wrzosu Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Bry! Hamulce z sq5 wchodzą normalnie do b8? Jakie kolo minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Yes. "18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Yes. "18. hmmm a nie 19.. sama tarcza ma 385 chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Laguna chyba jezdzi na osiemnastkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 z tego co widzę u niego w opisie - HAMULCE BREMBO 4 TŁOCZKOWE 345/300 mm wentylowane i tak też pamiętałem że od q5 brembo.. a z tego co kiedyś słyszałem od Bogdana minimum 19 cali do sq5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Właśnie patrzyłem u kolegi na parkingu który ma czerwone brembo w sq, i faktycznie będzie ciężko coś mniejszego jak 19 tam założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) no tak bo 18 cala nawet liczac 18*2,54 to masz 45,72cm tarcza 385 + 5 odstep to masz 39 daj teraz zacisk jarzmo na moje oko jakies 6cm i masz 45.. nie ryzykowałbym założenia 18 cali Edytowane 2 Listopada 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 na tarcze 385mm nie wejdzie w ogole felga 18stka.max co wlozysz pod 18 cali to zestaw z RS5 - 365mm + 8 tloczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 U mnie 18 wejdzie smiało pod : - HAMULCE BREMBO 4 TŁOCZKOWE 345/330 mm wentylowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 hejka, etka wypluła mi dwa nr wtryskiwaczy do CAHA, może któryś z was się orientuje który jest git 03L130855X 03L130277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Na MMI jak masz 2G to prawy gorny przycisk obok pokretla chybaOj coś nie tak ,nie ma tam ustawień zegarka tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Panowie, jesli ktos szuka maszynki do rolowania nadkoli to polecam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) hejka, etka wypluła mi dwa nr wtryskiwaczy do CAHA, może któryś z was się orientuje który jest git 03L130855X 03L130277 Z tego co się orientuje to części z numerem kończącym się na X są regenerowane. Edytowane 2 Listopada 2015 przez czarek76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 hejka, etka wypluła mi dwa nr wtryskiwaczy do CAHA, może któryś z was się orientuje który jest git 03L130855X 03L130277 Z tego co się orientuje to części z numerem kończącym się na X są regenerowane. yhy, dzienx za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Panowie, jesli ktos szuka maszynki do rolowania nadkoli to polecam sie A poka poka jak to wygląda i jaki efekt jest. Chętnie zerknę ;D Edytowane 2 Listopada 2015 przez ChiPis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Panowie, jesli ktos szuka maszynki do rolowania nadkoli to polecam sie A poka poka jak to wygląda i jaki efekt jest. Chętnie zerknę ;D a efekt zalezy od ciebie jak sobie zrolujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A co to to robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 U mnie 18 wejdzie smiało pod :- HAMULCE BREMBO 4 TŁOCZKOWE 345/330 mm wentylowane Powiedz Grześ jest jakaś znacząca różnica między S4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikszak Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Panowie, jesli ktos szuka maszynki do rolowania nadkoli to polecam sie A poka poka jak to wygląda i jaki efekt jest. Chętnie zerknę ;D a efekt zalezy od ciebie jak sobie zrolujesz a niszczy to lakier podczas rolowania? Trzeba robić poprawki lakiernicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak dobrze sie podgrzeje i bedzie sie powoli stopbiowo rolowac to nie ale jak na wariata bedziesz chcial odrazu pare cm to peknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi