Hohe Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?
mumen Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ... Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz. Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo .
tommy-cichy Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Czy tym sprzętem co WRCLAGUNA wrzucił w dziale "ciekawych aukcjach allegro" da radę ściągać ochronę komponentu Audi? http://allegro.pl/fvdi-svdi-avdi-jak-abrites-abritus-full-offline-i5715263580.html
Hohe Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować?
Cocco Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować?Z tego co wiem Kriss malował grilla, a ramke chromowana oklejal folia. Wygląda na profi robotę ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Października 2015 przez Cocco
Hohe Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Ale chyba muszę mieć jakąś specjalną taśmę co?
wrzosu Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? wytłumacz o co ci chodzi a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ... Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz. Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo . noo to banie masz serio
Hohe Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Wbrew pozorom, nie o wyrywanie komuś jaj z jednoczesnym pozostawieniem penisa. Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić.
andynl Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? wytłumacz o co ci chodzi a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ... Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz. Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo . noo to banie masz serio Po moich ostatnich obszywaniach też mam taka banię jak Janusz, że ORI the best
wrzosu Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Wbrew pozorom, nie o wyrywanie komuś jaj z jednoczesnym pozostawieniem penisa. Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić. Haha! łatwo nie jest. Jedynie co łatwo zrobić przy tej robocie, to uszkodzić plastiki gałki. A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?wytłumacz o co ci chodzi a to mój najnowszy bajer była to kiera bez sline, dokładnie o takiej marzyłem nowa skóra pięknie pachnie! Mam identyczną, bez oznaczenia i gładka cała skórka, chętnie bym wymienił na perforowaną z logiem S-Line i srebrną nitką ...Tez mialem gładka. obszywałem w BM. Koszt 190 z wysylka i masz nowke. Nakładkę na kiere sline za 200na Alle widzialem. Ori, tylko podmieniasz.Aaa i nitkę tez zrobią ci jaką chcesz;) Może mam jakieś urojenia własne, ale nie dopuszczam obszywania kierownicy, szycia skórzanych tapicerek itp. Ja mam zryty beret i musi być ori skorka wtedy dopiero jest GUT . No ale to tak już jest że każdy ma inne halo . noo to banie masz serio Po moich ostatnich obszywaniach też mam taka banię jak Janusz, że ORI the best zobaczymy jak sie spisze. W sumie jak wsiadam do auta, to prawie zawsze 200 km prosto haha. Wiec jej nie zajadę
edraven Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Ori jest the best! Nie ma takiej skóry ani obszycia ktore dorówna fabryce
Yoghurt Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić. jesli chodzi o rozdzielenie samego mieszka od calej galy - to ja to robilem dla poliftowego automatu i jest latwo. podejrzewam ze podobny system jest w manualu. z galy wychodzi plastikowy trzpien, na ten trzpien nachodzi skorzany mieszek, trzeba go wywinac na lewa strone i usunac plastikowa, wciskana obejne ktora wlasnie trzyma mieszek na tym trzpieniu. roboty na 2 minuty.
Hohe Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Chodzi o to, że na aukcjach zawsze sprzedają gałki z mieszkiem i zastanawiam się czy łatwo to rozdzielić. jesli chodzi o rozdzielenie samego mieszka od calej galy - to ja to robilem dla poliftowego automatu i jest latwo. podejrzewam ze podobny system jest w manualu. z galy wychodzi plastikowy trzpien, na ten trzpien nachodzi skorzany mieszek, trzeba go wywinac na lewa strone i usunac plastikowa, wciskana obejne ktora wlasnie trzyma mieszek na tym trzpieniu. roboty na 2 minuty. Dzięki.
Wandej Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Pany prośba. Potrzebuje foto mocowania blaszki ozdobnej s4/s5 w zacisku trw b8. może ktoś podrzućić jak to siedzi? Bo samą blaszkę mam tylko nie wiem jak jest mocowana bo są tylko takie bolce z blaszakami Aha za fatygę komplet blaszek za free Edytowane 19 Października 2015 przez Wandej
wrclaguna Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 W zacisku sa cienkie otwory a blaszka wchodzi na wcisk
Wandej Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Idzie dostać nowe te blaszki? Ta blacha ozdobna też tak droga jest jak w s4 b7?
Kriss SierraFan Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały? Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować? Z grilla będzie po czasie schodzić lakier niestety... najlepiej kupić ori czarny, ale ramkę możesz okleić folią: http://allegro.pl/folia-czarny-polysk-3m-1080-zmiana-koloru-10-x-20-i4784526973.html Tylko zmierz ile Ci potrzeba folii, trzeba kilka cm więcej od wymiaru grilla
Hohe Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 A ten mieszek to łatwo oddzielić od gały?Da się czymś okleić grilla na czarno, żeby było ładnie i trwale, czy trzeba malować? Z grilla będzie po czasie schodzić lakier niestety... najlepiej kupić ori czarny, ale ramkę możesz okleić folią: http://allegro.pl/folia-czarny-polysk-3m-1080-zmiana-koloru-10-x-20-i4784526973.html Tylko zmierz ile Ci potrzeba folii, trzeba kilka cm więcej od wymiaru grilla Super, dzięki! Jaką szerokość kupić? A i jeszcze jedno, okleję grila jednym kawałkiem, czy trzeba ciąć i pasować?
Rekomendowane odpowiedzi