wrzosu Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czy wzmacniacz bang ma CP? Tak dziękii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Całą piaste się wymienia wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casavio Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Łożyska SKF czy FAG do przodu dostępne są gołe bez piasty Jeżeli ktoś chce wymienić również piastę to trzeba dokupić ją osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No własnie, kolega "dzik" który nam często dostarcza części zaproponował FAG, samo łożysko, trochę mnie to zdziwiło bo kiedyś tu czytałem ze występuje tylko w komplecie. Wczoraj pokręcałem kołami i słabo to słychać, ale wydaje mi się że po prawej stronie to tak jakoś ciszej się kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No własnie, kolega "dzik" który nam często dostarcza części zaproponował FAG, samo łożysko, trochę mnie to zdziwiło bo kiedyś tu czytałem ze występuje tylko w komplecie. Wczoraj pokręcałem kołami i słabo to słychać, ale wydaje mi się że po prawej stronie to tak jakoś ciszej się kręci. kręcąc kolami raczej hałasu nie usłyszysz, ale wyraźny opór będzie na kole z łożyskiem wysypanym. u mnie było PP koło i samo łożysko było wymieniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wczoraj pokręcałem kołami i słabo to słychać, ale wydaje mi się że po prawej stronie to tak jakoś ciszej się kręci. A nie lepiej od razu wymienić oba i mieć dłużej spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Raczej się wysypują te z prawej strony od studzienek kanalizacyjnych wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 mam pytanko czy ktoś się orientuje czy tak podgrzewane fotele występowały w B8 i czy to oryginał czy jakaś partyzantka http://postimg.org/image/ubcc5yykn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit007 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 mam pytanko czy ktoś się orientuje czy tak podgrzewane fotele występowały w B8 i czy to oryginał czy jakaś partyzantka http://postimg.org/image/ubcc5yykn/ 100% samoróba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ktoś zaszalał ale siary jakieś strasznej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 też mnie to zdziwiło pierwszy raz widzę, fotele z 2012r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 wentylowane maja takie przyciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie, kto wie czym z plastiku sciągnąć chrom np z kołeczek audi? Wiem ze można papierem wodnym ale to 5 godzin męczarni. Jest jakaś chemia co by wypaliła chromik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 mam pytanko czy ktoś się orientuje czy tak podgrzewane fotele występowały w B8 i czy to oryginał czy jakaś partyzantka http://postimg.org/image/ubcc5yykn/ Wydaje mi sie, ze oryginalnie w B8 podgrzewanie foteli włącza się z panelu klimatronica, chyba, ze w poliftach jest inaczej ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 u mnie na panelu jest ogrzewanie. ładnie na MMI na wyświetlaczu wyświetla jak się włącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Bawiłem sie w green menu........i przez przypadek wyłaczyłem ekran Teraz nie mam pomysła jak to odwrócic .wszystko chodzi ( RADIO , MEDIA itd.) Ma ktos pomysła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit007 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 O cholera, jakiś hard reset typu odłączenie od prądu na 24h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) O cholera, jakiś hard reset typu odłączenie od prądu na 24h? Edytowane 7 Marca 2015 przez adel-max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mam czarny ekran i nie mam jak wejsc w zielone menu Kodowania adaptacja restarty itd........ nic nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 może drugie takie samo auto i synchronicznie krok po kroku i powinno być oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi