Kriss SierraFan Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 TMC Pro? Wysłane z mojego GT-S7710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A łapie ci Niemcownie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netfcher Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Pany, w koncu zakup OOOO i dokladka foteli sie zwrocila, zacytuje: "Ale masz fajne siedzenia, tak mnie fajnie grzeja i wpasowuja sie w tylek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Panowie 3.0 tdi jest na łańcuchach czy paskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Lancuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Może ktoś z was robił na takich modułach albo wie czy MCE 8k0 907 063 P obsługuje również bixenon, oraz czy z komfortem 8k0 907 064 DP można założyć ledy z tyłu i el. klapę bagażnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Może ktoś z was robił na takich modułach albo wie czy MCE 8k0 907 063 P obsługuje również bixenon, oraz czy z komfortem 8k0 907 064 DP można założyć ledy z tyłu i el. klapę bagażnika? wystarczy poszukać wszystko jest opisane http://a4-klub.com/wymiana-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led-2008-2012/ http://a4-klub.pl/index.php?/topic/230935-instalacja-elektryczna-klapa-avant/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Może ktoś z was robił na takich modułach albo wie czy MCE 8k0 907 063 P obsługuje również bixenon, oraz czy z komfortem 8k0 907 064 DP można założyć ledy z tyłu i el. klapę bagażnika? wystarczy poszukać wszystko jest opisane http://a4-klub.com/wymiana-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led-2008-2012/ http://a4-klub.pl/index.php?/topic/230935-instalacja-elektryczna-klapa-avant/ szukałem, co do mce 8K0 907 063 P obsługuje grzane fotele a bixenon, jak nie ma napisane to mam rozumieć że tak? a odnośnie komfortu nie ma podanego modułu z końcówka DP dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Może ktoś z was robił na takich modułach albo wie czy MCE 8k0 907 063 P obsługuje również bixenon, oraz czy z komfortem 8k0 907 064 DP można założyć ledy z tyłu i el. klapę bagażnika? wystarczy poszukać wszystko jest opisane http://a4-klub.com/wymiana-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led-2008-2012/ http://a4-klub.pl/index.php?/topic/230935-instalacja-elektryczna-klapa-avant/ szukałem, co do mce 8K0 907 063 P obsługuje grzane fotele a bixenon, jak nie ma napisane to mam rozumieć że tak? a odnośnie komfortu nie ma podanego modułu z końcówka DP dlatego pytam "P" obsługuje bixy co do Mk odnośnie klapy nie podpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzięki i za podpowiedź co do mce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Sterowniki KOMFORT obslugujace Było by wiecej numerów sterowników tylko jak wielokrotnie prosiłem o podanie numerów to ludzie maja to w d*pie Takze tego - 8K0 907 064 AE , DE, Q , AQ , BQ , CQ ,DQ , CS ( te które znam ) 868 MHZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 jak wielokrotnie prosiłem o podanie numerów to ludzie maja to w d*pie Grzeeegoooooorz.... zgłaszam post do moderatora Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longerooo Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W którym kanale będzie wycieraczka?potrzebny jest security code? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Więc trochę poszukałem, trochę posprawdzałem i mój komfort z końcówką DP oczywiście ma gniazdo 32 pin ale nie ma w nim wtyczki, a po sprawdzeniu kodowania w BYTE 6 jest opcja do zaznaczenia więc teoretycznie el. klapa bagażnika powinna chyba podejść chyba że się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W którym kanale będzie wycieraczka?potrzebny jest security code? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk daj scan z kodowania MCE 09 MASZ w podsterowniku symbol ( numer ) mechanizmu wycieczek ? bo jest diagnozowana np. Więc trochę poszukałem, trochę posprawdzałem i mój komfort z końcówką DP oczywiście ma gniazdo 32 pin ale nie ma w nim wtyczki, a po sprawdzeniu kodowania w BYTE 6 jest opcja do zaznaczenia a masz tam PINY ? Kazdy KOMFORT ma takie podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) a masz tam PINY ? no to się pośpieszyłem i wygłupiłem na szybko zdjąłem boczek i tylko spojrzałem że jest wolne gniazdo a nie pomacałem w środku że nie ma pinów więc można zakończyć na tym tą dyskusję... Edytowane 12 Listopada 2015 przez zabiello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) A łapie ci Niemcownie ? Akurat byłem w Niemcowni Tylko to "PRO" mnie zastanawiało... Edytowane 12 Listopada 2015 przez Kriss SierraFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Panowie czy ktoś potrafi rozpoznać z tego zdjęcia czy ta klapa to zwykła czy S ? Sprzedający twierdzi że S ale znaczków brak a po kształcie to ja nie mogę sie dopatrzeć różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Na moje łoko zwykła. Esa ma wyciągnięte w gore naroze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 No właśnie też tak myślę ale jak kiedyś była na sprzedaż od S4 to też nie było to tak na foto widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi