Hohe Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Przy mojej ładowarce Ctek, oprócz zwykłych krokodylków na klemy, jest też kabelek, który na stałe podłączyłem do plusa i minusa pod maską. Ma on małą wtyczkę do ładowarki, więc podłączanie to kwestia podniesienia maski i zdjęcia tej małej klapki na podszybiu. Super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Ja przy Telwin mam wtyczkę do zapalniczki i można przez nią ładować. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit007 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Do Cteka też takie wtyczki do zapalniczki są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ale w B8 zapalniczka jest odłączana od obwodu akumulatora bez włączonego zapłonu. Trzeba by kable w instalacji przepinać. Ktoś o tym niedawno pisał w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 to trzeba ładować z włączonym zapłonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zawsze można podpiąć pod aku druga lub te oczka pod maską. W bagażniku tez przez stacyjke idzie?To dziękuję za takie manewry, lodówka na mazury i stacyjka całą dobę on.I tak bym to rezał na stałe zasilanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zawsze można podpiąć pod aku druga lub te oczka pod maską. W bagażniku tez przez stacyjke idzie?To dziękuję za takie manewry, lodówka na mazury i stacyjka całą dobę on.I tak bym to rezał na stałe zasilanie. tak, w bagazniku tez gniazdo jest zasilane po stacyjce. Panowie, mam pytanie o ryglowanie drzwi - czy to jest kwestia jakiegos kodowania. w B7 mialem tak, ze jak zamknalem z pilota to od wewnatrz klamka nie dalo sie otworzyc drzwi. tutaj mam tak, ze jak zamkne z pilota to i tak jak ktos pociagnie za wewnetrzna klamke to otworzy dzwi - co jest imho slabe. da sie to jakos przelaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 W b6 jedno pociągnięcie nic a drugie i tak otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Panowie, mam pytanie o ryglowanie drzwi - czy to jest kwestia jakiegos kodowania. w B7 mialem tak, ze jak zamknalem z pilota to od wewnatrz klamka nie dalo sie otworzyc drzwi. tutaj mam tak, ze jak zamkne z pilota to i tak jak ktos pociagnie za wewnetrzna klamke to otworzy dzwi - co jest imho slabe. da sie to jakos przelaczyc? Nie wiem czy kwestia kodowania, ale u mnie jak zamkniesz pilotem to od środka nie otworzysz. Kiedyś tutaj o to pytałem i mi ktoś powiedział, że da się otworzyć od środka jak zamkniesz pilotem naciskając dwa razy guzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Zawsze można podpiąć pod aku druga lub te oczka pod maską. W bagażniku tez przez stacyjke idzie?To dziękuję za takie manewry, lodówka na mazury i stacyjka całą dobę on.I tak bym to rezał na stałe zasilanie. tak, w bagazniku tez gniazdo jest zasilane po stacyjce. Panowie, mam pytanie o ryglowanie drzwi - czy to jest kwestia jakiegos kodowania. w B7 mialem tak, ze jak zamknalem z pilota to od wewnatrz klamka nie dalo sie otworzyc drzwi. tutaj mam tak, ze jak zamkne z pilota to i tak jak ktos pociagnie za wewnetrzna klamke to otworzy dzwi - co jest imho slabe. da sie to jakos przelaczyc? Jak wciśniesz zamykanie dwa razy, to powinno zaryglować też od środka.Chociaż u mnie jest odwrotnie- raz - rygluje, dwa razy - nie. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Hohe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 no niestety tak nie dziala. miodzio wlasnie mowil, ze tak ma byc - raz - rygluje, dwa - nie rygluje ale sprawdzalismy u mnie i niestety nie rygluje w ogole. i stad moje pytanie - czy to kwestia jakiegos kodowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Myślę, że tak. Ewentualnie zielone menu w mmi. Niestety mam Concerta to nie sprawdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit007 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Faktycznie - zapomniałem że zapalniczka jest po stacyjce A co do ryglowania - na pewno da się coś zmienić kodowaniem. Ja mam tak, że jedno naciśnięcie zamyka, dwa - ryglują, że nie da się otworzyć od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Chłopaki, handlował ktoś z użytkownikiem Pys2010 na allegro? Ceny ma dobre;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 elo Boys and Girls czy da się znaczy da się ale jaki numer jest samej obudowy (klamki pod kamerę cofania aso) ??? bo znalazłem np. 5N0827566B ale tu wyswietla mi google i z kamera i bez no i w aso kosztuje 150zł ale jest też 5N0827566C i kosztuje już tysiąc.. nosz kurczę za kawałek plastika?? czy to poprostu jest już numer razem Z kamerą ?? a ten pierwszy to sama obudowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 5N0827566C --- > AA to jest przycisk razem z kamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To w ogóle jest chyba integralna część. Nie można kupić przycisku z miejscem na kamerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 no niestety tak nie dziala. miodzio wlasnie mowil, ze tak ma byc - raz - rygluje, dwa - nie rygluje ale sprawdzalismy u mnie i niestety nie rygluje w ogole. i stad moje pytanie - czy to kwestia jakiegos kodowania? Kodowanie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 no niestety tak nie dziala. miodzio wlasnie mowil, ze tak ma byc - raz - rygluje, dwa - nie rygluje ale sprawdzalismy u mnie i niestety nie rygluje w ogole. i stad moje pytanie - czy to kwestia jakiegos kodowania? Kodowanie sprawdzałem czyli nie kodowanie? ja sprawdzilem i bledow zadnych nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No właśnie chodzi o zmianę kodowania bodajże w MK 46 i będzie działać ryglowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi