np. powypadkowych rozbitych to proszę o kontakt na PW Jedną wkładkę zreflektora mam, ale chyba prawa o ile pamietam. Panowie a gdzie teraz w tej nowej szacie znaleźć swoje wiadomości, skrzynka odbiorcza nadawcza etc. bo mam kilka informacji w mailu z otrzymaną widomością a nie wiem jak odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie a gdzie teraz w tej nowej szacie znaleźć swoje wiadomości, skrzynka odbiorcza nadawcza etc Nie ma za co Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Panowie, poliftowa B8 z MMI 3G low i B&O po zmianie na MMI 3G+ nie ma dzwieku przy odtwarzaniu z DVD, dysku lub karty. Radio gra, nawigacja gada a mp3 - cisza. jakies pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 CAN gateway ma w liście połączeń zaznaczoną 3G+ ? CP ściągnięte prawidłowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi