marcinmariusz Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą. Czasami mam. Pisz pw Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ? Raczej taśma zostaje.Zmieniałem u siebie taśmę poliftową do kiery przedliftowej i wsjo pasuje.
wrzosu Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Może ma ktoś na handel kiere S-line polift ściętą? Może być bez poduchy lub komplet z poduchą. Czasami mam. Pisz pw Dużo dłubania przy montażu takiej kiery jest ? taśma do wymiany ? 10 minut roboty. wyjmujesz i wkładasz. edit: dziwnie to brzmi haha
czester Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie pomoże ktoś, jaka jest oryginalna siatka na bagaże do A4 avanta, albo ewentualnie z jakiego innego modelu też by pasowała ? Mogę coś takiego kupić ale nie wiem czy podpasi 8V0 861 869 9B9 .
dobry1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Mam ori taką siatke ale do sedana . Szukam rolet do sedana kupie lub zamienie , posiadam igiełki ale do avanta łacznie z ramkami w drzwi.
SpierfolES Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi?
czester Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Mam ori taką siatke ale do sedana . Szukam rolet do sedana kupie lub zamienie , posiadam igiełki ale do avanta łacznie z ramkami w drzwi. A to jakaś różnica jest ?
tommy-cichy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Może ktoś podrzucić kodowania żeby hamulec ręczny zwalniał się także jak pasy mamy nie zapięte. Gdzieś na forum czytałem o tym ale nie mogę tego teraz odnaleźć. Spróbuj to: "Enable Release Parking Brake without putting seatbelt [53 - Parking Brake][security Access - 16] (Enter code presented by program) [Adaptation - 10] -> Channel 7 Set to 0" Poszło bez problemu. Dzięki A mam jeszcze pytanko. Czy osoby które mają u siebie Concert mają zakodowane podświetlenie pod nogami podczas jazdy? Nie mogę dodać do MENU żeby pokazały mi się w opcacjach CAR. Sterownik 09 przekodowałem bez problemu i lampki świecą podczas jazdy ale nie mogę dodać ustawień do MENU. Robię według tej instrukcji: STG 56 (Radio) auswählen STG Lange Codierung -> Funktion 07 Byte 8 Bit 7 aktivieren
andynl Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie pomoże ktoś, jaka jest oryginalna siatka na bagaże do A4 avanta, albo ewentualnie z jakiego innego modelu też by pasowała ? Mogę coś takiego kupić ale nie wiem czy podpasi 8V0 861 869 9B9 . Ja mam u siebie od A3 8V ogólnie pasi ale jest troszkę mniejsza niż ORI A4 i po zapięciu w uchwytach jest mocno napięta, mówię tu o siatce na haczyki. Jak chcesz to mam na sprzedaż ORI siatkę A4 mocowaną w szynach
amaradaar Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi? 1500 Euro
SpierfolES Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://www.caractere...08-brochure.pdf orietuje sie może ktoś ile kosztuje taki zderzak i końcówki wydechu czy podejdą pod układ 3.0 tdi? 1500 Nom ok ale zderzak i koncowki czy cos wiecej ? Euro
andynl Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 znając życie to sama skorupa do malowania
SpierfolES Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 jak to ma byc taka cena to kurde to jest ze złota chyba
KoJ@K Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Panowie jezeli nie ma w MENU opcji ustawienia języka polskiego, to co bym musiał zrobić, żeby mieć po polsku ? Panowie jezeli nie ma w MENU opcji ustawienia języka polskiego, to co bym musiał zrobić, żeby mieć po polsku ?
KoJ@K Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Hmmm, a jakie sa, po czym/jak je odroznic?
Kooga Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Concert, symphony, 2G, 2G high, 3G, 3G+ i moze jeszcze jakies o ktorych zapomnialem. Jesli masz concert lub symphony to konsole masz na srodku, nad panelem klimy, jesli te z "G" to masz konsole na okolo galki zmiany biegow
KoJ@K Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. Konsola od radia jest nad panelem klimy.
Hohe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Narazie mam na tel takie jedno ciemne zdjecie, moze cos na nim dopatrzysz. Konsola od radia jest nad panelem klimy. Masz napisane na środku radia.
Kooga Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Masz concert, nie pamietam jak tam sie zmienia jezyk. Sprobuj car +setup
dzg Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Polski język był dopiero po 2012r , i to nie wszystkich, na pewno w 3g+ dało się zmienić ale c zy w concercie też to nie wiem Edytowane 15 Grudnia 2015 przez dzg
Rekomendowane odpowiedzi