Dikson Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dokladnie ściągnij dystanse:D hehe a koła fajne zakładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 koła robią robotę jakie mają ET ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Kolo malina! moj faworyt od dłuższego czasu,ale cena za ori Jak tylko nie wziąłes ich z S5 tylko z b8 to będą miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 chce ktoś jasny sufit B&O Avant nie mam gdzie trzymać wiec zaraz wyląduje w śmietniku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 koła robią robotę jakie mają ET ?? ET52, ale wejdzie na nie opona 215 lub 225 i do tego dystans by ładnie spasować z błotnikami oraz zmienić otwór centrujący. Kolo malina! moj faworyt od dłuższego czasu,ale cena za ori Jak tylko nie wziąłes ich z S5 tylko z b8 to będą miodzio Czemu tylko z B8 mogą być? Masz może nr kat takich do B8 bo te co oglądałem posiadają następujący: 8S0 601 025 Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 to kolo jest najlepsze od a6 9J i et 37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 kodowanie radia wzielismy z mojego samochodu. ja mam B&O a tutaj nie ma wiec na pewno to jest do zmiany (ktos mi mowil, ze w przypadku B&O wylacza sie w radio wewnetrzny wzmacniacz). link do pelnego skanu ponizej: https://www.dropbox.com/s/1fk4ltww6yaerik/Log-TKI-WAUZZZ8K8AA110200-16390km-10184mi.txt?dl=0 a gateway 19 w liscie instalacyjnej co jest tam zakodowane ? tak wyglada lista z gateway'a i jeszcze raz log: https://www.dropbox.com/s/gexaf18dnx8qhvn/Log-TK-WAUZZZ8K8AA110200-16730km-10395mi.txt?dl=0 zastanawia mnie dlaczego przy kreceniu galka od glosnosci pojawia sie napis: chwilowo niedostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 to kolo jest najlepsze od a6 9J i et 37 Masz nr kat? Otwór ma taki jak w B8, tj 66.1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 chce ktoś jasny sufit B&O Avant nie mam gdzie trzymać wiec zaraz wyląduje w śmietniku.. mam jeszcze czarne słupki s-line bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 chce ktoś jasny sufit B&O Avant nie mam gdzie trzymać wiec zaraz wyląduje w śmietniku.. mam jeszcze czarne słupki s-line bagażnika... Te z głośnikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 niestety nie zwyklaki z głosnikami siedza u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Łeee, trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mam z głośnikami do Avanta czarne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mam z głośnikami do Avanta czarne ... Wiem Janusz, że masz wszystko. Nie planuję w tej chwili wymiany nagłośnienia, kolega rozdaje za darmo to zapytałem. Ale dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 kodowanie radia wzielismy z mojego samochodu. ja mam B&O a tutaj nie ma wiec na pewno to jest do zmiany (ktos mi mowil, ze w przypadku B&O wylacza sie w radio wewnetrzny wzmacniacz). link do pelnego skanu ponizej: https://www.dropbox.com/s/1fk4ltww6yaerik/Log-TKI-WAUZZZ8K8AA110200-16390km-10184mi.txt?dl=0 a gateway 19 w liscie instalacyjnej co jest tam zakodowane ? tak wyglada lista z gateway'a i jeszcze raz log: https://www.dropbox.com/s/gexaf18dnx8qhvn/Log-TK-WAUZZZ8K8AA110200-16730km-10395mi.txt?dl=0 zastanawia mnie dlaczego przy kreceniu galka od glosnosci pojawia sie napis: chwilowo niedostepne Jak RADIO i MMI jest zle zakodowane to tak sie dzieje pasuje zrobic tez parametryzacje Gatewaya RADIO 56 jest na pewno zle podlaczone anteny oraz brak wzmaka radia DAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja mam z głośnikami do Avanta czarne ... Wiem Janusz, że masz wszystko. Nie planuję w tej chwili wymiany nagłośnienia, kolega rozdaje za darmo to zapytałem. Ale dzięki za info. Oj tam wszystko, czasem się trafi jakieś coś ciekawego to przytrzymam, jak co to pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak RADIO i MMI jest zle zakodowane to tak sie dziejepasuje zrobic tez parametryzacje GatewayaRADIO 56 jest na pewno zle podlaczone anteny oraz brak wzmaka radia DAB no dobra, a te bledy w RADIO 56 moga byc przyczyna tego, ze calosc nie gra? czy problem lezy w konfiguracji gateway'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 chce ktoś jasny sufit B&O Avant nie mam gdzie trzymać wiec zaraz wyląduje w śmietniku.. Czym się różni sufit od B&O ? bo myślałem, że tylko tylnymi słupkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 no tak słubkami tylko czesto gesto sa zwyklaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Szukałem ostatnio takich słupków, ale chłopaki zbili mnie z tropu i kazali założyć czarny sufit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi