rslj Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie, Wymieniał ktoś wiatraki chłodnicy? Jak się do tego zabrać, żeby nie rozbierać pasa przedniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie potrzebuję numer dekielków do felg 9,0Jx20 ET37 SYMBOL FELG:4G8 601 025 AJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) no tak to jest właśnie Bartek będę musiał tam podjechać byłem ostatnio ramki od a5 brałem do malowania w piano Edytowane 7 Września 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 szukam jasną podsufitkę. stan obojętny byle nie połamana. słupki również się przydadzą noo i oczzywiście najlepiej za flaszkę aaa do avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 no przecież ja mam ale ładnie to tak wybebeszać s-line i na zwyklaka pod sprzedaż zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 a gdzie ją masz? daleko od wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 353.. ale flaszke możesz odliczyć to na paliwo będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Panowie, nie ma ktoś silniczka wycieraczki na tył do Avanta? Gdzieś mi tam wycieka płyn do spryskiwaczy i wydumałem, że najprościej będzie go po prostu wymienić. Edytowane 7 Września 2015 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie, nie ma ktoś silniczka wycieraczki na tył do Avanta? Gdzieś mi tam wycieka płyn do spryskiwaczy i wydumałem, że najprościej będzie go po prostu wymienić. Mam, bo ostatnio go wyrzuciłem wraz z wycieraczka z mojej klapy. Napisz mi na PW, jak wrócę z robo to sprawdzę mniejwiecej po ile chodzą i zrobię Ci dobra cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Szukam przednich zaciskow do B8 na tarcze 320 lub 345. Bez jarzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
livenet Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Szukam takiej pierdółki, mocowanie przedniego nadkola 8E0821989A cena w ASO 48 PLN Może ma to ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 szukam jasną podsufitkę. stan obojętny byle nie połamana. słupki również się przydadzą noo i oczzywiście najlepiej za flaszkę aaa do avanta Ja mam sporo rzeczy do jasnego sufitu stan idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 panowie,trójramienna kiera od a6 4f0 to ta sama kiera, która występuje w a4 b8/a5/a3 8p lift ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Multi jest inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 od a3 ci nie podejdzie inne mocowanie poduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? multi w przedlifcie jest takie same, jakie mocowanie jest inne? To o która kierę pytasz bo ja tam widzę lift napisane? panowie,trójramienna kiera od a6 4f0 to ta sama kiera, która występuje w a4 b8/a5/a3 8p lift ? Edytowane 8 Września 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 lift tyczy sie a3 8p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Szybkie pytanie Różni się czymś zderzak s-line od zderzaka normalnego ? Grillem , mocowaniami . Wiem że osłonka dolna jest inna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 OK ja zrozumiałem że pytasz o liftową z A6 No to w takim wypadku panie kolego to ................nie wiem Szybkie pytanie Różni się czymś zderzak s-line od zderzaka normalnego ? Grillem , mocowaniami . Wiem że osłonka dolna jest inna . szukajcie a znajdziecie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi