dawidg2 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 U mnie też tak. Inaczej ich nie idzie odchylić jak się nie przesunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 U mnie też tak. Inaczej ich nie idzie odchylić jak się nie przesunie. jet taka opcja na MMI jak "tryb serwisowy" ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A do czego służy taka obcja? Wysłany LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A do czego służy taka obcja? Wysłany LG F60 Ustawia wycieraczki tak na około 45 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Że można np, szybciej wymienic? Wysłany LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Można je wtedy odgiąć i zostaną w tej pozycji. Przydaje się jak myjesz auto albo wymieniasz wycieraczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mam jeszcze problem z niedomykaniem się zaślepek od spryskiwaczy reflektorów, czym to może być spowodowane? Ręcznie można je zamknąć bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 http://www.motofakty.pl/artykul/najczesciej-kradzione-auta-w-2014-roku-video.html W 2014 skradziono 660 A4 (2. miejsce w rankingu "popularności"). Praktycznie dwie sztuki każdego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Orientujecie sie moze co to sa za koła? Jakis model albo link do aukcji? Poluje na takie i nigdzie znalezc nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A ja słyszałem że tylko w PL są takie chore opinie na temat 3 letnich opon, że Niemcy to wypychają opony do Polski bo u nich rygorystyczne przepisy itp. i nie chcą starszych opon niż 3 letnie. Ostatnio przy okazji wymiany opon porozmawiałem z właścicielem dużej wulkanizacji i składem opon i powiedział mi ze to co się dzieje w Polsce jaka jest propaganda to jest śmiech, ktoś rozgłosił taką bzdurę i teraz jest im ciężko cokolwiek sprzedać co ma więcej niż rok, najchętniej każdy by chciał opony na początku roku 2015 żeby miały datę produkcji 2015 a jak jest 2013 to już jest tragedia i nikt nie chce takiej opony. Generalnie mówi ze ma znajomego z którym utrzymuje współpracę własnie na terenie Niemiec i wszystkie opony powyżej dwóch i trzech lat wywozi do Niemiec bo tam nie ma problemu ze sprzedażą a Niemcy nie patrzą na rocznik tylko na cenę, jak jest dobra cena to nie ma problemu że opona nowa ma 3, 4 czy 5 lat, bo według szkoleń na które jeździł opona się nie starzeje jak jest odpowiednio przechowywana, oczywiście w granicach rozsądku zeby nie mówić ze opona 10 letnia nadal jest jak roczna parametrami. Chyba ze są to opony używane, które dostały już odpowiednią ilość UV, to inna sprawa tutaj przechowywanie nie wchodzi w grę, zresztą wystarczy zostawić oponę na jeden rok na słońcu i będzie taka popękana zmurszała jak by miała 10 lat. Coś w tym pewnie jest, ta jeb... unia i te chore przepisy wszystkich w koło wydyma i to z pełnym przekonaniem ze to w trosce o nasze dobro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Właśnie nie wiem dokładnie od kogo dostają takie wytyczne ze opona maksymalnie może być magazynowana 2 lata. Później powinna być zutylizowana. W Niemczech scinają takie i idzie w asfalt. Jeżeli chodzi o zimowke, to prawda jest taka, że opona używana, po 4 latach traci właściwości gumy i nie jest już to samo. Przy aktualnych zimach to i tak szybciej się bieżnik zjedzie. Jeżeli ktoś by chciał to pisać rozmiary to wyślę emalia zbiorczego żeby nie pisać z jednym rozmiarem 100maili bo się tam wkur*ia xd. Jako pracownik grupy goodyear mam możliwość zakupu 2 kompletów na 2 lata ze zniżka w zależności od długości absencji. Po 6 latach jest 95 % xd tzn cene dołączają do wynagrodzenia i automatycznie pobierają mi dodatkowo wszystkie składki, wiec rzeczywisty kosz to jakieś 20%. Może więcej Edytowane 28 Stycznia 2015 przez nYgus9928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja mam standard 215/50/17 94Y, możesz zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 245/40ZR18 takie mam opony letnie. Swoja drogą wie ktos co oznacza to "Z" ? Ps. Nygus jestem zainteresowany oponami letnimi jak i zimowymi. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pany nie chce ktoś kompletu skóra/alcantara ? Pakiet oświetlenie, pakiet schowek, Isofix el sterowane w każdej płaszczyźnie i pompowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hj88 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Orientujecie sie moze co to sa za koła? Jakis model albo link do aukcji? Poluje na takie i nigdzie znalezc nie moge Zobacz tutaj: http://www.alcar.pl/96399_PL.htm?webdid=497 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 245/40ZR18 takie mam opony letnie. Swoja drogą wie ktos co oznacza to "Z" ? Ps. Nygus jestem zainteresowany oponami letnimi jak i zimowymi. Pozdr. Pytałem dla kogoś innego i nie mają aktualnie takiego rozmiaru. Co do tego "Z" to pierwszy raz widze xd, zapytam jutro w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Indeksy VR lub ZR oznaczają wplecione w rozmiar opony współczynniki prędkości, które mówią, że daną oponę można używać z pełnym dopuszczalnym obciążeniem do wskazanych prędkości: VR - do 210 km/h, ZR - do 240 km/h. Przykład: 225/45 ZR17 91 W tym przypadku, oznaczenie 225/45 ZR17 91 oznacza, że tę oponę można użytkować z pełnym obciążeniem do prędkości 240 km/h, a jej prędkość maksymalna wynosi 270 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pany nie chce ktoś kompletu skóra/alcantara ? Pakiet oświetlenie, pakiet schowek, Isofix el sterowane w każdej płaszczyźnie i pompowane. no jak już tak chcesz dawać do ja wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bierz zrobię Ci dobrą cenę hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi